Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 48)

Af Redaktionen 28. november 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læs dit horoskop her, hvis du vil vide, hvad der kommer til at ske i ugens løb.

Hvordan står det til i skolen? Og hvad med kærligheden? Find ud af, hvad du skal fokusere på og hvad du skal glemme.

Læs også: Hvordan lægger man et horoskop? Find ud af det her

Bliv klogere på ugens begivenheder i dit uge-horoskop, som du kan læse lige her:

Horoskop(uge48)

Du gør det godt i skolen. Du får mere og mere succes som tiden går. Husk at klappe dig selv på skulderen, når det går godt.Ugens råd: Vær sød og hjælpsom overfor andre.
Foto: Shutterstock
Det er rigtig hårdt i skolen for tiden, men bare rolig, det er snart jul. Prøv at komme i julestemning og stress lidt ned. Sørg for at få din søvn. Du møder en spændende person, som du godt kan lide.Ugens råd: Tag det stille og roligt.
Du har rigtig travlt med lektier for tiden. Pas på dig selv, så du ikke får for travlt. Find ud af, hvad der virker bedst for dig og gå efter det. Lad være med at tænke for meget over, hvad andre syens.Ugens råd: Vær glad i skolen.
Du bliver måske kærester med dit crush. Læg planer der handler om eventyr og at bruge din fantasi.Ugens råd: Gør nogle ting, du ikke har prøvet før og se hvad der sker.
Se om du kan lave noget frivilligt arbejde og gøre noget godt for andre her i julen. Det er der helt sikkert nogle, der har brug for.Ugens råd: Sig din mening!
Hvis du vil have gode karakterer i skolen må du arbejde for det. Det er til gengæld ikke umuligt. Husk at spise sundt.Ugens råd: Pas på ikke at spise så meget slik, at du får det dårligt af det.
Der sker spændende ting i skolen for tiden. Spring ud i det – selvom du som stenbuk jo er lidt forsigtig af natur.Ugens råd: Hyg dig med familien.
Det er tid til at tænke lidt på kærligheden. Har du et crush? Måske er han endda også vild med dig? Find ud af, om I skal være kærester. Det kan også være, du får et kæledyr.Ugens råd: Tænk dig godt om før du tager beslutninger.
Hæng ud med din familie, når du har mulighed for det. Og hvis du oplever, at du har problemer eller skænderier med dem, så få talt ud om det med dem. Det vil du blive glad for.Ugens råd: Tag tingene som de kommer!
Du elsker sikkert de sociale medier. I denne tid kan det være, der sker ekstra spændende ting for dig på Facebook, Instagram eller Snapchat. Skriver du med en sød fyr?Ugens råd: Kom i gang med alle dine planer!
Vær sammen med dine venner, så meget du kan. De kan virkelig hjælpe dig i denne tid, hvis du har brug for det.Ugens råd: Gå all in på jul!
Der kommer muligvis til at ske nye og spændende ting i dit liv – og du får også selv lyst til at lægge nye planer for din fremtid. En god ven vil støtte dig i din planlægning.Ugens råd: Hæng kun ud med folk, der vil dig det bedste.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om