horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 46)

Af Redaktionen 14. november 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du spændt på, hvad din uge kommer til at byde på? Så læs dit horoskop her!

Uuuuh, mon du kan forvente kærlighed i luften, eller skal du måske fokusere mere på at passe bedre på dig selv? Det finder du ud af, hvis du læser dit horoskop herunder!

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Klik dig gennem galleriet, find dit stjernetegn og læs dit horoskop for denne uge:

Ugenshoroskop(uge46)

horoskop
Mad, motion og sundhed er virkelig vigtigt for dig i denne uge. Sørg for at få sovet nok, så du er frisk. Følelsesmæssigt kan du nemlig godt være lidt skrøbelig. Men det bliver bedre sidst på ugen. Ugens råd: Vær forberedt på gode nyheder.
Foto: Shutterstock
horoskop
Det er nok en god idé at spare lidt penge sammen, så du ikke er flad, når julegaverne skal købes. Der skal jo også være lidt penge til at have det sjovt for i december, ikke?Ugens råd: Lyt til din kæreste eller din veninde. Det vil styrke jeres forhold.
Foto: Shutterstock
horoskop
Du møder måske en sød fyr eller pige, som kan hjælpe dig i en svær tid. Mærk efter, om du egentlig er glad – og hvad kan du ændre, hvis du ikke er? Ugens råd: Lyt til din mavefornemmelse.
Foto: Shutterstock
horoskop
Få indhentet alle de lektier, du er bagud med. Som løve elsker du et smukt hjem – gør derfor noget ud af dit værelse og få ryddet op i bunkerne af tøj og andet rod.Ugens råd: Nyd livet, det går jo godt!
Foto: Shutterstock
horoskop
Du kommer til at hjælpe dine veninder i denne uge. Vær der for dem og giv dem gode råd, hvis de har brug for det.Ugens råd: Vær sammen med veninderne så meget som muligt.
Foto: Shutterstock
horoskop
Du har mega meget energi i denne uge. Brug den klogt og pas på, at andre ikke udnytter dig og får dig til at lave deres opgaver, fordi du har så meget overskud.Ugens råd: Tag på spændende eventyr.
Foto: Shutterstock
horoskop
Du er flittig i skolen og arbejder hårdt hver dag. Det gør du som regel altid. Men prøv at skrue lidt ned for det i denne uge og sæt tid af til at gøre noget, som virkelig gør dig glad. Ugens råd: Hav det sjovt med veninderne.
Foto: Shutterstock
horoskop
Du har måske lidt svært ved at tage dig sammen i denne uge. Husk at mærke efter, hvad du virkelig har lyst til, så skal du nok komme i sving.Ugens råd: Lyt til din familie.
Foto: Shutterstock
horoskop
Prøv at give folk, du ikke troede du kunne lide en ekstra chance. Når man ser tingene fra andres side, er der måske nogle ting, der giver mening? Giv dig selv tid og ro til at læse om, hvordan andre ser verden. Måske kan du lære noget?Ugens råd: Gør dig umage i skolen.
Foto: Shutterstock
horoskop
Måske møder du en fyr, der er lidt ældre end dig selv. Men glem ikke din familie, bare fordi du bliver fascineret af ham. Ugens råd: Vær forberedt på at du skal træffe vigtige beslutninger.
Foto: Shutterstock
horoskop
Tag tingene stille og roligt i dit eget tempo – det er bedst for dig i denne uge. Og slip endelig fantasien løs og vær kreativ med dit tøj. Måske er det tid til at finde noget tøj frem fra garderoben, som du havde glemt du havde? Ugens råd: Hakuna Matata.
Foto: Shutterstock
horoskop
Pas på hvad du siger ”ja” til i denne uge. Du må ikke få for mange ting i kalenderen, så du bliver stresset. Læg en plan for dine opgaver, så har du styr på dem. Ugens råd: Hold øje med dine søskende. Er de i problemer?
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om