Ugens horoskop (uge 45)
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 45)

Af Redaktionen 6. november 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvordan mon din uge bliver? Find ud af det i dit horoskop her!

Er der mon bestemte ting, du skal tænke over i denne uge? Vil dit crush lægge mærke til dig? Eller skal du løse en konflikt i din venindegruppe?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Du får svar på, hvor du skal lægge dine kræfter ved at læse ugens horoskop.

Ugens horoskop:

Ugenshoroskop(uge45)

Du vil i de næste par dage fokusere på nogle nye emner, som du opdager, interesserer dig helt vildt. Du vil opdage nye hobbyer og ting at gå op i, som du aldrig havde troet, ville kunne fange din interesse. Du opdager muligvis også et nyt crush sidst på ugen. Ugens råd: Del dine opdagelser med din BFF.
I starten af ugen tager du nye beslutninger. Du lægger planer for blandt andet en værelses-makeover og andre praktiske opgaver. Du har supermange fede idéer, så sørg for at skrive dem ned, så du ikke glemmer dem. Mange af dine planer når du dog ikke at udføre, så husk dem i næste uge.Ugens råd: Tro på dine projekter, selv om du er tidspresset.
Du føler dig stærk og selvstændig i denne uge, og det gør, at du får ordnet både lektier og pligter megahurtigt i løbet af ugen. Men også dine forhold til dem omkring dig går vildt godt, og især dit crush lægger mærke til din nice attitude. Brug derfor denne mulighed til at lave noget sammen med ham.Ugens råd: Spring ud i nye projekter, du ikke har turdet før.
Du har en kæmpe indre styrke i denne uge, og du bruger den især sammen med familien. Du bruger meget tid sammen med dine allertætteste, og det gør dig endnu stærkere. Du føler, du kan klare alt, og den energi hjælper dig med at udføre dine opgaver. I weekenden kommer din fortid til at spille en rolle.Ugens råd: Lav en filmaften med dine veninder.
Du har det godt med ikke at være så meget i centrum for tiden. Du holder dig lidt i baggrunden, og du kan mærke, at denne uge vil være perfekt til lidt alene-tid. Du fokuserer på indre ro, og du bruger ugen på at lære noget om dig selv.Ugens råd: Dyrk yoga eller meditation for at finde ind til kernen af dig selv.
Denne uge bruger du på at tænke over dine veninder. Du tænker meget over, hvem der er dine tætteste, og om de behandler dig ordentligt. Det er vigtigt at huske, at veninder skal være der for hinanden, og hvis du ikke føler, de lever op til det, er det nok noget, I må snakke om. Omvendt skal du også huske at værdsætte de veninder, der er der 100% for dig.Ugens råd: Gå efter din mavefornemmelse.
Du kan mærke på dig selv, at du er klar til forandring. Du har holdt dig lidt i baggrunden det sidste stykke tid, og du kan mærke på dig selv, at du er klar til at forlade skyggerne og bevæge dig mod spotlyset. Du er klar på at få et større og sjovere socialt liv, og det vil derfor komme helt af sig selv det næste stykke tid.Ugens råd: Vær ekstra spontan de næste dage.
Dit humør er helt anderledes i starten af ugen, modsat sidste uge, og det lægger dine veninder mærke til. Du er meget mere optimistisk og glad, og du ser verden på en helt fantastisk måde. Du bruger dit gode humør til at komme langt i skolen, og det inspirerer dem omkring dig. Det er også nu, du vil have held med at opsøge dit crush. Ugens råd: Hold fast i dit gode humør.
I begyndelsen af ugen starter du nye opgaver og projekter, og det giver ny og positiv energi. Du er totalt krea for tiden, og det er derfor oplagt at gå i dybden med de ting, du laver. Du diskuterer en del med andre i denne uge, så vær opmærksom på at tale pænt, da mange af dine nærmeste er sårbare for tiden.Ugens råd: Giv din positive energi videre til folk omkring dig.
Du har megamange gode idéer for tiden, og endnu vigtigere, så har du megameget held med dem også. Du har gang i en helt masse nye projekter. Så mange, at du ikke engang kan vælge, hvad du skal gå i gang med først. Du kan godt lide at være den, der går forrest, men samtidig også at samarbejde med dem, du holder af.Ugens råd: Husk også at slappe af ind imellem.
Du føler dig lidt presset i forhold til skolen i denne uge. Du fokuserer derfor meget på at finde den perfekte balance mellem skole og fritid, og det hjælper dig til at få overblik over din uge. Det er vigtigt, du ikke føler dig stresset, så søg hjælp hos veninder og familie, hvis din hverdag bliver for presset. Ugens råd: Lav et skema over det, du skal i denne uge.
I løbet af tirsdagen mærker du en ændring i dig selv. Du føler dig mere tænksom og indadvendt, og det giver dig mulighed for at komme i kontakt med dine følelser. Du følger med strømmen for tiden, og lader dine veninder guide dig igennem ugen. Brug ugen på at mærke efter i dig selv, og på at få afklaring på ting, du har været i tvivl om.Ugens råd: Gå en lang tur med en veninde og snak om jeres følelser.

Læs mere om

MestLæste