Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 44)

Af redaktionen 30. oktober 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvordan mon din uge bliver? Det finder du ud af i dit horoskop her!

Lad stjernerne guide og fortælle dig, hvad du skal lægge ekstra mærke til i løbet af ugen. Er det veninderne, du skal fokusere på, eller måske at hjælpe en derhjemme? Læs det hele i dit horoskop her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Ugens horoskop (uge 44):

Ugenshoroskop(uge44)

Du tænker meget over at komme ud og rejse for tiden. Keder du dig lidt herhjemme? Det kan være en god idé at snakke med din familie om det. Måske kan de hjælpe dig med at opfylde dit ønske.Ugens råd: Lav en liste over lande, du gerne vil se.
Du har været meget optaget af at få opklaret et bestemt mysterium. Det, som du har fundet ud af i din research, kan du måske ikke sige til nogen, så du skal være ret hemmelighedsfuld. Sidst på ugen bliver du megaglad.Ugens råd: Giv ikke op!
Du er meget kreativ lige for tiden, og midt på ugen vil du få en megagod idé, som du bare skal stole på og føre ud i livet. I weekenden skal du helt sikkert ses med dine venner.Ugens råd: Vær åben overfor alle nye input!
Hvis du har nogle drømme, som du har været bange for at sige højt, så er det i denne uge, du skal handle på dem.Ugens råd: Tro på dig selv – du er jo pissesej!
Du har brug for at være alene. Sørg for at lave så få aftaler, som overhovedet muligt, så du kan koble af ved bare at chille på dit værelse. Du kan også prøve at dyrke yoga.Ugens råd: Træk stikket!
Det er ikke alle, du lukker ind i dit liv. Du kan godt lide at se folk an. Men prøv at se, om du kan åbne lidt mere op – du vil helt sikkert få en god oplevelse.Ugens råd: Vær åben overfor andre mennesker.
Weekenden bliver helt vildt romantisk. Enten så vil du selv planlægge noget, eller også har dit crush gang i nogle overraskelser til dig.Ugens råd: Forbered noget sødt til dit crush. Han eller hun vil helt sikkert blive glad!
Du har arbejdet på et eller flere projekter i løbet af de sidste to uger. Dem får du nu mulighed for at afslutte. Du kan ikke gøre mere for, at projekterne bliver gode, så det er nu op til de andre i gruppen at færdiggøre deres del af arbejdet.Ugens råd: Du er god til at afsløre hemmeligheder i denne uge. Udnyt det!
Dit humør svinger meget i denne uge. Du har det egentlig godt, men i slutningen af ugen føler du dig urolig, og du får svært ved at slappe af.Ugens råd: Spar på energien – du får brug for den!
Der er nogle praktiske ting derhjemme, som du skal hjælpe din familie med. Det er måske lidt kedeligt, men det er godt at bidrage til fællesskabet derhjemme. Du får en god besked fra en i udlandet.Ugens råd: Vær sammen med familien.
I denne uge handler det om samarbejde. Du gør virkelig, hvad du kan for at gøre alle tilfredse. Nogle gange betyder det, at du skal gå på kompromis med de ting, du egentlig helst selv vil. Det er ret trættende i længden. Det er især din kæreste eller din BFF, der vil bestemme det hele.Ugens råd: Sørg for, at I også laver ting, du gerne vil.
Du er meget heldig i denne uge – men du arbejder også hårdt for at opnå gode resultater, så det er ikke kun held. Du vil få svært ved at samarbejde med dine klassekammerater eller din kæreste i denne uge.Ugens råd: Lad de andre gøre, hvad de vil, så bliver der mindst mulig bøvl.

Læs mere om