Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 48)

Af Redaktionen 25. november 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvordan bliver din sidste uge i november? Det kan ugens horoskoper svare på og de er heldigvis klar til dig lige her.

Vi er kommet til den sidste uge af november, og på søndag er det allerede 1. december - YES! Hvis du lige som os venter ivrigt på, at julemåneden skydes i gang, så kan du heldigvis få noget af tiden til at gå med at læse ugens horoskoper.

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor og læs, hvordan din uge bliver.

Horoskoperuge482019

Du har måske fokuseret mere på skolen i dette skoleår end du ellers plejer at gøre. Det er kun godt, for du kan virkelig mærke at du har udviklet dig – og det kan både være på det personlige plan, eller at du er blevet bedre i nogle fag. Nice! Hvis du længe har tænkt på at springe ud i noget nyt, så er det nu, du skal gøre det – om det så er en ny hobby, du gerne vil prøve, at du gerne vil invitere dit crush ud eller måske gerne vil prøve en helt ny frisure. Det kan godt være, at det bliver en udfordring, men det er det værd at tage udfordringen op!Ugens råd: Kast dig ud i noget nyt eller anderledes!
Foto: Shutterstock
I øjeblikket føler du dig rigtig godt tilpas både derhjemme og i skolen. Du har nemt ved både at koncentrere dig og slappe af – så du får både klaret lektierne uden besvær og du får også hygget dig med gode film eller serier. Du har det også virkelig godt med dine veninder og I slapper meget af i hinandens selskabs, og I forstår virkelig hinanden!Ugens råd: Hyg dig!
Foto: Shutterstock
Det næste stykke tid vil du have meget fokus på din familie og de ting, der sker derhjemme. Det kan for eksempel være at I har en masse familiearrangementer som I skal til, eller det kan være fordi, du gerne vil bruge mere tid med dine søskende. Uanset hvad er det ret vigtigt at du planlægger din tid, så du kan holde styr på alle de ting, du skal nå. Det kan også være, at du finder ud af, at du gerne vil prøve noget helt nyt – og det får dig til at føle dig mere fri.Ugens råd: Brug tid med familien.
Foto: Shutterstock
Du gider ikke rigtigt småsnak og snak i krogene for tiden – du vil meget hellere snakke om noget vigtigt med dine veninder. Hvis du har en kæreste, dagdrømmer du måske om en masse ting, du gerne vil opleve sammen med ham eller hende i fremtiden. Det er dog ikke sikkert, at det hele er lige realistisk lige nu… Normalt er du ret nede på jorden, men i øjeblikket kan du godt være lidt fraværende og det er ikke sikkert at man heeelt kan regne med dig, som man plejer at kunne. Ugens råd: Sig fra, hvis du ikke gider snak i krogene!
Foto: Shutterstock
Du har ret meget at se til i øjeblikket. Det kan være at du både har lektier, en masse venindedates og ting, du skal med familien. Det kan også være, at du er gået i gang med nogle kreative projekter, som du bruger meget tid på. Det kan for eksempel være, at du laver hjemmelavede julegaver til din familie, flotte ting til værelset eller noget helt andet. Hvis du ikke allerede er i gang med noget kreativt, så er det et godt tidspunkt at gå i gang – og måske du kan lokke dine veninder til at være med?Ugens råd: Brug dine kreative evner!
Foto: Shutterstock
Ugen står i kærlighedens tegn! Hvis du allerede crusher på en sød dreng eller pige, så er det måske på tide at du får snakket med personen og spurgt, om I skal hænge ud? Hvis du ikke crusher på nogen for tiden, så er det et godt tidspunkt at kigge efter en sød fyr eller pige. Har du allerede en kæreste, så er det en god idé at overraske ham eller hende i løbet af ugen – det kan for eksempel være med en hyggelig date, en sød besked eller noget helt tredje.Ugens råd: Giv en masse kærlighed til dine nærmeste!
Foto: Shutterstock
Du har brug for at slappe af. Det kan være fordi, der skete lidt for i meget sidste uge efter din smag. Heldigvis, så har du tid til at hygge dig og dyrke dine egne interesser i denne uge – måske du endda også får tid til at gøre noget godt for dig selv! Måske du skal lave hjemmespa med lækre ansigtsmasker i weekenden? Det næste stykke tid kommer du nok til at få en del hemmeligheder at vide, men det har du ikke noget imod. Til gengæld skal du øve dig lidt på ikke at fortælle dem videre…Ugens råd: Husk at en hemmelighed er en hemmelighed!
Foto: Shutterstock
I den her uge kan du endelig få lavet nogle skoleopgaver færdige. Hvis du er i gang med nogle krea-projekter derhjemme, så har du også god chance for at blive færdig med dem i løbet af ugen. Du har måske haft mange vilde og skøre idéer i løbet af året, men faktisk er det gået ret godt med dem alligevel. Nu er du blevet mere realistisk og tænker mere over, om tingene rent faktisk kan lade sig gøre, inden du springer ud i dem.Ugens råd: Selv om du er blevet mere realistisk så husk også dine skøre og vilde idéer!
Foto: Shutterstock
Dine veninder vil gøre alt for at støtte dig, og for at du kan opnå dine drømme. Det er du virkelig glad for og du er også god til at vise dem, hvor glad du er for deres hjælp – også selv om du måske gør det på din helt egen måde. Det kan for eksempel være, at du skriver et megasødt brev til dem, hvor du fortæller dem, hvor meget de betyder for dig – og det vil de blive enormt glade for!Ugens råd: Find din egen måde at udtrykke dine følelser på.
Foto: Shutterstock
Hvis du går og tænker over noget for tiden, så er det ikke sikkert, at du fortæller det til hverken din familie eller dine veninder… men det gør måske ikke noget lige nu, for selv om du måske tænker en del over tingene, så har du nemt ved at koncentrere dig i skolen. Hvis du gerne vil gøre mere opmærksom på dig selv, så er det et godt tidspunkt at gøre det på. Måske du skal have mere gang i din Instagram?Ugens råd: Snak med dine forældre eller veninder, hvis du har brug for det!
Foto: Shutterstock
I starten af ugen skal du lige bruge lidt tid på at finde ud af, hvad du gerne vil. Du er meget rolig, men det betyder ikke, at du får lov til at slappe af hele tiden. Sidst på ugen får du nemlig en god idé, som du slet ikke kan vente med at føre ud i livet. Det kan for eksempel være, at du gerne vil lave en værelsesmakeover? Det er i hvert fald noget, som bliver helt anderledes end du havde regnet med.Ugens råd: Gå med dine idéer!
Foto: Shutterstock
Du koncentrerer dig meget om skolen for tiden – og hvis du har et fritidsjob, bruger du også meget tid på det. Det går godt for dig – om det så er i skolen eller på arbejdet. Men måske du godt kunne tænke dig, at der snart skete noget nyt. Tingene kører nemlig af sig selv og du behøver ikke tænke dig så meget om, fordi det hele kører på rutiner og vaner. Måske du kan finde andre måder at gøre tingene på, så det bliver lidt mere spændende?Ugens råd: Prøv noget nyt eller find andre måder at gøre tingene på!
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.