Ugens horoskop (uge 46)
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 46)

Af Redaktionen 13. november 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad skal du lægge særligt mærke til i denne uge? Find ud af det i dit uge-horoskop.

Er der mon bestemte ting, du skal tænke over i denne uge? Vil dit crush lægge mærke til dig? Eller skal du løse en konflikt i din venindegruppe?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Du får svar på, hvor du skal lægge dine kræfter ved at læse ugens horoskop.

Ugens horoskop:

Ugenshoroskop(uge46)

I denne uge får du selskab af en person, der har brug for din opmærksomhed og hjælp. Personen går igennem nogle hårde tider, så han eller hun har derfor brug for en hjælpende hånd. Du tøver ikke med at hjælpe, for du er meget opmærksom på at være der for dem, du holder af.Ugens råd: Husk balancen mellem dine og andres behov.
Tingene kører megagodt for dig i denne uge, og du får ordnet en masse opgaver - især på dit værelse. Hvis du har planer om en værelses-makeover, er denne uge perfekt til det! Du finder nemlig ud af, at du er meget stærkere, end du troede. Dit store overskud er perfekt i sociale sammenhænge, så vær sammen med en masse mennesker denne uge.Ugens råd: Brug dit overskud og gode energi til at opsøge dit crush.
Du går meget op i dine venskaber i denne uge, og du giver dem meget tid. Det er vigtigt for dig at pleje alle dine forhold, og det sætter dine veninder, venner og familie pris på. Du fokuserer derfor i denne uge på at være den bedste udgave af dig selv, og det vil blive belønnet.Ugens råd: Lav en venindeaften med dine tætteste.
Denne uge er perfekt til at opsøge dit crush. Især i løbet af torsdag og fredag vil du have gode chancer for, at dit crush vil få øjnene op for dig. Også derhjemme går det megagodt, og de hyggelige stunder med din familie gør dig glad og positiv.Ugens råd: Hold fast i alle dine positive følelser.
I denne uge er det tid til at kigge indad og reflektere over de vigtige ting i dit liv. Yoga og meditation er derfor noget, der skal prøves. Tag en veninde under armen, og find jeres indre munk frem. Denne uge er helt oplagt til at analysere på dine følelser og komme til bunds i meget af det, som du er i tvivl om.Ugens råd: Lad dine veninder hjælpe dig med at få styr på dig selv.
I starten af denne uge er der en person, som har brug for din hjælp og vejledning. Du bliver glad for, at personen er kommet til dig, og du giver råd, som I begge bør følge. I denne uge har du dog også brug for alenetid, så brug en dag i weekenden på dig selv.Ugens råd: Husk dine egne råd – du kan også selv bruge dem.
Du har så mange idéer for tiden, at det er svært at holde styr på dem allesammen. Sørg derfor for at lave et skema over dem, så du ikke glemmer dem. Dine veninder ser meget op til dig og dine projekter, og det giver dig selvtillid og energi.Ugens råd: Husk at slappe af ind imellem.
Denne uge står i kærlighedens tegn, for fredag møder du en person, som virker som det perfekte match for dig og dine ønsker. Personen er oplagt at lave noget sammen med, og en date ville bestemt være en god idé. Du er meget betaget af personen, og dine følelser kan meget nemt udvikle sig til et seriøst crush.Ugens råd: Vær åben over for dine følelser.
Denne uge handler om dine veninder, for de er der meget for dig. Især i weekenden hjælper de dig med at få dine inderste ønsker til at gå i opfyldelse. Du får også støtte fra en person, som andre normalt lytter meget til, og det giver dig en ro i maven. Et helt specielt møde med en særlig person vil ske i starten af denne uge.Ugens råd: Hvil i dig selv og stol på dine instinkter.
Du er virkelig social i denne uge, og du bruger næsten al din fritid med venner og veninder. Du bruger dem til at komme ovenpå efter sidste uge, og de løfter dit humør enormt meget op. Det er vigtigt, at du er tydelig omkring det, du mener, så der ikke opstår misforståelser.Ugens råd: Husk også at give din familie tid.
I denne uge mærker du tydeligt, at du føler dig presset - måske især i skolen. Heldigvis får du hjælp fra en uventet person, som er tættere på dig, end du tror. Det er vigtigt, at du er ærlig og åben over for de mennesker, der gerne vil hjælpe dig, så der ikke opstår misforståelser. Husk altid at trække vejret en ekstra gang, når du føler dig stresset.Ugens råd: Tag en chilldag, hvor du bare slapper helt af.
Du tænker meget over dine penge i denne uge, og du er opmærksom på ikke at gøre som Kesi ( at bruge for mange dumme penge, he, he ...). Denne uge er oplagt til at tænke over dine drømme. Pøv at gå i gang med nogle projekter, du har udskudt længe.Ugens råd: Læg et budget, så du har styr på dine penge.

Læs mere om