Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 51)

Af Redaktionen 16. december 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selv om juleferien nærmer sig, så kan de sidste par dage altså godt føles lange. Heldigvis, så er ugens horoskoper klar til at gøre ugen liiidt kortere. Læs dit horoskop her!

Juleferien nærmer sig med hastige skridt, men måske er der stadig nogle ting, du skal nå inden ferien går i gang? Det er noget af det, som ugens horoskoper fortæller om.

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor og læs, hvad du kan forvente i ugens løb.

Horoskoperuge512019

Ugens horoskoper

Det næste stykke tid kan det være, at du lærer nogle nye mennesker at kende og derfor skal du måske tænke lidt over, hvordan du får tid til både nye og gamle venskaber – men det kan altså godt lade sig gøre! Du vil gerne gøre tingene på din egen måde i øjeblikket og det kan du også sagtens, du skal bare lige finde ud af hvordan. Om det så er at finde din egen strategi til at score dit crush eller noget helt andet.

Ugens råd: Gør tingene på din måde!

Foto: Shutterstock
Ugens horoskoper

Selv om juleferien er lige om hjørnet, så er der måske stadig en del lektier eller andre skoleting, der skal klares. Måske du skal slå dig sammen med dine veninder, hvis du synes at det er lidt for kedeligt at gå i gang alene – de er sikkert i samme båd som dig. Heldigvis så når du det hele, og du kan også godt regne med at få en del ros! Hvis der er en person, som du gerne vil lære bedre at kende, så er det måske på tide at tage første skridt?

Ugens råd: Bare rolig, du skal nok nå det hele!

Foto: Shutterstock
Ugens horoskoper

Der er nok en del ting, du skal nå her i julen. Det kan være at du både skal klare nogle lektier, julegaveshopping (eller lave hjemmelavede gaver) og til juleafslutning på din skole og til din fritidsaktivitet – eller alt muligt andet! Hvis du ikke allerede har lagt en plan for de ting du skal nå i løbet af ugen, så er det en rigtig god idé at gøre det. Hvis du ikke gør det, så kommer du nemlig nemt til at ’glemme’ de vigtige ting – og så bruger du måske liiidt for meget tid på Netflix.

Ugens råd: Læg en plan for ugen!

Foto: Shutterstock
Ugens horoskoper

Måske går du ikke lige så meget op i julen i år, som du gjorde sidste år. Du vil bare gerne have en hyggelig og afslappet december og juleaften. Men måske er det ikke helt lige til, hvis du har en helt masse julearrangementer, som du skal til med skolen, veninderne eller familien. Det kan godt gøre dig lidt presset, for måske ved du ikke helt, hvem du skal prioritere at være sammen med. Hvis der er nogle juletraditioner i din familie, som du synes er blevet lidt kedelige, så kan det være du skal tænke ud af boksen og finde på nogle nye, som er lidt mere up-to-date!

Ugens råd: Find ud af, hvad der er vigtigst for DIG.

Foto: Shutterstock
Ugens horoskoper

Du har sikkert allerede været i fuld gang med at lave julepynt eller at lave konfekt og bage julegodter, men der er måske stadig nogle ting, som du gerne vil nå inden juleaften – om det så er at købe julegaver eller hænge ud med dine veninder. Derfor er det en god idé at skrive de ting ned du gerne vil, så du ikke glemmer det! Der er især noget som du gerne vil nå inden den 22. december … Når du har klaret det, så kan du nyde juleferien på fuld skrue!

Ugens råd: Skriv de ting ned, du har svært ved at huske.

Foto: Shutterstock
Ugens horoskoper

Du kan godt glæde dig til den her uge! Det kan være at du endelig er kommet i julestemning eller måske er du bare megaglad i øjeblikket. Du finder på en masse sjove ting i løbet af ugen – det kan være alt fra sjove julegaver, ting du gerne vil lave med dine veninder eller alt muligt andet julesjov. Det eneste lidt kedelige ved det er, at dine venner og veninder måske ikke har tid til at være med på dine idéer. Heldigvis er der ikke rigtigt noget, der kan ødelægge dit humør!

