horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 49)

Af Redaktionen 5. december 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad kan du glæde dig til i den kommende uge? Og er der noget, du skal passe på? Tjek dit horoskop for den kommende uge lige her!

Bliver din uge fuld af kærlighed og overraskelser, eller kommer den til at stå på oprydning og skænderier?

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Klik dig gennem galleriet, find dit stjernetegn og læs dit horoskop for denne uge:

Horoskop-uge49

Du er ikke lige så tolerant, som du plejer at være - og det kan skabe en masse drama! Prøv at finde ud af, hvad det er, der trigger dig. Det kører til gengæld for dig i skolen. Nyd din succes!
Foto: Shutterstock
Du har masser af fokus på dit værelse lige nu, og du drømmer om at købe en masse nye ting eller måske flytte rundt på møblerne. I det hele taget er det hjemlig hygge, du har fokus på - og måske er du også begyndt at drømme om et nyt kæledyr!?
Foto: Shutterstock
Det er altid godt at gøre sig umage i skolen, men det kan også tage overhånd ... Er du ved at blive lidt stresset? Så husk at bede om hjælp eller sig fra til mindre vigtige aftaler. Det er vigtigt at passe på sig selv og at huske selvforkælelsen!
Foto: Shutterstock
Du kan tydeligt mærke, hvilke ting der gør dig glad helt ind i maven - prioriter disse ting! Det er også altid godt for dig at komme ud i naturen og at være sammen med andre mennesker. Begynd allerede nu at tænke over dine sommerferieplaner.
Foto: Shutterstock
Du har travlt med alle dine projekter derhjemme lige for tiden, men hvorfor ikke spørge dine søskende eller forældre om hjælp? De vil helt sikkert godt hjælpe dig! Sæt noget musik på, og sørg for, at du hygger dig lidt, mens du knokler.
Foto: Shutterstock
Du møder nogle mennesker i forbindelse med skolen, som kan lære dig nogle meget vigtige ting. Brug din nysgerrighed til at suge så meget information til dig som muligt. Husk, at du kan, hvad du vil!
Foto: Shutterstock
Uh, du kan altså godt finde på at være lidt stædig. Dine forældres råd irriterer dig, men prøv lige at tænke over, hvad de siger én gang til - måske har de faktisk ret ... Det er en god idé at prøve at være lidt mere fleksibel.
Foto: Shutterstock
Selv om det er fristende at gå amok i juleshopping, er det en god idé at passe lidt på pengene lige nu. Har du nu også råd til alle de ting, du drømmer om at købe? Måske er der lidt intriger i din klasse - prøv at undgå at blive en del af det, og hold dig langt væk fra sladder.
Foto: Shutterstock
Nogle gange skal man kigge lidt indad og overveje, om der er nogle ting, man skal arbejde lidt med ved sig selv - og dette gælder for dig i denne uge! Du får større respekt hos vennerne, hvis du udvikler dig og bruger dine evner og talenter ordentligt.
Foto: Shutterstock
Det er fristende at reagere med det samme, men det er smartere, at du lige tager dig lidt betænkningstid. Hvis du tager dig god tid til ting, kan du undgå stress. Hvad med at invitere din veninde med ud at gå en tur i naturen? Man tænker altid så godt under åben himmel ...
Foto: Shutterstock
Dit hoved er fuld og tanker og idéer. Hvis du vil have succes, skal du stole på dig selv - men pas på, du ikke kommer til at såre andre. Tænk dig om, før du taler, og undgå stressede situationer.
Foto: Shutterstock
Du er megakreativ i denne uge - hvorfor ikke benytte dig af det og få fikset nogle af årets julegaver? Hvis du ikke selv gider lave hjemmelavede julegaver, kan du måske hjælpe dine yngre søskende med projektet. Det giver pluspoint hos jeres forældre!
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.