Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 51)

Af Redaktionen 10. december 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Julen nærmer sig med hastige skridt. Hvordan bliver din 3. uge i december og kan stjernerne forudse, om du får en god weekend eller ej? Find ud af det i dit horoskop.

Det er den sidste uge op til juleaften, og stjernerne kan fortælle, om du kan klare slutspurten op til jul.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du har sikkert rigeligt at se til med julegaveindkøb, men er også andre ting i fokus i denne uge. Måske får du en juleflirt i klassen eller til din fritidsaktivitet? Eller det kan være, du passe på med at fortælle dine veninders hemmeligheder videre – selv om det ikke er med vilje?

Læs også: Hvilket Insta-filter passer til dit stjernetegn?

Læs, hvad stjernerne forudser om din uge, ved at finde dit horoskop i galleriet.

Ugens horoskoper (uge 51):

Ugenshoroskop(uge51)2018

Du har en spændende uge i vente, hvor du vil mærke kærligheden fra dine veninder og familie. Du har haft en lidt svær tid, og nu vender det hele igen for dig. En god veninde vil vise sig fra sin bedste side og være der for dig, hvilket vil bringe jer endnu tættere sammen. Husk at stoppe op og nyd, at du får meget opmærksomhed, du ved aldrig, hvornår det stopper.Ugens råd: Følg dit hjerte.
Foto: Shutterstock
Du har mest lyst til at blive i sengen under dynen. Det er vildt koldt udenfor, og det er meget sjovere at se Netflix end at være i skole. Men din familie driver dig lidt til vanvid, så det er meget rart at komme ud. Sidst på ugen vil du mærke, at din energi stiger i takt med at weekenden nærmer sig.Ugens råd: Overnat hos din veninde et par dage.
Foto: Shutterstock
Du får mulighed for at tage nye eller gamle ideer i brug i skolen. Men det kræver, at du står på egne ben, og ikke er bange for at sige din mening. I løbet af ugen, kan der opstå en konflikt enten mellem dig og venindegruppen eller en enkelt veninde. Det kan nemlig være svært at tyde hvem, der holder med hvem.Ugens råd: Drop dine sædvanlige overspringshandlinger.
Foto: Shutterstock
Du er i dit kreative hjørne, men kan ikke beslutte dig for, hvilken ide du skal føre ud i livet. Det kan være et godt tidspunkt at lave en stor forandring på, som at lave om på dit værelse eller få en ny frisure. Den ene kan være sværere end den anden at overbevise dine forældre om, at er en god ide. Men en forandring skal nok ske på den ene eller anden måde.Ugens råd: Brug din intuition.
Foto: Shutterstock
Du har svært ved, at året er ved at være slut. Der har været ting du ikke har opnået, som du havde i tankerne. Men der er også sket mange gode ting for dig, og dem skal du huske på. Dit humør bliver bedre, når du fjerner fokus fra det negative. Weekenden er en god mulighed for at tage en drastisk beslutning.Ugens råd: Følg din mavefornemmelse.
Foto: Shutterstock
Du har et særligt møde i vente, som du ikke havde forventet. Det er en god mulighed for at blive tættere med en person, som du måske havde glemt. Du har dog meget erfaring, når det kommer til at danne venskaber og reparer forhold. Dit humør har evnen til at smitte af og det kan være en fordel i situationen. Ugens råd: Stå ved den, du er.
Foto: Shutterstock
I denne uge skal du træffe et valg. Det kan være mellem to veninder, dine forældre eller et valg i livet. Uanset, vil valget få indflydelse på dit liv og for at du tager den rigtige beslutning, må du tænke dig godt om. Inden du træffer dit valg, trækker du dig lidt tilbage og prøver at se situationen for en ny vinkel. Måske finder du en anden løsning?Ugens råd: Overvej din beslutning, grundigt.
Foto: Shutterstock
Det er kun den anden uge af december, og du har allerede brugt alt for mange penge. Du plejer at have nogenlunde styr på dit forbrug, men det er altså gået lidt galt denne gang. Der er gang i dit kærlighedsliv, også selv om at du måske ikke har lagt mærke til det endnu. En date kan være i horisonten, men du skal kun sige ja, hvis det er den rette person.Ugens råd: Vær åben overfor alle typer af mennesker.
Foto: Shutterstock
Der går mange tanker gennem dit hoved om kærlighed og venskaber. Du har lyst til at prøve kræfter med kærligheden, men du kan ikke helt finde ud af, om det bare er, fordi du keder dig. Det kan skyldes, at dine veninder ikke har samme tid til dig som før i tiden. Men tankerne ødelægger ikke muligheden for en mulig flirt i juletiden.Ugens råd: Brug ugen på at slappe af, så hovedet får ro fra tankerne.
Foto: Shutterstock
Der er gang i din omgangskreds lige nu. Du føler, at der sker et eller andet helt tiden og du vil jo gerne med til det hele. Det skaber gode chancer for at tale med dit crush, og det er den rigtige tid til en date i julen. Men der kan komme noget i vejen, det kan være en veninde eller et familiemedlem, der føler sig forsømt.Ugens råd: Du skal gøre det, der gør dig glad.
Foto: Shutterstock
Ugen starter godt og du føler, at du har fået fornyet energi. Du har opdaget, at ved at lytte til din intuition, finder du hurtigere den rigtige løsning for dig. Det har været svært for dig at lytte til dine egne fornemmelser før i tiden, men nu falder det hele på plads. Du kommer til at føle dig ovenpå sidst på ugen.Ugens råd: Snak om dine følelser med dine veninder.
Foto: Shutterstock
Du skal gøre noget godt for dig selv i denne uge, så det er oplagt at lave en wellness-weekend med dine veninder. Så kan I få talt alt igennem og hygge jer sammen inden, julen kommer, hvor I ikke ser hinanden så meget. Du har fortjent at lægge lektierne væk for en stund, og lade godt op til den sidste del af skoleåret.Ugens råd: Lav en gruppe-chat eller snap, så I kan holde kontakten.
Foto: Shutterstock

Læs mere om