Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 44)

Af Redaktionen 29. oktober 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Stjernerne kan spå, hvad der sker i din kommende uge. Læs dit horoskop, og find ud af, hvad du har i vente.

Er der kærlighed og kys i din fremtid? Eller skal du virkelig til at bruge mere tid på dine lektier?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Hvilket Insta-filter passer til dit stjernetegn?

Det er kun stjernerne der ved det. Find dit horoskop i galleriet, og læs mere om din kommende uge.

Ugens horoskoper (uge 44):

Horoskoper(uge44)2018

Du går meget op i skolen og vil gerne klare dig godt. Du finder hjælp hos en bekendt, som du kan diskutere og snakke med om emnerne. Det giver dig meget stof til eftertanke, som du kan analysere og bruge i skolen til at imponere de andre elever.Ugens råd: Del ud af din viden.
Foto: Shutterstock
Du har haft gang i et projekt, og det er endelig ved at være færdigt. Det er helt perfekt, for nu kan du ånde lettet ud og bruge mere tid på dine veninder. Måske vil du føle, at du mangler noget at give dig til. Men du skal nyde alt din ekstra tid, så længe du har den.Ugens råd: Aftal en Netflix-aften med dine veninder.
Foto: Shutterstock
Din bedsteveninde virker lidt fjern for tiden og I er ikke så meget sammen, som I plejer at være. Det kan vise sig at være en god ting, så I begge får plads til at tænke over jeres venskab. Måske er der ting, som I begge gerne vil have ændret?Ugens råd: Fortæl hende sandheden på en pæn måde.
Foto: Shutterstock
Det sker ting, som du ikke lige havde regnet med i denne uge på hjemmefronten. Derfor kommer dit humør på prøve, og du bør tage det roligt, indtil du har alle informationer. Det bedste du kan gøre er at se tiden an, inden du handler på situationen.Ugens råd: Bevar roen.
Foto: Shutterstock
Din kalender er helt booket op med aftaler og du har travlt med at få det hele til at passe. Du har altid haft mange aftaler på denne tid af året, og bør måske overveje at bruge din tid med få i stedet for mange. Det er vigtigt, at du ikke glemmer dig selv og din alene-tid. Ugens råd: Det er okay at aflyse, hvis du ikke har det godt.
Foto: Shutterstock
Nu skal der ske noget nyt! Du trænger til en forandring i din hverdag, men må først afslutte gamle projekter, så der er plads til noget nyt. Du får inspiration fra en veninde, der går hendes egne veje og ikke ser sig tilbage. Det kan være vejen frem for dig.Ugens råd: Pas på, du ikke laver for vilde forandringer.
Foto: Shutterstock
Du har mange gode ideer, som du ikke har fået afsluttet. Men, mandag og søndag vil dit humør ikke være på sit højeste. Du bør ringe til dine veninder og forslå, at I skal lave en aftale sammen, så de kan muntre dig op. Der findes ikke noget så godt, som gode veninder!Ugens råd: Lyt til dine veninder.
Foto: Shutterstock
Du kan føle dig forvirret over dine følelser først på ugen. Skal du forblive i et forhold, der ikke fungerer? Eller finde en ny veninde eller kæreste, som gør dig glad? Det er et svært valg. Men din energi stiger sidst på ugen, når du har truffet dit valg.Ugens råd: Følg din mavefornemmelse.
Foto: Shutterstock
Du bruger lidt for mange penge, og du har ikke styr på, hvad de egentlig bliver brugt på. Du prøver at holde lav profil, og ikke fortælle dine forældre om dit overforbrug. Nu skal du bare stole på din egen dømmekraft og håbe, at pengene rækker til næste måned.Ugens råd: Spørg en veninde om hjælp.
Foto: Shutterstock
Du har været i konflikt med en veninde i noget tid, men konflikten bliver afsluttet nu. Du har ikke haft kontrol over situationen, som du plejer. Så du må vente og se, hvad der sker. Det betyder dog ikke, at du ikke siger din mening og står fast.Ugens råd: Vælg dine kampe med omhu.
Foto: Shutterstock
Du har en del opgaver, som skal ordnes i denne uge. Du har heldigvis masser af tid og du bliver ikke forstyrret af andre. Du kan dog komme til at føle dig lidt ensom, og være helt opslugt af dine egne tanker. Men inden længe får du lysten tilbage til at være social.Ugens råd: Brug din fritid på det, der gør dig glad.
Foto: Shutterstock
Tingene kommer ikke til at gå efter dit hoved i denne uge. Du skal nok indstille dig på aflysninger og ændringer i dine planer. Det kan være svært for dig at håndtere det, men det er en god lektie at lære. Du vil mærke at dit humør blive bedre fra midt på uden, når du begynder at acceptere ændringerne.Ugens råd: Find støtte hos din familie.
Foto: Shutterstock

Læs mere om