Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 46)

Af Redaktionen 11. november 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Stjernerne vender op og ned på det hele i denne uge. Men hvad betyder det for dit stjernetegn? Find ud af det i dit horoskop!

Dit stjernetegn kan fortælle meget om din personlighed, alt lige fra dine styrker til dine svagheder. Det er altså vildt at tænke på, at stjernerne kan fortælle dig, om du skal passe på dit temperament eller lade være med at bekymre dig så meget.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men hvad mon stjernerne siger i denne uge? Skal du huske at tage en afslapningsdag? Eller skal du samle mod til at snakke med dit crush?

Find dit horoskop i galleriet og find ud af, hvad der venter dit stjernetegn i den kommende uge.

Ugens horoskoper (uge 46):

Ugenshoroskoper(uge46)2018

Hold da op en uge, du går i møde! Du føler dig vildt populær i skolen, da alle vil hænge ud med dig. Men hvordan ved du om, de er ægte venner? I weekenden finder du hurtigt ud af, hvem du kan stole på. Måske bliver du overrasket over en, som du troede var en ægte veninde.Ugens råd: Pas på, du ikke laver forhastede konklusioner.
Foto: Shutterstock
Der er fuld fart på dit kærlighedsliv lige nu! Du har sommerfugle i maven hele tiden og tæller ned til, du skal se dit crush eller kæreste igen. Derhjemme er der forandring undervejs og du ved ikke helt, hvordan du skal håndtere det, så du hænger meget ud med veninderne.Ugens råd: Tilpas dig situationen derhjemme.
Foto: Shutterstock
Du er lidt nede, og kan ikke helt forstå hvorfor, at du har det sådan. Måske det kan være et skænderi med dine veninder, en kæreste eller dine forældre, som har forsaget det. Du har brug for at lade op og være alene, mens du tænker tingene igennem.Ugens råd: Tag ikke nogen store beslutninger.
Foto: Shutterstock
Dine forældre driver dig til vanvid og du kan slet ikke holde ud at være sammen med dem. Dine forældre har fundet på alle mulige tiltag, som de synes er vildt gode. Men du er ikke helt enig med dem. Derfor bruger du meget af din tid sammen med dine veninder for at få noget luft.Ugens råd: Gå på kompromis med dine forældre.
Foto: Shutterstock
Du er som en åben bog overfor dine veninder og de kan tydeligt mærke, at du har brug for at fortælle dem noget. En venindeaften, hvor I får åbent op for alle jeres følelser, kan være nødvendig. Men undgå at lave alt for mange planer, du har brug for at få ro på dit tankemylder.Ugens råd: Hent hjælp hos din familie.
Foto: Shutterstock
Nu kommer den forandring, du har gået og håbet på endelig! Du vil se verden i et helt nyt lys i denne uge, og få øjnene op for en mulig flirt. I weekenden kan du mærke dit humør stige og du vil blive super glad. Måske det skyldes nogle søde beskeder fra dit crush?Ugens råd: Husk at nyde nuet.
Foto: Shutterstock
Der kommer en person fra fortiden, som vil i kontakt med dig. Du troede, at I havde fået løst jeres problemer, men det føler personen altså ikke. Du ved slet ikke, hvad du skal gøre – I var jo blevet gode venner igen? Din familie kan virkelig være en god hjælp og du skal overveje, om personen skal forblive en del af din fortid.Ugens råd: Gå ind til problemet med et positivt sind.
Du kan slet ikke holde dine meninger for dig selv, og det kan være et problem, for I skal arbejde virkelig meget sammen i skolen i denne uge. Du er altså ikke helt enig i din venindes idéer, og det kan skabe gnidninger i jeres venskab. Måske er det bedst, hvis I går på kompromis med hinanden, så I ikke bliver uvenner.Ugens råd: Vis, hvor meget du holder af hende.
Foto: Shutterstock
Der sker vildt mange gode ting i dit liv lige nu, og det føles super godt. Du bliver endelig færdig med det irriterende projekt eller opgave i skolen, som du er dødtræt af. Derfor vil du mærke, at din energi er tilbage i weekenden, og du trænger til en masse sjov med veninderne!Ugens råd: Saml alle dine veninder til weekendhygge.
Foto: Shutterstock
Dit overblik over skolen bliver udfordret fordi, du har gang i mange projekter. Men du vil også rigtig gerne med til alle arrangementer med dine veninder, da du er bange for at gå glip af noget. Det kunne være, at du bare skulle tage den med ro og lytte – men sådan er du bare ikke.Ugens råd: Stå ved dig selv.
Foto: Shutterstock
Hvor kommer alle de her gode idéer fra? Dine tanker arbejder på højtryk i denne uge, og du kan slet ikke holde styr på dem alle sammen, specielt når de er så gode – det er jo dine idéer ikke? Dine veninder elsker at høre om dine vilde idéer og blive inspireret af, hvor kreativ du er.Ugens råd: Lav en plakat eller opslagstavle, så du kan holde styr på dine idéer.
Foto: Shutterstock
Du glemmer mange af dine aftaler og kommer til at love noget, som du ikke har lyst til at holde lige nu. Det kan gøre dig upopulær blandt dine veninder, som gerne vil hænge ud med dig. Måske har du brug for at være lidt alene og lade op til en serie.Ugens råd: Sæt tid af til dig selv.
Foto: Shutterstock

Læs mere om

MestLæste