Ugens horoskop (uge 48)
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 48)

Af Redaktionen 27. november 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læs her, hvad du skal være opmærksom på i denne uge i dit uge-horoskop.

Hvad siger stjernerne om din uge? Er der for eksempel bestemte ting, du skal fokusere på lige nu, for at alt bliver godt i sidste ende?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du får svaret i galleriet med stjernetegn.

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Ugens Horoskop:

Ugenshoroskop(uge48)

Du har brug for at komme lidt væk fra din hektiske hverdag, så sørg for at sætte weekenden af til afslapning og hygge. Du vil i midten af ugen tænke meget på dit crush, og I vil muligvis have meget kontakt sidst på ugen. Få hjælp af dine veninder til at finde ud af, hvad du skal gøre med dine følelser.Ugens råd: Vær ikke bange for at blive forelsket.
Det er din familie, der er i fokus i starten af denne uge. Du kan mærke, at du har brug for at tage tingene stille og roligt, og det bruger du dine familiemedlemmer til. De giver dig ro og overskud, og det har du brug for lige nu. I weekenden er du klar til dine veninder igen, så lav en sleepover, og få delt jeres tanker med hinanden.Ugens råd: Husk at slappe af og mærke dig selv.
I denne uge handler det om at få dine mange tanker til at stemme overens med dine handlinger. Især dit kærlighedsliv fylder meget i dit hoved, så du prøver i høj grad at få styr på, hvad du føler i denne uge. I weekenden har du brug for at fokusere på indre ro. Meditation og yoga vil være godt til at opnå dette. Ugens råd: Skriv dine tanker ned, for at få overblik over dine følelser.
Det er makeover tid, så hvis du har tænkt dig at ændre noget udadtil, er denne uge perfekt til det! Det kan dog også være en indre makeover, hvis der er nogle ting, du gerne vil ændre på rent personligt. Søg råd hos dine tætte, hvis du er i tvivl eller frustreret, for de er der for dig.Ugens råd: Kig indad og fokuser på dig selv.
Du føler dig en smule utilpas i starten af ugen, og du prøver at finde ud af hvorfor. Det er først i løbet af fredagen, at du får noget klarhed, men her får du også mulighed for at komme til bunds i dine følelser. Du fokuserer for tiden på at gå dine egne veje, og på at være din egen person 100%.Ugens råd: Snak med dine veninder, om det du føler.
Du kommer let til at dagdrømme i denne uge, og du forsvinder ofte væk i dine tanker. Der er meget, der tyder på, at nogle af disse dagdrømme vil ske i løbet af ugen, så vær ikke bange for selv at tage initiativet. Hvis det for eksempel handler om et crush, er det vigtigt, at du i denne uge ikke er bange for at tage det første skridt.Ugens råd: Pas på med at drømme dig FOR langt væk.
Der er en person, som prøver at komme i kontakt med dig, og det er en person, du ikke havde forventet. Du ved ikke, hvad du skal synes om dette, men du er villig til at give personen en chance. Det kan være, at denne person er en, som du har gået og ventet på længe, så vær ikke for lukket.Ugens råd: Grib chancen og kast dig ud i de eventyr, du møder.
Du føler ikke, at du bliver hørt for tiden, og det går ud over dit humør. Det er derfor vigtigt, at du får snakket med de mennesker omkring dig, som du ikke føler hører dig. Der kan nemt opstå misforståelser, hvis man ikke er ærlig omkring sine følelser, men du lærer, at disse misforståelser er nemme at opklare, hvis man blot snakker sammen.Ugens råd: Øv dig i at sætte ord på det, du føler.
Hvis du har nogle hængepartier fra sidste uge, er det vigtigt, at du får færdiggjort dem nu. Spørg dine veninder om hjælp, så du hurtigt kommer igennem dem. I midten af ugen sker der en ændring i din energi, og du kommer til at se meget mere positivt på tingene. Det er tid til at fokusere på dig selv, og hvordan DU har det, og det er vigtigt at følge dit hjerte og din mavefornemmelse i denne uge.Ugens råd: Stol på dine egne instinkter.
Du er meget opmærksom på en person, som prøver at blive tæt med dig. Du er meget åben over for personen, men kan godt føle, at det bliver for meget eller går for hurtigt. Her er det vigtigt, at du siger fra og står ved dine følelser. Snak med dine veninder, hvis du har brug for hjælp eller råd.Ugens råd: Lyt til din mavefornemmelse.
Midt på ugen møder du en, som overrasker dig. Denne uge bruger du til at være spontan og prøve nye ting. Du finder ud af, at du ikke kan styre alting altid, og at du må lære at "go with the flow". Sidst på ugen kan du godt komme i diskussioner med dine nærmeste, så husk at lytte (og at være tålmodig).Ugens råd: Vær åben over for forandringer.
Du kan i denne uge komme op at skændes med en tæt ven eller et nært familiemedlem, og det vil påvirke dit humør. Du kæmper for at løse konflikten, og sammen kommer I over det i midten af ugen. Efter dette ændrer dit humør sig, og din energi bliver positiv og supergod. Du ser livet gennem et nyt og bedre perspektiv, og du kan mærke, at du er gladere.Ugens råd: Sørg altid for at løse problemer hurtigt.

Læs mere om

MestLæste