Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 49)

Af Redaktionen 2. december 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er første mandag i december og ugens horoskoper fortæller dig, hvad du kan forvente i den første uge af julemåneden! Læs dit horoskop her.

YES! Det er endelig blevet december, og det fejrer vi selvfølgelig med en omgang ugens horoskoper.

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor og find ud af, om din uge mon står på juleflirt, julegaver eller ren julehygge!

Horoskoperuge492019

Ugens horoskop
Du har måske lidt travlt med skolen for tiden, men du er god til også at huske at tænke på andre ting. Her i julemåneden har du brug for at være sammen med dine veninder og din familie – og det kan også være, at du får brug for deres hjælp. Det kan for eksempel være til at købe (eller lave) julegaver, rykke rundt på værelset eller noget helt andet.Ugens råd: Måske du skal invitere dine veninder til julehygge?
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du har tænkt, at du gerne vil have mere gang i din Instagram, så er det et godt tidspunkt at gøre det på. Det kan være du skal finde ud af, om der skal være et tema for dine billeder? Om du har en kæreste, en flirt eller crusher på en person, så kan du godt regne med at der sker noget romantisk eller sødt på kærlighedsfronten. Det gør dig bestemt ikke noget, for du synes, det er ret spændende!Ugens råd: Nyd ugen, den bliver god!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du føler dig meget inspireret for tiden og det skal du udnytte! Måske har du vildt mange kreative idéer, som du skal føre ud i livet – det kan være, du skal lave dine egne julegaver? Derhjemme hygger du dig vildt meget med din familie. Det kan også være at du har lyst til at købe noget nyt til værelset i starten af ugen. Senere på ugen har du nogle virkelig stærke mavefornemmelser og følelser – husk at lytte til dem.Ugens råd: Hold en krea-dag!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du er virkelig god til at snakke og forklare dig for tiden og når du siger noget, er der ingen der er i tvivl om, om du mener det seriøst eller ej. Hvis du interesserer dig for noget eller går til en hobby i din fritid, så er det et godt tidspunkt at bruge lidt ekstra tid på det! Det kan være fordi, du gerne vil være bedre til det, eller også fordi du synes det er megafedt at bruge tid på. Uanset hvad så kan du godt lide at se, når du udvikler dig eller lærer noget nyt.Ugens råd: Brug tid på de ting, du godt kan lide!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du vil have lidt svært ved at finde ud af hvad der er op og ned i en situation, der opstår sidst på ugen. Det kan være at nogle af dine klassekammerater bliver uvenner i skolen, og du ikke helt kan finde ud af, hvem der har i virkeligheden har ret. Hvis du blander dig i det, så skal det være fordi du finder ud af, hvad der er op og ned.Ugens råd: Tænk dig godt om, inden du blander dig i andres sager.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du kan ikke helt regne med dine mavefornemmelser for tiden – så pas på, du ikke stoler blindt på dem. Det kan være at du måske skal være lidt mere tilbageholdende end du plejer, når det kommer til at stole på nye mennesker? Selv om du måske ikke kan stole blindt på dine fornemmelser i øjeblikket, så skal du selvfølgelig stadig tro og stole på dig selv!Ugens råd: Mærk godt efter!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du lige har fået et arbejde, er startet på en ny skole eller måske har fået en kæreste eller en flirt, så skal du lige bruge lidt tid på at vænne dig til og finde ud af, hvordan tingene nu fungerer. Men det er altså helt normalt, når der sker nye ting. Hvis du har en kæreste eller en flirt, så er det et godt tidspunkt at spørge, om I skal lave noget sammen – helst noget hvor I virkelig kan snakke sammen.Ugens råd: Arranger en hyggelig date – det kan også være for en veninde!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du kan mærke at dit humør ændrer sig i starten af ugen. Du bliver måske lidt mere negativ, end du ellers plejer at være… Det kan være, at der er nogle nye ting, som du lige skal vænne dig til, før du virkelig kan slappe af og finde dit gode og positive humør frem igen. Det næste stykke tid er der fokus på dine penge – måske kommer du til at bruge liiidt for mange penge på julegaver?Ugens råd: Fokuser på de gode ting, det vil hjælpe på humøret.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I starten af ugen kan du mærke, at der er en person, som enten er kommet tættere på dig eller prøver at komme tættere på dig. Måske en flirt eller en ny veninde? Uanset hvem det er, så får du mest ud af at være åben og ærlig overfor personen. På den måde vil du også kunne lære personen meget bedre at kende og så kan du vurdere, om det er en du har lyst til at bruge tid sammen med.Ugens råd: Vær åben overfor nye mennesker.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis der er noget der interesserer dig lidt ekstra i øjeblikket, så er du lige i humør til at bruge endnu mere tid på det! Det kan for eksempel være en fritidsinteresse, en god serie eller måske en spændende bog. Du tænker også en del på, hvordan andre går og har det – måske fordi du gerne vil hjælpe dem med gode råd, hvis du kan? Ugens råd: Brug tid på spændende ting!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du holder øjnene åbne i forhold til flirt, så får du mange muligheder i denne uge. Det kan være, du finder ud af at der er en, der crusher for vildt på dig – eller også begynder du måske at crushe på en? Hvis du har lyst og er interesseret, så har du chance for at lære en person bedre at kende i starten af ugen. Hvis du allerede har en kæreste, så er det en god idé at invitere ham eller hende på en hyggelig date – måske en filmaften med masser af slik, popcorn og sodavand?Ugens råd: Hold øjnene åbne, så finder du måske en sød flirt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du skal måske anstrenge dig lidt ekstra for at være koncentreret i øjeblikket, men du skal huske ikke at presse dig selv for meget. Hvis du har mange ting, du går rundt og tænker på, så er det en god idé at finde en måde, du kan slappe af på – for eksempel yoga eller en god film? Det er i hvert fald vigtigt at du får slappet af – og det får du nok også brug for det næste stykke tid.Ugens råd: Find ud af, hvad der får dig til at slappe af.
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.