Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 5)

Af Redaktionen 27. januar 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ugens horoskoper er klar til at fortælle dig, hvad du kan forvente i ugens løb. Læs dit horoskop her!

Et af stjernetegnene kan forvente, at der snart sker noget på kærlighedsfronten, mens andre skal passe på, at der ikke opstår misforståelser. Er det mon dit horoskop, der fortæller om en af de ting?

Find dit stjernetegn i galleriet herunder og læs, hvordan din uge bliver!

Horoskoperuge5(2020)

Ugens horoskop
I øjeblikket kan der nemt opstå misforståelser i skolen. Hvis det sker, så kan det være svært at finde ud af, hvad der er op og ned i hele situationen. Derfor kan det være en god idé at skære de ting du siger ud i pap – også selv om det kan være lidt irriterende. Du går en del op i skolen for tiden og du gør altid dit bedste - både når det kommer til at deltage aktivt i timerne og når der skal skrives opgaver.Ugens råd: Undgå misforståelser!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge står den på samarbejde og tillid. Det kan være i skolen, med dine veninder eller med dine søskende. Når det kommer til skole, kan det være ret vigtigt, at du har helt styr på tingene. Så bliver det nemlig meget sjovere! Hvis du hører nogle rygter, så husk, at der kan findes en anden side af sagen, og at man ikke skal tro på alt gossip, man hører.Ugens råd: Stol ikke blindt på rygter
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge kan det være, at du finder nogle alternative måder at få svar på dine spørgsmål. Det kan for eksempel være at du læser en masse om stjernetegn, krystaller og lignende – og på den måde lærer en masse nyt om dig selv, dine veninder og måske også dit crush. Hvis der er noget, du går rundt og tænker over eller undrer dig over, så kan det også være, at du spørger dine veninder eller dine søskende til råds.Ugens råd: Det kan være godt at tænke anderledes!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Måske har du lavet nogle nytårsforsætter, som du allerede har glemt lidt igen. Det kan være fordi, det slet ikke var det rigtige for dig lige nu – og måske ser du helt anderledes på det nu? Først på ugen tænker du måske stadig over, hvordan du kan lave om på dit værelse. Du har nemlig brug for lidt forandring på den ene eller den anden måde.Ugens råd: Forandring fryder.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du er kommet i en ny gruppe i skolen, så kan det være, at det lige tager lidt tid at vænne sig til – men bare rolig, det skal nok blive godt. Det kan være en god idé at tænke ud af boksen, hvis I har en opgave, som I skal lave sammen. Hvis i for eksempel skal fremlægge noget, så kan det være, at I skal overveje om I skal skifte PowerPoint og plancher ud med en video? Ugens råd: Tænk kreativt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du synes måske ikke, at der sker så meget lige for tiden – og du kan godt føle dig lidt alene. Det kan for eksempel være fordi dine veninder ikke har så meget tid til at hænge ud lige i øjeblikket. Hvis det er tilfældet, så husk, at de stadig sætter pris på dig og altid vil være der for dig. Måske kan I lave nogle aftaler lidt længere ud i fremtiden?Ugens råd: Hvis dine veninder har travlt, så spørg, om du kan hjælpe med noget.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Der sker måske snart noget på kærlighedsfronten. Lige nu kan det være, du er lidt i tvivl om, hvor du står i forhold til dit crush. Men du finder nok først ud af det sidst på ugen. Hvis du selv har prøvet at holde gang i en flirt med dit crush, men ikke rigtigt føler, at du får noget tilbage, så kan det være at du skal prøve at snakke med personen om det. For måske har han/hun slet ikke været bevidst om, at det har virket sådan.Ugens råd: Vær ikke bange for at stille spørgsmål.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Selv om du er god til at tjekke op på ting, inden du fortæller andre om det, så kan det altså være en god idé liiige at tjekke en ekstra gang efter i denne uge. Så er du nemlig helt sikker på, at du ikke får sagt noget, som slet ikke passer - og du slipper også udenom dumme misforståelser. Måske lærer du endda noget helt nyt, mens du undersøger tingene?Ugens råd: Det er en god idé at dobbelttjekke!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du plejer måske at tage beslutninger, uden at spørge dine veninder (eller andre) til råds først. Men måske er det faktisk en god idé at høre andre, hvad de har at sige? Det kan jo være, at de har nogle erfaringer, som de kan fortælle dig om og nogle gode råd, de gerne vil dele. Hvem ved, måske kan du også lære noget helt nyt ved at lytte lidt mere til andres meninger? Ugens råd: Prøv at spørge andre til råds, hvis du er i tvivl.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Selv om du i denne uge måske føler, at du har meget tid til at få klaret både lektier, oprydning og andre opgaver, så kan tiden altså godt flyve afsted. Så måske er det en god grund til at få klaret alle de lidt kedelige ting i begyndelsen af ugen? På den måde kan du nemlig slappe lidt mere af resten af ugen – og så gør pludselig ikke noget, at tiden går hurtigt. Hvis du har mange kreative idéer for tiden, så kast dig ud i dem!Ugens råd: Få overstået de kedelige ting!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du skal lave en opgave i skolen, så er det en god idé at undersøge dit emne så godt som muligt. Måske er det værd at tage en tur på det lokale bibliotek og se, om de har nogle gode bøger, du kan bruge til opgaven? I løbet af weekenden kan det være du møder en gammel ven eller veninde, som du ikke har set i lang tid. Måske er det på tide, at I catcher up på hinandens liv?Ugens råd: Tag kontakt til en gammel ven eller veninde, hvis du savner dem i dit liv.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge kan du se frem til en del opmærksomhed. Måske du også kan håbe på opmærksomhed fra dit crush? Det passer ret godt til dig med den ekstra opmærksomhed, for du er nemlig i megagodt humør for tiden, og har hele tiden lyst til at hænge ud med venner og veninder. Hvis du har gået og overvejet, om du skal lave frivilligt arbejde eller støtte en god sag, så kan det være en god idé at undersøge, hvilke forskellige muligheder der er, som passer til det, du brænder for!Ugens råd: Nyd opmærksomheden!
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.