Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 43)

Af Redaktionen 21. oktober 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Stjernerne har talt og er klar til at fortælle, hvordan din uge bliver. Læs dit horoskop lige her!

Efterårsferien er slut og hverdagen starter igen, men heldigvis så er ugens horoskoper klar til at gøre din uge endnu bedre!

For nogle står ugen på en del udfordringer, mens andre har en masse planer at se frem til.

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor og læs, hvad du kan forvente af ugen.

Læs også: Stjernetegn: Sådan er Skorpionen

Horoskoperuge432019

Du føler dig megainspireret af alle de ting du ser, hører og oplever for tiden. Hvis du har været på ferie for nylig, kan det være den, der har givet dig ekstra energi og lyst til at prøve eller undersøge nye ting. Det kan for eksempel være, at du vil lave noget kreativt, starte til en sjov sport eller høre noget anderledes musik end du plejer. Uanset hvad du gerne vil udforske, så vil du have godt af, at se en god film!Ugens råd: Prøv noget nyt!
Foto: Shutterstock
Du er lidt udfordret i denne uge, og du skal bruge mere energi end du plejer for at få tingene til at lykkes – om det så er lektier, aftaler eller noget helt andet, der skal på plads. Det kan godt irritere dig lidt, men det er desværre ikke til at komme udenom… Hvis du arbejder sammen med nogle i skolen, kan du også godt blive irriteret over, at du måske er den eneste der laver noget. Sidst på ugen bliver det hele heldigvis lidt bedre!Ugens råd: Hold ud – du skal nok klare dig gennem ugen!
Foto: Shutterstock
I denne uge må du gå med på andres planer, men det betyder ikke, at ugen bliver dårlig. I starten af ugen kan du nemlig glæde dig til nogle gode oplevelser. Det kan for eksempel være en hyggelig aften med familien, en tur i biografen med dine veninder eller noget helt tredje. I slutningen af ugen får du pludselig en masse energi, og det giver dig mere overskud til også at klare de lidt kedelige ting - for eksempel oprydning på værelset.Ugens råd: Hyg dig!
Foto: Shutterstock
Du er rigtig god til at snakke med andre, og du kan både tale om seriøse og sjove ting. Du har også let ved at guide andre og give gode råd, hvis de er i tvivl om noget – og det gælder både, når det kommer til dine veninder, men også nogle som du måske ikke snakker så meget med normalt. Der er stor chance for, at du kommer tættere på nogen i løbet af ugen. Måske dit crush?Ugens råd: Husk også at fortælle andre, hvordan du har det.
Foto: Shutterstock
Hvis du har noget, som skal afsluttes eller noget du gerne vil have sagt til dine veninder eller dit crush, så prøv at se, om det kan lade sig gøre inden onsdag. Efter onsdag er der nemlig noget andet, du gerne vil bruge dine kræfter og din opmærksomhed på. Lige for tiden er du ret interesseret i overnaturlige ting og du har i den forbindelse mange spørgsmål, som du gerne vil have svar på…Ugens råd: Lyt til din mavefornemmelse.
Foto: Shutterstock
Hvis du gerne vil lave om på dit værelse, så er det en god uge. Du har nemlig en masse idéer til, hvordan du kan rykke rundt og gøre dit værelse endnu mere hyggeligt. Til gengæld så har du måske lidt svært ved at komme i gang, så måske du skal bede dine veninder om hjælp? Efter torsdag får du lyst til at lave noget kreativt, men igen har du måske brug for et lille skub for at komme i gang.Ugens råd: Måske du skal planlægge en krea-dag med dine veninder?
Foto: Shutterstock
Lige for tiden tænker du en del over, hvad du kan gøre bedre og hvordan. Det kan for eksempel være, om der er noget, du kan gøre noget bedre i skolen, om du kan blive en bedre veninde/kæreste eller noget helt tredje. Hvis du bliver bedt om at gøre noget, har du svært ved at sige nej, også selv om det betyder, at du måske har lidt for mange ting at tænke på. Det kan godt være svært for dig at sætte ord på dine følelser og dine tanker.Ugens råd: Sig fra, hvis der er noget du ikke har tid eller overskud til.
Foto: Shutterstock
Du har ret mange planer. Ikke kun i denne uge, men også for det næste stykke tid, og du har endelig fundet ud af, hvilke der kan lade sig gøre at føre ud i livet. Det kan være, at du har planlagt en sjov fest for dine veninder, en hyggelig tur til jul, eller måske har du fået lov til at komme på efterskole næste år? Husk, at du måske bliver nødt til at spare lidt op, hvis der er mange ting, du gerne vil det næste stykke tid.Ugens råd: Selv om du gerne vil mange ting, skal du også huske at slappe af.
Foto: Shutterstock
Teamwork er et af denne uges nøgleord. Det kan være, at den står på samarbejde i skolen, eller måske du og dine veninder får sat jeres samarbejde på prøve i løbet af ugen? Det bliver ikke så nemt, som du måske ville tro, og derfor bruger du en hel del energi på at tænke over det. Det bliver nemmere at samarbejde med andre, hvis I får snakket om opgaven/udfordringen og finder ud af sammen, hvordan I vil gribe det an.Ugens råd: Sørg for at sige din mening, men husk også at lytte til andres.
Foto: Shutterstock
Du vænner dig stille og roligt til, at det er blevet hverdag igen – også selv om du ville ønske, at ferien havde varet lidt længere. Heldigvis kører det for dig i skolen, og du er god til at fordybe dig i både lektier og bøger. Måske fordi du har fundet en person i skolen, som du arbejder vildt godt sammen med? Der er i hvert fald en person, som kommer tættere på dig i løbet af ugen, og som du bliver meget inspireret af… Det kan også være dit nye crush?!Ugens råd: Vær åben overfor andre.
Foto: Shutterstock
Især i starten af ugen kører det hele for dig, og du kan egentlig bare læne dig godt tilbage og nyde det. Der er endda mulighed for, at nogle af dine ønsker går i opfyldelse – måske får du endelig en date med dit crush, eller kommer tættere på din flirt?! Du har en god følelse i kroppen hele ugen og dit humør bliver kun bedre og bedre, som ugen går.Ugens råd: Smit andre med dit gode humør!
Foto: Shutterstock
I denne uge skal du sørge for at få overblikket, og det kan godt tage lidt tid, før du får det. Det kan være, at du ikke har helt styr på, hvad du skal nå, inden ugen er slut. Hvis du har aftaler med dine veninder i løbet af ugen, så kan du godt regne med, at der måske bliver lavet om i jeres planer. Måske fordi I ikke kan blive enige om, hvad I skal lave, eller hvor I skal hænge ud? Prøv at se, om I kan finde på noget, hvor alle bliver glade. Ugens råd: Lav en plan for ugen. Måske det kan hjælpe dig med at danne et overblik?
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste