Ugens horoskop (uge 47)
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 47)

Af Redaktionen 20. november 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad skal du være særligt opmærksom på i denne uge? Find ud af det i dit uge-horoskop.

Hvad siger stjernerne om din uge? Er der for eksempel bestemte ting, du skal fokusere på lige nu, for at alt bliver godt i sidste ende?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du får svaret i galleriet med stjernetegn.

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Ugens Horoskop:

Ugenshoroskop(uge47)

Du har supertravlt i denne uge, og det kan godt være svært at komme igennem det hele. Specielt skolen trækker i dig, men i denne uge kan du mærke, at din energi vender, og at du faktisk når mere, end du havde forventet. Du kan mærke, du får styr på dine projekter, og det giver dig en indre ro.Ugens råd: Husk også at slappe af, og at følge din mavefornemmelse.
Du fokuserer meget på familien i denne uge, og på hvad dem i din familie kunne have brug for. Hvis du ikke har været så meget hjemme det sidste stykke tid, så sørg for at være det i denne uge. Din familie savner dig, og når du mærker efter, har du faktisk også savnet dem. Lav en spilleaften, hvor I hygger og snakker sammen.Ugens råd: Bag noget lækkert til din familie.
Du har ekstra tid og overskud i starten af denne uge, og det bruger du til at få styr på de ting, du ikke har nået. Især om onsdagen mærker du, hvordan dit humør bliver mere positivt, og hvordan du bliver fyldt med god energi. Især din familie kan mærke det på dig, så tingene er nice på hjemmefronten.Ugens råd: Lav noget hyggeligt med familien en aften.
Du har længe brugt meget tid på at få styr på dit værelse og på at være sammen med familien, men det ændrer sig nu. Du har mere tid til at fokusere på dine interesser og på at have det sjovt med dine venner, og det glæder du dig til. En fysisk aktivitet giver dig ny energi og kan blive en ny hobby.Ugens råd: Husk at lytte til, hvad folk fortæller dig.
Du føler dig en smule utilpas i denne uge, og du kan ikke helt finde ud af, hvorfor. Det er derfor vigtigt at fokusere på de positive ting omkring dig. Brug dine veninder og din familie til at komme ovenpå igen. Lav nogle af de ting, der gør dig glad sammen med mennesker, du holder af.Ugens råd: Lav et seriemaraton med din yndlingsserie (igen).
Det er de store følelser, der er på spil i denne uge. Fokuser derfor på at være sammen med de mennesker, som betyder mest for dig. Du bruger også disse dage til at tænke over dine drømme. Denne uge kommer du dig hurtigt over skader og dårlige vibes, for du har supergod energi. Din gode energi kan også ses på din konto, for du har flere penge end forventet i denne uge. Ugens råd: Del dine drømme og tanker med din BFF.
Du har på fornemmelsen, at der er nogle ting, som snart ændrer sig. Du har rigtig mange følelser og tanker for tiden, og det er vigtigt, at du får styr på dem, så du ikke bliver stresset. Lav noget yoga med en veninde og del jeres inderste tanker med hinanden.Ugens råd: Husk at mærke efter, hvad der føles rigtigt.
Du har det supergodt med folk i denne uge - både i skolen og derhjemme. Du er derfor virkelig social og bruger det meste af din tid med dine venner og veninder. Du føler dig ovenpå, og det giver dig overskud, så denne uge vil være perfekt til at opsøge dit crush. Ugens råd: Gør noget ekstra for en god veninde.
Du bekymrer dig meget om dine tætte forhold for tiden, og i starten af ugen kan du blive overvældet af minder fra din fortid. Det kan være fristende at hænge fast i dem, men prøv at adskille fortid fra nutid. Brug denne uge på at arbejde på dig selv, og giv dig selv noget alene-tid. I weekenden støder du ind i dit crush.Ugens råd: Lav en date for dig selv.
I denne uge er du meget optaget af skolen. Hvis du ikke allerede er på forkant med dine lektier, arbejder du på at blive det. Du vil gerne opnå resultater, og du sørger for, at det sker i denne uge. Få hjælp af dine veninder, hvis du føler, det bliver for meget. Ugens råd: Husk at hygge dig, selv om du arbejder hårdt.
Du føler dig ikke helt på toppen efter sidste uge, men det vender nu. Du fokuserer nemlig i denne uge på at finde balancen i dit humør. Det kan nogle gange være svært, så husk at lytte til dem omkring dig og til dig selv. Ugens råd: Lav en venindeaften med dine tætteste.
Denne uge handler om at samarbejde med andre. Både i skolen og derhjemme skal du lave ting med andre, der kræver tålmodighed. Husk derfor at være klar omkring dine meninger, så folk ikke misforstår dig. Husk også at tale pænt og trække vejret en ekstra gang, så der ikke opstår konflikter.Ugens råd: Lyt til dem omkring dig.

Læs mere om