Ugens råd: Hvis dine veninder ikke har tid, kan du måske spørge dine søskende eller dine kusiner og fætre om de har lyst til at lave noget sjovt?

Foto: Shutterstock
Ugens horoskoper

I øjeblikket kan du godt blive virkelig irriteret, hvis dine venner, veninder eller andre tæt på dig ikke holder jeres aftaler. Det kan for eksempel være fordi der er noget helt bestemt, som du egentlig gerne ville fortælle dem. Hvis der er noget lidt alvorligt, du gerne vil snakke med dem om, så skal du måske finde en måde at gøre det lidt nemmere for andre at forstå – for dine veninder vil helt sikkert bakke dig op, hvis de forstår dig!

Ugens råd: Fortæl dine veninder hvordan du har det.

Foto: Shutterstock
Ugens horoskoper

Der er måske mange nye ting du skal forholde dig til i øjeblikket, så derfor skal du lige finde ud af, hvordan det hele fungerer. Det kan være, der sker nye ting i skolen, i din venindegruppe eller til din fritidsaktivitet, som du skal vænne dig til. Det næste stykke tid tænker du måske lidt mere på penge end du ellers plejer. Måske fordi du gerne vil spare op til noget, du virkelig gerne vil købe? Det kan også være fordi du måske har brugt liiidt for mange penge i december, og måske overvejer at finde et sjovt fritidsjob!

Ugens råd: Hvis du gerne vil finde et fritidsjob, så hold øjnene åbne for muligheder!

Foto: Shutterstock
Ugens horoskoper

Hvis du har brug for hjælp eller gode råd fra dine forældre eller veninder, skal du ikke være flov over at tage imod deres hjælpende hånd. Især midt på ugen kan det godt være, at du får brug for det. Det kan for eksempel være du har brug for hjælp til noget i skolen, eller har brug for gode kærlighedsråd. Normalt ville du måske klare tingene selv uden at spørge andre til råds, men i denne uge kan det altså være en god idé at spørge andre, hvad de synes og mener.

Ugens råd: Det er okay at spørge andre om hjælp!

Foto: Shutterstock
Ugens horoskoper

Den her uge står i venindernes, vennernes og familiens tegn. Du vil nemlig gerne bruge din tid på at julehygge med alle dem du holder mest af. Der er især en person, som tager meget af din opmærksomhed for tiden. Måske er det en sød dreng eller pige, som du crusher på? Hvis du gerne vil have et fritidsjob, så kan du godt være lidt i tvivl om, hvor du skal søge – måske fordi du er åben overfor alle muligheder.

Ugens råd: Brug tid med dem du holder af!

Foto: Shutterstock
Ugens horoskoper

Hvis der er nogle ting du gerne vil have klaret inden juleferien, så er det bare med at komme i gang – så kan du nemlig sagtens nå det hele! Det kan for eksempel være nogle skoleting eller praktikansøgninger, som du gerne vil have styr på, så du kan nyde ferien uden at tænke på det. Til gengæld kan det godt være at tingene ikke helt går præcis som du havde regnet med, så måske skal du lave en plan B – bare for en sikkerheds skyld.

Ugens råd: Selv om tingene måske ikke går som planlagt, behøver det ikke være dårligt.

Foto: Shutterstock
Ugens horoskoper

Selv om juleaften virkelig begynder at nærme sig, så har du måske stadig en del lektier eller andre skoleting, som du skal have klaret. Heldigvis så får du højst sandsynligt klaret det hele – og du kan regne med, at det kommer til at gå godt, om det så er lektier eller en prøve i skolen. Måske er der nogle af dine veninder eller andre klassekammerater, som godt kunne bruge lidt hjælp til nogle af opgaverne. Det kan være I skal arrangere en hyggelig lektiedate, hvor I kan hjælpes lidt ad?

Ugens råd: Selv om der er skoleting, der skal klares, kan man godt gøre det hyggeligt!

Foto: Shutterstock

MestLæste