Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (Uge 51)

Af Sisse Tvegaard Andersen 19. december 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Så er det blevet tid til at tjekke dit horoskop for ugen, der kommer.

Vægten bliver vildt forelsket, og Stenbukken har gode muligheder for at score kassen. Hvis du vil vide, hvad stjernerne kan fortælle om lige præcis din uge, så skal du tjekke dit horoskop her.

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Du kan finde dit horoskop for uge 51 i galleriet her:

Horoskoperuge51

Du er glad og fuld af energi, så det nye år kan bare komme an, for du er SÅ klar til at gå efter dine mål, og lige nu kan du alt, hvad du vil. Ugens råd: Gå efter dine drømme.
Du har fuldstændigt styr på dit eget liv, så det er dig, dine veninder kommer til, når de har brug for et godt råd eller hjælp til noget.Ugens råd: Hjælp, hvor du kan hjælpe.
Det nye år byder på et eventyr for dig, og du skal springe ud i det uden at tænke for meget over, hvad der kan ske ved det, for det skal helt sikkert nok blive godt!Ugens råd: Sig ja!
Du har vildt meget lyst til at rejse, så måske er det nu, du skal planlægge en weekendtur med din søde BFF? Det vil være godt for jer!Ugens råd: Spring ud i det.
Du har brug for at fokusere på dig selv og dine følelser. Hvordan har du det egentlig? Er der noget, du gerne vil ændre i dit liv? Brug det nye år til at få en ny start.Ugens råd: Tænk på dig selv.
Du har brug for en pause efter en travl jul, for du er helt flad for energi. Forkæl dig selv med en spadag, og gå en lang tur. Frisk luft er godt for dig! Ugens råd: Lav ikke for mange planer.
Du har masser af energi og overskud, selv om det er vinter og gråt udenfor. Brug energien til at planlægge din fremtid. Hvad vil du gerne nå i 2017?Ugens råd: Vær realistisk.
Du kommer til at føle dig megaheldig i det nye år, og derfor tør du godt at springe ud i nye projekter. Men pas på! Du kan ikke stole på alle, du møder …Ugens råd: Pas på dig selv.
Du møder en masse nye mennesker, og de er virkeligt søde alle sammen. Måske møder du endda en sød dreng, som kan blive din kæreste?Ugens råd: Vær åben overfor alle.
Du er alvorlig og tænker meget over tingene for tiden, men du skal ikke være så bekymret. Skift de negative tanker ud med positive, for det skal nok gå!Ugens råd: Vær glad!
Der kommer til at ske noget virkelig godt på dit arbejde eller i skolen, og du klarer alle opgaver til perfektion, så alle bliver helt imponerede over dig. Ugens råd: Husk romantikken.
Der sker mange ting i dit liv, og det tager virkelig meget energi fra dig. Tænk ikke for meget på fortiden, for sket er sket. Fremtiden skal nok blive meget sjovere!Ugens råd: Tro på det.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om