Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 45)

Af Redaktionen 5. november 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er spændende ting i vente. Læs dit horoskop, og bliv klogere på, hvad der sker i din kommende uge.

Bliver det i denne uge, at alle dine veninder kommer over til et sleepover? Eller skal du passe på hvilke hemmeligheder, du fortæller til andre?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Find dit horoskop i galleriet, og find ud af, hvordan din uge bliver.

Ugens horoskoper (uge 45):

Horoskoper(uge45)

Skolen er virkelig kedelig for tiden og du føler slet ikke, at du bliver udfordret nok. Du har store planer for fremtiden og føler, at der snart skal ske noget nyt. Dine veninder synes, at du skal tage den med ro. Du prøver at lytte til dem, inden du kaster dig ud i dit næste store påfund.Ugens råd: Fortæl din lærer om dine problemer.
Foto: Shutterstock
Du har meget fokus på dit værelse og din familie lige nu, og det betyder også, at du har mange planer i hovedet. Dine planer er ikke altid alles kop te, og det må du lære på den hårde måde. Du er nemlig ikke til at stoppe, så snart du har sat dine idéer i verden.Ugens råd: Værdsæt din familie mere.
Foto: Shutterstock
Du har en god uge i vente. Der er gode muligheder for at vise dine kreative evner på den ene eller anden måde. Dine veninder og dig er virkelig på bølgelængde lige nu, og I er meget enige i alt, I laver. Men glem ikke din familie, de har nemlig også brug for at være sammen med dig nogle gange.Ugens råd: Find en balance mellem familie og venner.
Foto: Shutterstock
Nogle minder fra din barndom bliver bragt op af et familiemedlem, og du bliver nødt til at finde ro over hvad der skete. Du forstår heldigvis det hele bedre i dag, og kan se situationen fra andre vinkler. Din familie støtter dig, og dine veninder er klar med gode råd.Ugens råd: Find hjælp hos veninder og familie.
Foto: Shutterstock
Du tænkt rigtig meget på dit værelse i nogle månederne nu. Du har prøvet forskellige løsninger af, men det er som om, at det ikke helt er det, du var ude efter. Derfor skal du begynde at fokuserer på andre ting nu. Du kan opleve nogle stærke og dybe følelser komme tilbage sidst på ugen.Ugens råd: Spørg dine forældre om hjælp.
Der kommer et skift i din energi i denne uge – og det kan virkelig mærkes på torsdag. Det er derfor vigtigt, at du vænner dig til din nye situation og prøver, at få det bedste ud af den. Du dagdrømmer meget for tiden og håber, at du snart skal til de varme lande, så du kan få ladt energien op.Ugens råd: Dine veninder kan hjælpe med humøret.
Foto: Shutterstock
Du bruger meget tid på at pleje dine veninder, da du elsker at gøre andre glade. Du udvider også din vennekreds og det giver gode muligheder for flere fede oplevelser. Men der er også nogle praktiske ting, som du bliver nødt til at tage dig af.Ugens råd: Lav en lektiedate med dine veninder.
Foto: Shutterstock
Det er hårdt at gå i skole i denne tid, du har svært ved følge med, fordi tankerne kører rundt om ham den søde. Men nu sker der endelig spændende ting i dit kærlighedsliv, og dette kan være ugen, hvor du kommer tættere på dit crush eller kæreste, hvis du spiller dine kort rigtigt.Ugens råd: Vis, at du er interesseret.
Foto: Shutterstock
Du har haft virkelig travlt dette skoleår, og de sidste større opgaver skal snart afleveres. Men det betyder også, at der snart sker nye spændende ting for dig, og du kan begynde at planlægge din fremtid. Dine veninder er ligeså spændte på hvad der venter, så I kan glæde jer sammen.Ugens råd: Glem ikke nuet.
Foto: Shutterstock
En ven fra fortiden dukker op igen, og I får tid til at tale ud om jeres problemer. Du synes timingen er lidt pudsig, men det virker til, at I begge er blevet klogere siden sidst. Der er en chance for, at I kan blive venner igen, men det kræver hårdt arbejde.Ugens råd: Udvis tålmodighed.
Foto: Shutterstock
Du drømmer om at få en kæreste eller tage jeres forhold til det næste niveau. Du elsker den følelse, du får, når du ser ham. Men du er bekymret for at den går væk, når det hele bliver mere seriøst. Det kræver at du søger råd hos dine veninder, som har lidt mere erfaring på området end dig selv.Ugens råd: Inviter til en venindeaften, så I kan snakke om det.
Foto: Shutterstock

Læs mere om