Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 46)

Af Redaktionen 9. november 2020
Mon du er en af dem, der skal træffe en svær beslutning i løbet af ugen? Læs dit horoskop her, og få svaret.

Det er stadig november, men julen nærmer sig med hastige skridt og det kan mærkes i denne uges horoskoper, der blandt andet byder på julestemning for flere af stjernetegnene. For andre skal ugen måske skal bruges på at træffe en vigtig beslutning - mon det også gælder for dig? 

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor, og læs, hvad du kan forvente i ugens løb. 

Horoskoperuge46

Ugens horoskop

Du skal snart træffe en vigtig beslutning, hvor du heldigvis kan gøre brug af erfaringer fra foråret og sommeren. Det handler altså om noget, som du før har overvejet eller taget stilling til, men denne gang ser det ud til, at du får løst udfordringen og kan komme videre. Din vilje og dine styrker kommer virkelig til udtryk i løbet af ugen og det har dine veninder stor respekt for – og du kan være helt sikker på at have deres opbakning!

Ugens råd: Vær ikke bange for at være dig selv.

 

Ugens horoskop

Ugen kan starte med nogle konflikter med dine nærmeste, og det påvirker dig. I står begge fast på hver jeres synspunkter, og det kan være årsagen til konflikten. Det kan blive nødvendigt for dig at skære din mening ud i pap, og måske er det lige hvad der skal til, for du kan fornemme at den anden person bliver mere medgørlig og blid bagefter. Når først uenighederne er kommet til livs, bliver stemningen mere festlig.

Ugens råd: Snak klart og tydeligt, så du ikke bliver misforstået.

 

Ugens horoskop

En gammel samtale kan dukke op igen i denne uge. Måske fordi du først nu får svar et spørgsmål, som du har gået og ventet på? Du må regne med at tilbagemeldingen eller svaret kan være mere hårdt end du havde troet, men måske kan det hjælpe dig med at komme videre. I løbet af ugen får du en god idé til, hvad du kan glæde dine venner eller familie med – måske en helt genial julegaveidé!

Ugens råd: Lad dig ikke slå ud, hvis du møder modstand.

 

Ugens horoskop

Nu er der ikke længe til den hyggelige og dyre julemåned begynder, og derfor er det fornuftigt at tjekke op på din konto, hvis du skal ud at shoppe julegaver. Hvis det ikke helt ser ud, som du regnede med, kan du måske tilbyde dine forældre at hjælpe lidt mere til derhjemme eller tjekke, om de søger en julemedhjælper et sted i nærheden af dig. Du er måske også allerede begyndt at tænke over, hvad du selv ønsker dig til jul. I løbet af ugen, kan du blive den, der skal viderefortælle en god nyhed – og det varmer som en tidlig julegave hos modtageren.

Ugens råd: Se muligheder frem for begrænsninger.

 

Ugens horoskop

Selv om det er lidt tidligt, er du måske allerede ved at skrue op for julestemningen derhjemme. Måske hører du julemusik for fuld skrue, binger sidste års julekalender eller måske er du så småt gået i gang med at pynte lidt op. Det kan godt være, at andre synes du er tidligt ude, men det skal du ikke tage så tungt. Hvis du giver dig selv lov til at dagdrømme og slipper fantasien løs, så sætter det lidt ekstra kulør på hverdagen.

Ugens råd: Det er aldrig for tidligt at komme i julestemning!

 

Ugens horoskop

Du har en helt særlig omsorg for dine nærmeste veninder og din familie, som du både hjælper og lytter til. Du er god til at fortælle dem at de altid kan komme til dig og at din dør altid er åben. Du bliver også glad, når andre fortæller dig, at de sætter pris på din hjælp. I en helt anden situation er du mere hård og siger fra overfor det, du ikke vil være med til. I løbet af ugen får du skabt en helt særlig stemning derhjemme, hvor julen også langsomt sniger sig ind.

Ugens råd: Spred glæde blandt dem, du holder af!

 

Ugens horoskop

Tanker, som du har haft i hovedet på det seneste, er nu tænkt til ende. Så måske er det tid til at overveje at dele tankerne med en veninde eller et familiemedlem? De vil helt sikkert bakke dig op - også selv om de måske bliver overraskede over det, du fortæller. Når du først har sat ord på dine tanker, kan du nemmere lægge det bag dig og se fremad. Du er god til at forklare dine idéer og det kan være en stor fordel for eksempel i skolen.

Ugens råd: Tag en god snak med en veninde.

 

Ugens horoskop

Du står måske i en situation, hvor du skal træffe en svær beslutning. Men du har heldigvis lært af tidligere erfaringer, og du ved, hvad der er den rigtige beslutning for dig. Når du først har truffet din beslutning, føles det befriende, og så går tingene stille og roligt fremad. Du er god til at skabe god stemning derhjemme og hygge om din familie, og du begynder også så småt at komme i julestemning.

Ugens råd: Brug dine erfaringer, hvor du kan.

 

Ugens horoskop

Hvis du er uvenner med en veninde eller har haft et skænderi med en af dine nærmeste, må du sørge for at få renset luften mellem jer. Det får du hurtigt klaret og bagefter er tonen meget bedre og mere hensynsfuld. I løbet af ugen kan du ændre mening eller holdning til noget, som du ellers har stået fast ved meget længe. Ugen ender med gode vibes mellem dig og dine nærmeste, og det bliver ugens hyggeligste dag!

Ugens råd: Hvis noget skal ændre sig, må du selv gøre en indsats.

 

Ugens horoskop

Hverdagsting fylder måske en del i dit liv i øjeblikket, men hvis du virkelig gerne vil, kan du godt bruge mere tid på det, som du brænder for. Hvis du er kreativ, kan det være, at du vil bruge mere tid på at lave noget kreativt som for eksempel at kreere din egen julepynt. Du gør sjældent noget halvt, og overlader ikke noget til tilfældigheder. Det kommer også til udtryk, når du gerne vil forstå og sætte dig ind i, hvordan dine veninder og dine familie har det.

Ugens råd: Brug mere tid på de ting, der giver dig en god følelse i kroppen.

 

Ugens horoskop

Samarbejde kræver ekstra af dig i øjeblikket, derfor er det en god idé at være positiv og åben - for eksempel hvis du skal lave gruppearbejde i skolen. Du er meget tålmodig, og det påvirker dine venskaber på en rigtig god måde. Hvis der er noget i din hverdag, du gerne vil lave om på, er tiden god til det nu. Så måske er det nu, du skal skille dig af med en dårlig vane? Snart er det jul igen, men måske er du slet ikke i humør til det lige nu ...

Ugens råd: Hold fast i din tålmodighed.

 

Ugens horoskop

Du skal ikke blive overrasket, hvis du i løbet af ugen ændrer mening eller holdning i en bestemt situation. Det er godt at have i baghovedet, hvis du for eksempel havner i en diskussion. Du behøver ikke være enig med alle omkring dig, men det skader aldrig at lytte til deres argumenter og holdninger. Hvis du gerne vil gøre noget helt særligt ud af julen i år, er det måske nu du skal gå i gang med at finde julehumøret frem?

Ugens råd: Se din yndlingsjulekalender, hvis du gerne vil i tidlig julestemning. 

 

MegetMere