Ugens horoskop (uge 43)
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 43)

Af Redaktionen 23. oktober 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læs ugens horoskop og find ud af, hvad du skal fokusere på i løbet af ugen.

Hvad siger stjernerne om din uge? Er der for eksempel bestemte ting, du skal fokusere på lige nu, for at alt bliver godt i sidste ende?

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Ugens horoskop:

Ugenshoroskop(uge43)

I denne uge står du lidt mellem to personer. De vil begge gerne se dig og arbejde sammen med dig, så sørg for, at de begge føler sig set. Du kan sagtens se dem begge to, så ingen bliver kede af det eller føler sig valgt fra. Husk dog også dig selv og dine egne behov.Ugens råd: Lav de ting, der gør dig glad.
Du er sindssygt god til at være sammen med andre i denne uge, og du sørger for, at humøret er helt i top hos dem, du er sammen med. Brug derfor også dine glædespredende skills på dit crush, for det vil helt sikkert få jeres forhold fremad. Snak gerne om jeres følelser sammen, det vil denne uge være perfekt til.Ugens råd: Husk at mærke efter.
Du fornemmer i starten af ugen, at dine følelser er anderledes, end de plejer. Du er både mere følsom og mere sårbar for tiden, og du kan mærke, at du hurtigt bliver fyldt op af dine følelser. Midt på ugen møder du en meget særlig person, som forstår dig, og som kan se tingene fra din side. I to kommer til at dele noget helt specielt sammen sidst på ugen.Ugens råd: Få hjælp til at få styr på dine følelser.
Det er makeover-tid, og du har brug for at lave nogle ændringer på dit værelse. Du har brug for et friskt nyt pust, og det kan for eksempel være at skifte nogle farver ud. Få nogle nye lagner eller puder, så dit værelse får et nyt og lækkert look. Om torsdagen vil du blive kontaktet af en, der har brug for din hjælp.Ugens råd: Vær klar til forandring.
I denne uge er det vigtigt, at du lytter til dig selv og til dine egne behov. Du skal have dig selv i fokus, og du må ikke glemme at lytte til din egen mavefornemmelse. Husk at slappe af og sæt dig selv først i denne uge. Dine veninder støtter dig lige meget hvad.Ugens råd: Lav yoga og mediter med en veninde for at finde indre ro.
Du er begyndt at arbejde meget med dig selv, og du tænker meget over, hvordan du er som person, og hvordan du er over for andre. Det er vigtigt, at du får snakket med dine veninder om denne proces, for det er dem, der kender dig allerbedst. De kan hjælpe dig med de spørgsmål, du har.Ugens råd: Gør noget godt for en, du holder af.
Der er en person i skolen, som går dig på nerverne for tiden, og det er vigtigt, at du ikke lader det gå dig på. Træk vejret en ekstra gang og sørg for at tale pænt og ordentligt til personen. Sørg for at sige fra, hvis det bliver for meget. Dine veninder er klar til at forsvare dig, hvis det skulle blive en diskussion.Ugens råd: Sørg for ikke at blive irriteret af de små ting.
Det er makeover-tid, og du har brug for at lave nogle ændringer på dit værelse. Du har brug for et friskt nyt pust, og det kan for eksempel være at skifte nogle farver ud. Få nogle nye lagner eller puder, så dit værelse får et nyt og lækkert look. Om torsdagen vil du blive kontaktet af en, der har brug for din hjælp.Ugens råd: Vær klar til forandring.
Selv om du synes, at tingene kører godt for tiden, så føler du dig under pres. Der er nogle ting du har svært ved at slippe, og som du tænker meget over. Det påvirker dit humør i løbet af ugen, så pas på med, at det ikke får for stor indflydelse på dig. Heldigvis vender din glæde tilbage i weekenden, og du får din gode energi tilbage.Ugens råd: Lav en venindeaften med din BFF, og få snakket om tingene.
Der er mange mennesker, der ser vildt meget op til dig. Du tør at sige din mening og at gå dine egne veje, og det beundrer de dig for. Du har nogle gange nogle andre holdninger end dine venner, hvilket, folk synes, er sejt. I weekenden sker der noget uventet.Ugens råd: Husk at holde fast i dine meninger – de er seje!
Efterårsferien er slut, og det skal du lige vænne dig til. Du skal vænne dig til at kunne samarbejde med en masse forskellige mennesker igen og fokusere på lektier. Du finder dog hurtigt ud af, at det føles godt at komme tilbage, og du nyder at være i skole igen.Ugens råd: Lav en aftale med en veninde, du ikke har set længe.
I denne uge handler det om balance. Du prøver at finde balancen mellem dit indre og dit ydre og vil gerne have det lige så godt indeni, som du rent faktisk ser ud til at have det. Nogle af dine tætteste har brug for meget opmærksomhed for tiden, men det er vigtigt, at du også husker dig selv. Der skal altså også være balance i jeres venskab.Ugens råd: Søg støtte hos din familie.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om