Ugens horoskop (uge 49)
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 49)

Af Redaktionen 4. december 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læs her, hvad du skal være opmærksom på i denne uges horoskop.

Hvad siger stjernerne om din uge? Er der for eksempel bestemte ting, du skal fokusere på lige nu, for at alt bliver godt i sidste ende?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du får svaret i galleriet med stjernetegn.

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Ugens Horoskop:

Ugenshoroskop(uge49)

Denne uge står i kærlighedens tegn. Hvis ikke du har en kæreste, så vil du støde på dit crush mange gange i løbet af ugen, og I vil have meget med hinanden at gøre. I denne uge er det tid til at være spontan, og tid til at tage chancen, så du kan gøre noget ved de følelser, du har.Ugens råd: Spring ud i eventyret. Det ligger lige om hjørnet.
I denne uge skal du tage en vigtig beslutning, som du synes er svær. Du er meget i tvivl om, hvad du skal vælge, og det kan dine veninder mærke. De er der for dig, så søg råd hos dem og hos din familie. Du bruger denne oplevelse til at vise, hvem du er, og hvor selvstændig du kan være.Ugens råd: Husk, at du er stærk!
Du ser tingene meget klart i denne uge, og du kan tage nogle vigtige beslutninger. Du ved med sikkerhed, hvilken vej du skal gå, og hvordan du skal opføre dig i bestemte situationer. Det er især omkring din BFF, at du har klarhed, og I kan komme videre, hvis I har haft nogle problemer. Ugens råd: Husk ikke at holde fast i småting, men at komme videre.
Du vil megagerne udvikle dine kreative evner for tiden, og det har du gode muligheder for i denne uge. Du fordyber dig 100% i kreative projekter, og du er vild med at kunne se, at du når dine mål. Hold fast i din gode energi, så vil endnu flere fede muligheder for kreativitet dukke op.Ugens råd: Lav en hyggedag med nogle fra din familie.
Du ryger ind i nogle situationer, hvor folk har brug for din hjælp. Selv om du måske ikke orker det, så kan du mærke, at du kan gøre en forskel, og det er vigtigt for dig. Du vil gerne hjælpe der, hvor du kan, og det er vigtigt for dig, at folk omkring dig har det godt. Så du hjælper selvfølgelig, når du har mulighed for det.Ugens råd: Bliv ved med at sprede god energi. Det kommer tilbage til dig.
Du dagdrømmer dig langt, langt væk, og virkeligheden kan ikke altid følge med. Så længe du kan styre dine tanker, skader det ikke, men pas på med ikke at lade tankerne løbe løbsk. Du er meget styret af dine følelser for tiden, og du lærer mere og mere om dig selv, for hver dag der går.Ugens råd: Tag på en spontan tur med din veninde.
Du møder en særlig person i midten af ugen. Denne person ændrer dit humør til det bedre, og du kan mærke, at du er gladere og mere sprudlende, når I er sammen. Du tager det stille og roligt til at starte med, men kan mærke, at dette er en person, som vil være i dit liv i noget tid.Ugens råd: Vær åben og positiv over for forandringer.
Du er ekstra krea i denne uge, og det bruger du til at nå i mål med dine projekter. Dine venner ser meget op til dig for tiden, og de er vilde med de kreative ting, du laver. Brug derfor dine talenter til at glæde andre, så du kan give god energi videre til dem omkring dig.Ugens råd: Brug din kreativitet til at tænke over mulige julegaver.
Der er fart på i denne uge, for du har SÅ mange ting, du skal nå. Det er vigtigt, at du ikke lader dig stresse, og ikke lader dine tanker overtage dig. Husk i stedet at slappe af og trække vejret. Spørg om hjælp, hvis du ikke kan overskue opgaverne alene.Ugens råd: Hør din yndlingssang, når du føler dig stresset.
Du har rigtig mange mennesker omkring dig for tiden, men især én enkelt person gør stort indtryk på dig. Du ser op til denne person, og synes vedkommende er rigtig interessant. Du kan muligvis lære meget her, og dine følelser udvikler sig i løbet af ugen.Ugens råd: Pas på med ikke at lade dig opsluge helt af denne person.
Du har rigtig mange ting, du skal nå i denne uge. Heldigvis har du mange omkring dig, der kan hjælpe. Især onsdag og torsdag får du meget hjælp, og du nyder at have folk omkring dig, som du elsker. Brug derfor denne glæde til også at gøre noget godt for andre.Ugens råd: Hjælp en ven, der virkelig har brug for det.
Du er lidt forvirret i denne uge, når det kommer til at tage beslutninger og træffe valg. Det kan godt gøre dig frustreret og forvirret, så husk at være tålmodig og positiv. I løbet af weekenden bliver du mere sikker på mange ting, og dine veninder hjælper dig supermeget.Ugens råd: Husk, du er aldrig alene!

Læs mere om