Horoskop for uge 5 2018
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 5)

Af Redaktionen 29. januar 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Så er det blevet tid til at finde ud af, hvordan din uge bliver! Læs dit horoskop for uge 5 lige her.

Er det mon en god uge for dig og dit crush? Eller er det mere den slags uge, hvor det er vigtigt, at du får snakket ud om tingene med folk tæt på dig?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs dit horoskop for ugen herunder:

Uge52018-Horoskop

Det er en god uge til at fordybe dig mere i skoleopgaver og andre projekter, og det er vigtigt for dig, at det, du laver, bliver godt. Du er god til at analysere situationer, men husk også at lytte til dine andre tanker.Ugens råd: Lyt til dig selv.
Midt på ugen stiger dit humør virkelig meget, og du får masser af gode idéer. Du får også rigtig meget hjælp og støtte fra din familie, og det elsker du.Ugens råd: Lav noget kreativt.
Du føler dig unik og anderledes, og det kan folk omkring dig godt lide. Du skal ikke være bange for at give gode råd til andre, men husk at tænke over, hvad du siger.Ugens råd: Giv gode råd.
Du er en rigtig god veninde i den her uge – også over for dem, du faktisk ikke er så tætte med. Du går meget op i, hvordan andre har det, og det kan godt være, nogen vil synes, det er lidt irriterende, du er så nysgerrig, men det skal du ikke tage dig af. Husk dog at tænke over, hvorfor du er så interesseret – er det måske for din egen skyld?Ugens råd: Glem dig selv, og tænk på andre.
Du har energi og overskud, så det er en god uge at få styr på dit værelse. Alt virker nemt for dig, så du kan få gjort en masse projekter færdige, og det er nu, du skal vise alle andre, hvor sej du er.Ugens råd: Kast dig ud i det.
Du er vild med at sætte gang i tingene, men du har det bedst med, at andre gør de forskellige projekter færdige. Du har det fint med at være lidt i baggrunden, men du har stadig mange gode idéer til, hvordan I får det bedste resultat til sidst.Ugens råd: Involvér dig.
Du føler, du har styr på tingene, og det lægger folk omkring dig mærke til. Det er vigtigt for dig, at andre godt kan lide dig, og du skal bare fortsætte med at være, som du er.Ugens råd: Spred din gode energi.
I starten af ugen skal du passe på dine snapstreaks, for der kan nemlig godt opstå nogle digitale problemer. Hvis du har et crush eller en kæreste, så er det en rigtig god uge for jer, men det er vigtigt, at du er ærlig omkring dine følelser og siger tingene, som de er.Ugens råd: Vær ærlig.
I denne uge skal du forsøge at komme lidt ud af din komfortzone – selv om det kan være svært. I weekenden kan du og din kæreste komme op at skændes, fordi han eller hun har mange krav til dig, som det kan være lidt svært at opfylde.Ugens råd: Udvid dit perspektiv.
Hvis du har en kæreste eller et crush, så er det nu, du skal gøre noget ved de ting, du ikke er tilfreds med. Det gælder også i skolen, hvis der er en person, som ikke helt gør tingene godt nok.Ugens råd: Tal om tingene.
Ugen starter med lidt dårligt humør, men det går heldigvis hurtigt over. Sidst på ugen får du nemlig støtte fra en person fra skolen eller fritidsjobbet, og det hjælper dig med at se mere lyst på tingene.Ugens råd: Det skal nok gå.
Det er vigtigt, at du tror på dig selv, hvis du dine drømme skal gå i opfyldelse. Du bliver nemt påvirket af, hvad andre mener, men du skal stå fast på dine meninger, for så kommer du længst med de ting, du ønsker.Ugens råd: Tro på dig selv.

Læs mere om