Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 43)

Af Redaktionen 19. oktober 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du en af dem, der har held i kærlighed i denne uge? Læs dit horoskop her, og få svaret!

Der er blandt andet kærlighed, god kemi og motivation på menuen i denne omgang af ugens horoskoper. Gælder det mon også for dit stjernetegn?

Læs dit horoskop i galleriet nedenfor, og få svaret!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Horoskoperuge432020

Ugens horoskop
Der er både medvind og modvind i vente, og særligt i starten af ugen kan du opleve begge dele. Der hvor du oplever medvind, er fra dine veninder og din familie, som støtter dig og bakker dig op. Derfor er du også bedre til at tage imod kritik fra andre, selv om det stadig kan gå dig lidt på. Du oplever en stærk fællesskabsfølelse i løbet af ugen, som giver dig en rigtig god følelse. Det kan for eksempel være i skolen eller til en af dine fritidsinteresser.Ugens råd: Sig det højt, hvis noget går dig på.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du går en dejlig uge i møde, hvor du får flere gode oplevelser med din familie. Det er nemlig dem, der får lov til at fylde mest lige nu. Du føler måske ikke, at du har overskud til at tage alt for meget ansvar for tiden, men til gengæld har du rigtig godt styr på tingene og du føler dig ret effektiv, når det kommer til skole og lektier. Det gør dig i godt humør, for så kan du nemlig også bruge tid på at slappe af og hygge dig med god samvittighed. Ugens råd: Stol på dig selv!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge skal du være lidt forsigtig med, hvad du siger, hvis du gerne vil undgå misforståelser. Men heldigvis har du det fint med at trække dig lidt tilbage og lade andre føre ordet. Så har du nemlig også mere energi at bruge på de ting, som virkelig interesserer dig. Du tænker en del i øjeblikket, så måske du skal dele nogle af tankerne med dine veninder eller skrive dem ned, så du også kan få dem ud af hovedet?Ugens råd: Tag tingene i dit eget tempo.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du har held i kærlighed i denne uge – måske er det et tidligere crush, som dukker op igen? Selv om du måske ikke gider alt for mange følelser lige nu, så nyder du alligevel følelsen af at have sommerfugle i maven. Du får positiv opmærksomhed flere steder fra – og det er mere end okay at nyde det! Måske møder du også nogle mennesker, der kan vise sig at blive dine nye venner på sigt – de gør i hvert fald et stort indtryk på dig.Ugens råd: Giv dig selv en lille udfordring!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du er god til at snakke med både veninder og familie – også om de svære ting. Hvis der er noget, der har udfordret dig eller trykket dig på det seneste, så letter det heldigvis i denne uge og det giver dig mere energi. Du får også tid til at fordybe dig i dine interesser. I løbet af ugen bliver du fanget af en god historie, som du enten læser om eller hører fra andre.Ugens råd: Vær åben.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I skolen er du måske ikke den, der råber højest lige i øjeblikket. Du er meget opmærksom på din familie og deres behov – og du er også god til at fornemme de ting, der ikke bliver sat ord på. I weekenden holder du dig ikke tilbage med at sige dine meninger. Dine følelser kan godt sidde lidt udenpå tøjet, men se det fra den lyse side: så ved andre, hvordan du har det.Ugens råd: Stol på dig selv.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I øjeblikket har du meget fart på, og af og til kan det også gå lidt for hurtigt. Derfor går alting måske ikke helt som planlagt. Du bliver meget inspireret af dine veninder og du ved, at du altid kan få gode råd af dem. De vil også rigtig gerne hjælpe dig, men du bliver måske nødt til selv at bede om det, før de ved, at du har brug for det. Hvis der er noget, du prøver at finde svar på, så er der stor chance for, at du finder det – og det kan blive starten på noget godt!Ugens råd: Skru lidt ned for tempoet, hvis det går for hurtigt.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
På nogle områder kan du møde modstand. Det kan føles irriterende, men heldigvis har du nogle trofaste støtter i dine veninder – og det gør det nemmere for dig at klare de udfordringer, du støder på. Selv om der kan være bump på vejen, så skal du ikke stoppe med at gå efter dine mål. Tro på dig selv og gå efter de ting, du gerne vil opnå!Ugens råd: Fokuser på de positive ting.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du har brugt meget tid med din familie i sidste uge, så kan du have brug for at bruge tid med dine veninder og venner i denne uge. Men du kan også sagtens få en god uge med din familie, hvis du bare er positiv. Hvis du har følt dig presset på det seneste, så sørg for at få slappet af og brug din fritid på ting, som du kan lide at lave. Du skal heller ikke være bange for at spørge om hjælp eller et godt råd, hvis du har brug for det til at løse et problem eller en udfordring.Ugens råd: Sig fra, hvis du har for meget om ørerne.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du har masser af gode idéer for tiden, men de kan godt tage dine tanker og koncentration væk fra de ting, der er vigtige at bruge tid og energi på. Du får mest ud af ugen, hvis du sørger for også at få slappet af, når du har brug for det. Det giver dig nemlig mulighed for at lade op, så du har energi til både skole, fritidsinteresser, veninder og familie. I weekenden kan du møde en person, som du har virkelig god kemi med.Ugens råd: Gør dit bedste for at holde koncentrationen.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du er meget motiveret i øjeblikket. Det kan både være i skolen eller i forbindelse med en af dine fritidsinteresser, en kreativ hobby eller lignende. Du går op i detaljer og du sørger altid for, at alt er i orden – for eksempel inden du afleverer en skoleopgave eller når du rydder op på værelset. Du er ikke bange for at gå forrest i skolen og du siger også gerne din mening, når du får mulighed for det.Ugens råd: Gå efter dine mål.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du kan få lyst til at kaste dig ud i et nyt projekt, men måske er det ikke lige nu, du skal gøre det. Du kan nemlig let få for meget at se til, og det fjerner fokus fra de ting, som du skal nå at lave. Derfor er det en god idé at få klaret de vigtigste ting først – og så kan du jo altid finde på flere ting bagefter, hvis du har overskud til det. Der er mange, der gerne vil hjælpe dig, hvis du har brug for det, så vær ikke bange for at sige til!Ugens råd: Lad ikke små ting gå dig på.
Foto: Shutterstock