Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 45)

Af Redaktionen 4. november 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er første mandag i november. Det skal selvfølgelig fejres med ugens horoskoper, som er klar til dig lige her!

Det er blevet november og tiden flyver afsted, hvis du spørger os. Til gengæld flyver ugens horoskoper ingen vegne, og i denne uge fortæller de blandt andet, at nogle kan glæde sig til at få mange sommerfugle i maven!

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor og læs, hvad du kan forvente af din første uge af november!

Læs også: Stjernetegn: Sådan er Skorpionen!

Horoskoperuge452019

Hvis du skal overbevise dine veninder om dine skøre planer eller idéer, så er det perfekt at gøre det i denne uge! Især i starten af ugen er du nemlig vildt god til at overtale og overbevise andre. Det kan også være en fordel i skolen, hvis du skal fremlægge - og der ingen grund til at være nervøs, for du har helt styr på tingene, og er god til at forklare dine klassekammerater om dit emne. Sejt!Ugens råd: Brug dine gode taleevner!
Foto: Shutterstock
I denne uge er det ikke sikkert, at du og dine veninder eller klassekammerater kan blive helt enige om tingene. Du skal selvfølgelig sige din egen mening, men det vil være godt, hvis du også kan se tingene fra de andres side – så kan I nemlig nemmere mødes på midten! Hvis du er god til at lytte til de andre og er forstående, så kan det endda være, at du ender med at få lov til at bestemme det meste!Ugens råd: Se tingene fra flere sider!
Foto: Shutterstock
Du bruger en del tid på at finde den rigtige balance, mellem (for eksempel) at skulle være sammen med dine veninder og familie, passe skolen og dine hobbyer og at kunne slappe af helt for dig selv. Hvis du føler, at du ikke kan nå det hele, fordi du bruger det meste af din tid på én ting, så kan det være en god idé at stoppe op få overblik over din uge og dine planer for ugen. Måske kan du lave noget om, så du alligevel kan nå det hele?Ugens råd: Hellere sige fra end at stresse.
Foto: Shutterstock
Lige nu har du lidt svært ved at komme videre. Det kan være du sidder fast i en skoleopgave, eller at du har noget, som du går og tænker på og ikke rigtigt ved, hvordan du skal håndtere. Derfor er det en god idé, hvis du kan finde en god portion tålmodighed frem. Hvis du har en flirt eller et crush, så er der stor chance for, at du i løbet af ugen får flere sommerfugle i maven end du plejer. Måske bliver du endda forelsket?Ugens råd: Spørg om hjælp, hvis du går i stå!
Foto: Shutterstock
Når det kommer til samarbejde, så går det virkelig godt for dig for tiden! Du har det megagodt med dine veninder og hvis der er problemer, så er du altid klar til at hjælpe med at få dem løst. Du ved lige hvad du vil i øjeblikket - og du kan godt regne med, at nogle af dine ønsker går i opfyldelse i løbet af ugen. I løbet af ugen sker der også noget, som du inderst inde har gået og ventet og håbet på. En besked fra dit crush? En date? Eller måske noget helt tredje?Ugens råd: Nyd ugen – den bliver virkelig god!
Foto: Shutterstock
Lige for tiden har du virkelig styr på tingene, og din hverdag og dine rutiner kører på skinner – og det er godt. I øjeblikket har du nemlig brug for trygge og faste rammer, for så ved du nemlig, hvad du kan regne med. Hvis du har tænkt over, om du skal lave om på dit værelse, så er der god mulighed for endelig at gøre det – især omkring weekenden. Måske du skal kaste dig ud i noget DIY med dine veninder? Ugens råd: Planlæg din uge, hvis du synes, at det gør den mere overskuelig.
Foto: Shutterstock
Du får ret meget opmærksomhed for tiden og det gør dig bestemt ikke noget – måske er det endda fra dit crush?! Meeen du kan godt synes, at det er hårdt at udstråle power og selvtillid i skolen hele tiden, når du også gerne vil bruge energi på at få styr på alle dine tanker og følelser. Det er en god idé at mærke efter, så du gør de ting og bruger energi på de ting, som du synes er rigtige. Ugens råd: Vær dig selv!
Foto: Shutterstock
Tirsdag, fredag og søndag er du mere følsom end du plejer – og det kan være både godt og skidt… Hvis du er forelsket, mærker du måske ekstra sommerfugle i maven, og hvis du har kærestesorger, så gør det måske lidt ekstra ondt. Uanset hvad, så er du ved at finde ud af, at det måske er på tide at gå nye veje og prøve noget nyt – måske en ny frisure, ny stil eller en ny hobby? Du har også besluttet dig for, at det er på tide at begynde at spare bare en lille smule op.Ugens råd: Kast dig ud i noget nyt – du skal nok klare det!
Foto: Shutterstock
Du kan mærke, at du har styr på tingene – og det har du bestemt også! Det er især en fordel i skolen, hvor du føler dig mere selvsikker. Hvis du er i gang med en opgave, kan du også godt regne med, at du bliver helt tilfreds med resultatet! I denne uge er det en god idé, hvis du følger din mavefornemmelse – især hvis du kommer i en situation, hvor du bliver nødt til at prøve dig lidt frem.Ugens råd: Stol på dig selv!
Foto: Shutterstock
I den her uge kan du godt få brug for at tænke tilbage på nogle situationer, som du har været i før. Det kan være, fordi du kommer til at opleve noget lignende, og derfor kan bruge dine erfaringer. Hvis du er i gang med en opgave i skolen, så kan det godt være, at du skal til at finde en hel masse informationer frem. Heldigvis, så er du god til at finde lige præcis de ting, som du skal bruge – om det så er på nettet eller i bøger. Det gør opgaven mere spændende!Ugens råd: Skolen bliver sjovere, hvis du er positiv!
Foto: Shutterstock
I øjeblikket føler du dig megainspireret, og du får både din inspiration fra Instagram, dine veninder og dine yndlings-celebs. Det kan godt være, at det ikke er alle de ting, du gerne vil, der er helt realistiske lige nu - men husk, det er godt at drømme! Hvis du finder lidt tålmodighed frem, så kan du sagtens få dine drømme til at gå i opfyldelse på et tidspunkt. I løbet af ugen kommer der fokus på penge. Måske har du shoppet lidt for meget, eller været så heldig at få flere lommepenge.Ugens råd: Gå efter dine drømme!
Foto: Shutterstock
Det kører godt for dig, og du har ingen problemer med at skulle lave lektier eller ordne pligter derhjemme – så længe du bare kan gøre det i dit eget tempo og på din egen måde, så er du tilfreds. Du kan endda godt finde på at spørge dine forældre, om de ikke har nogle ekstra opgaver, du kan klare derhjemme… men det er nok mest, fordi du godt kunne tænke dig lidt ekstra lommepenge til weekenden. Måske fordi du har brugt liiidt for mange penge på det seneste?! Ups...Ugens råd: Tag tingene i dit eget tempo!
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste