Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 45)

Af Redaktionen 30. oktober 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Denne uge står i tålmodighedens tegn. De fleste af os har mest af alt brug for at slappe af. Læs dit horoskop her, og se, om det også gælder dig.

Dagene er blevet kortere og vejret koldere. Det gør de fleste en smule mere utålmodige og trætte. Gælder det også dit stjernetegn?

Læs dit horoskop i galleriet herunder og få svaret.

Ugenshoroskop(uge45)2020

Ugens horoskopDu kan let blive inddraget i andres problemer og opfattet som den, der har det rigtige svar. Men selv om du altid gerne vil hjælpe, kan der være situationer, hvor det er bedst, du holder dig neutral. Det kan især gælde, når du har med venner at gøre. Bølgerne kan gå højt, men du vil opleve, at det bliver lettere for dem at løse tingene selv.Ugens råd: Nogle gange er den bedste hjælp at blande sig udenom.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskopDu har det godt og føler dig på hjemmebane for tiden. Netop derfor bør du undgå diskussioner, som ikke har noget med dig at gøre. Det kan hurtigt skabe en dårlig stemning, og den er der ingen grund til, du skal smittes med. Hvis der har været nogle misforståelser mellem dig og dine venner, er der mulighed for at gøre det godt igen. Tonen kan stadig være hård, men det er vigtigt, at du forholder dig neutralt og ikke tager parti.Ugens råd: Stay positive!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskopDu længes i den grad efter at komme ud og rejse, men der er nogle begrænsninger, som forhindrer dig i at tage af sted. Hvis du allerede har købt og planlagt rejse uden for landets grænser, kan du ovenikøbet have penge i klemme. Selv om der åbnes for nogle nye muligheder, så skal du ikke satse på, at du kan komme afsted. Udskyd dine rejseplaner til et andet tidspunkt.Ugens råd: Der er masser af tid til at rejse på et andet tidspunkt. Udnyt muligheden for at slappe af.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskopDu kan sikkert mærke, at dit overskud er ved at slippe op, og derfor skal du prioritere fornuftigt. Det gælder både, når det kommer til din tid, din energi og dine penge. Men der er godt nyt. Du vil få mere tid, mere energi eller flere penge inden længe - og så har du, hvad der skal til for at løse de problemer, du står overfor.Ugens råd: Det er okay, at bruge en dag på sofaen.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskopDu kan stå i en ny eller lidt forvirrende situation, som du bliver nødt til at tage dig af. Det kan vise sig at være noget, som er svært at få snakket med andre om. Når du har opdaget det og får taget hul på snakken, kan situationen endelig blive løst. I denne uge har du mere tid til dig selv, og du nyder at være hjemme og alene.Ugens råd: Tal med dem, du føler dig tryggest sammen med.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskopIndstil dig på at bruge ekstra kræfter og energi på at løse dine opgaver denne uge. Du har lagt hovedet i blød for at finde den bedste løsning på et problem, som sidst på ugen vil løse sig, hvis du er villig til at gå på kompromis. Hvis du stoler på dig selv og bliver ved med at arbejde for det, så skal du nok nå dit mål.Ugens råd: Søg hjælp hos dine venner og familie.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskopDu er i en eftertænksom periode, og i denne uge har du brug for en tænkepause. Først på ugen kan du fornemme, at du får styr på nogle vigtige ting, men det går stadig langsomt. Du vil indse, at du bliver nødt til at lægge en ny og mere realistisk plan, før du kan komme videre. Vent gerne til næste uge med at tage de store beslutninger.Ugens råd: Gode ting kommer til den, som venter.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskopDu har problemer med kommunikationen, og det gør det svært for dig at samarbejde. Selv om du kan mærke, at det nu bliver bedre, er det ikke et godt tidspunkt for dig at indgå aftaler. Hvis du har en kæreste, kan jeres forhold også være påvirket, selvom det nok mest er din kæreste, der har kommunikationsproblemer. Det vil hjælpe dig, hvis du udviser stor tålmodighed og stiller få krav.Ugens råd: Søg nye fællesskaber.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskopHvis ikke du er på rette vej, vil det stå meget klart for dig, og du vil blive nødt til at ændre kurs. Der er noget i skolen eller på arbejdet, som går dig på - og du kan ikke regne med, at det går over af sig selv. Du er måske havnet i en diskussion, og selvom du har ret, kan det måske være bedst at lade det ligge. Du kan se frem til, at tingene bliver en smule mere rolige i weekenden.Ugens råd: Diskussion kan være med til at gøre dig klogere. Lyt til andre og deres argumenter.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskopI denne uge kommer du langt, hvis du kan bevare tålmodigheden. Det gælder også, når det kommer til kærligheden, hvor du må tage lidt ekstra ansvar i forhold til din kæreste. Du vil hurtigt finde ud af, at det er det hele værd. Der er dog nogle udfordringer sidst på ugen, som du må tage dig af. Når det er klaret, er du tilbage på rette kurs.Ugens råd: Vær tålmodig.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskopI sidste uge var du meget optaget af at være sund og rask – og nu kan du måske få de svar, som du har søgt. Det er ikke sundt, hvis man har for meget at tænke på – men nu kan du få ryddet op i det, som har stresset dig. Alt i alt får du en bedre balance, hvor du også i skolen eller i din hverdag får ryddet grundigt op.Ugens råd: Husk at slappe af.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskopI denne uge kan være lidt svært for dig at komme i gang med ting. Du har ikke særlig meget energi, og du oplever, at det er sværere at snakke med både din familie, venner og din kæreste. Men det er vigtigt, at I får snakket om de ting, som er svære – for når I først har sat ord på det, så bliver det hurtigt meget nemmere.Ugens råd: Tag dig god tid.
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om