Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 43)

Af redaktionen 17. oktober 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du spændt på at høre, hvordan din kommende uge bliver? Læs ugens horoskop, og få gode råd.

Efterårsferien er slut, og nu skal du tilbage til hverdagen. Men meget kan ændre sig på en uge, og måske skal du passe ekstra meget på dine veninder i denne uge? Eller måske skal du vænne dig til alt den ekstra opmærksomhed, du får for tiden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Hvilket Insta-filter passer til dit stjernetegn?

Find dit horoskop i galleriet, og find ud af, hvordan din uge bliver.

Ugens horoskoper (uge 43)

Ugenshoroskoper(uge43)2018

Din veninde har problemer med sit crush, og du har lidt mere erfaring end hende. Så det er vigtigt, at du er der for hende lige nu, så hun ikke bliver ked af det. Du føler dig lidt som en ekspert på området, men undgå at virke bedrevidende.Ugens råd: Hold en veninde-aften for hende.
Foto: Shutterstock
Dine veninder har brug for meget opmærksomhed i denne uge, og de vil komme til dig, for at få råd og vejledning. Du har en god forståelse for kærlighed og venskab, så du føler dig sikker, når du giver dem råd. Men du skal have tålmodigheden med dig, for det er ikke sikkert dine veninder følger dem.Ugens råd: Du kan ikke kontrollere andre.
Foto: Shutterstock
Stemningen fra efterårsferien er væk, og denne uge føles mere stille. Du har meget på hjerte, som du gerne vil ud med, for at få luft for dine følelser. Men en veninde trækker sig fra jeres venskab, og du er meget chokeret.Ugens råd: Tænk før du taler.
Foto: Shutterstock
Du kan komme til, at krydse grænsen for nogen du holder af i denne uge. Det vil give en konflikt, som du ikke kan udsætte. Hvis I skal forblive tætte, må du bide i det sure æble og tage en snak om jeres problemer. Så I hurtigt kan blive gode veninder igen.Ugens råd: Kæmp for jeres venskab.
Foto: Shutterstock
Du får en del opmærksomhed i denne uge. Det kan være fordi, du har fået virkelig meget sladder at vide den seneste uge, som andre gerne vil høre. Du skal afgøre om du vil fortælle informationen videre, på trods af det måske såre nogen, som du holder af.Ugens råd: Nogle mennesker er bare nysgerrige.
Foto: Shutterstock
Du har det ikke godt indeni, og du skal bruge denne uge på at få det bedre. Du går med mange tanker inde i dig selv, som du ikke ved, hvad du skal gøre ved. Derfor er det vigtigt, at du husker at passe på dig selv, så du får det bedre hurtigt.Ugens råd: Pas på dig selv.
Foto: Shutterstock
Dine lærere roser dig meget i denne uge, og det smitter af på dit humør. Du udstråler masser af energi, som dine venner kan mærke og de får lyst til at være endnu mere sammen med dig. En veninde vil kontakte dig om en konflikt, og det vil bringe jer tættere sammen.Ugens råd: Du må ikke glemme din familie.
Foto: Shutterstock
Du er i en konflikt med en veninde lige nu, og du føler, at alle kommer med deres mening. Du vil gerne takle situationen alene, uden at andre skal blande sig i dine problemer. Du har behov for ro og tid, til at tage den rigtige beslutning om jeres venskab.Ugens råd: Spørg din familie til råds.
Foto: Shutterstock
I har mere gruppearbejde end I plejer i skolen i denne uge. Det kan skabe gnidninger i din venindegruppe, da I ikke er helt enige om projektet. Du kan vælge at gå dine egne veje eller gøre, som de andre siger. Men dit valg kan give store ændringer i jeres venskab.Ugens råd: Kommunikation er vejen frem.
Foto: Shutterstock
Du har mere overskud til at være sammen med dine veninder i denne uge. Men du har lidt problemer i skolen, fordi du har svært ved at gennemskue et af fagene. Dine veninder er der heldigvis for dig, og måske kan de hjælpe med problemet i skolen.Ugens råd: Tro på dig selv.
Foto: Shutterstock
Du er ikke enig i hvordan dine veninder bliver behandler i klassen, og du har svært ved at håndterer, hvordan du skal reagere på problemet. Det er vigtigt, at du holder dine hemmeligheder tæt på kroppen, for de forkerte vil helt sikkert bruge dem i mod dig.Ugens råd: Stå ved din mening.
Foto: Shutterstock
Der er meget fokus på dine holdninger i denne uge. Specielt i skolen vil du blive udfordret af klassen i jeres diskussioner. Du skal finde ud af hvad, der egentligt er vigtigt for dig, og vælge dine kampe derefter.Ugens råd: Bevar roen.
Foto: Shutterstock

Læs mere om

MestLæste