Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 42)

Af Redaktionen 12. oktober 2020
Hvordan bliver din efterårsferie ifølge stjernerne? Læs dit horoskop her, og få svaret.

Efterårsferien er begyndt og det fortæller ugens horoskoper selvfølgelig om. Skal du mon slappe af, ordne din garderobe eller ud og opleve noget? 

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor, og læs, hvordan din ferie bliver ifølge stjernerne. 

Horoskoperuge422020

Ugens horoskop

Sørg for at nyde efterårsferien så meget som overhovedet muligt, du har nemlig fortjent en pause fra skolen og hverdagen. Brug tiden på lige det, du har lyst til – om det så er at være sammen med din familie, hygge med dine veninder eller noget helt tredje. Hvis du synes, du bruger lidt for mange penge i øjeblikket, så kan det være, du skal overveje at begynde at spare lidt mere op. Husk også dig selv på, at du gerne må være stolt af dig selv.

Ugens råd: Lad vær med at overtænke. 

 

Ugens horoskop

Du er god til at lave aftaler, så du får det allerbedste ud af ugen. En person kan være på tværs i løbet af ugen, og det tager en stor del af din opmærksomhed. Heldigvis har du masser af overskud til at tackle situationen og få den løst på en god måde. Sidst på ugen har du brug for at slappe af og lade op. Om det så er med en bog, meditation eller noget helt tredje er op til dig. Du kan være lidt mere følsom end du plejer, men det giver dig en god fornemmelse af, hvad der føles rigtigt for dig.

Ugens råd: Lyt til dine drømme.

 

Ugens horoskop

Du er ikke sikkert, du har supermeget energi i øjeblikket, men så er det jo perfekt at efterårsferien er begyndt. Hvis du har en god ven eller veninde, du kan bruge tid med, så bliver dit humør bedre og du får større lyst til at opleve noget. Når du først har fået slappet af, får du måske også pludselig lyst til at lave noget aktivt. Du kan jo eventuelt invitere din veninde med på en hyggelig gåtur i skoven? Hvis du har ventet på et svar eller en besked, så dukker den op først på ugen.

Ugens råd: Brug tid med dem, der gør dig i godt humør.

 

Ugens horoskop

I øjeblikket kan du næsten charmere dig til hvad som helst. Du er meget åben og har let ved at komme i kontakt med og snakke med nye mennesker. Måske det skal udnyttes, hvis du møder en person, som ser megasød ud? Hvis du har overvejet at sortere din garderobe, så er det et godt tidspunkt at gøre det på. Du kan for eksempel bruge en dag på at finde ud af, hvilke ting du ikke får brugt og sætte det til salg online eller måske holde en tøjbyttedag med dine veninder?

Ugens råd: Forkæl dig selv lidt ekstra!

 

Ugens horoskop

Der kan være kærlighed og romantik i luften og især først på ugen – nyd det. Hvis du har en kæreste, kan det for eksempel være, han/hun har planlagt en hyggelig date for jer. Din familie vil rigtig gerne bruge efterårsferien sammen med dig, men måske er der også mange andre ting, som du gerne vil nå at lave. Hvis du planlægger ugen en smule, så kan du garanteret nå det hele. Hvis dine veninder har brug for et godt råd i øjeblikket, så er det dig de kommer til!

Ugens råd: Gør noget sødt eller romantisk for en, du holder af!

 

Ugens horoskop

Ugen starter med et par hyggelige dage, som du kan nyde derhjemme med din familie eller måske på en café med dine veninder. Hvis noget udfordrer dig midt på ugen, kan du godt blive ret irriteret. Det betyder også, at du ikke pakker tingene ind, når du siger din mening og du står meget fast på dine beslutninger. Sidst på ugen sker der noget, som får dig i bedre humør – og det kan både din familie og dine veninder mærke.

Ugens råd: Bed om hjælp, hvis der er noget, du ikke kan tackle alene.

 

Ugens horoskop

Hvis der er noget, du virkelig gerne vil, så er der næsten ingen grænser for, hvor meget energi du vil bruge på det. Men hvis det ikke går helt som forventet, bliver du måske lidt utilfreds eller irriteret, og det kan føre til unødvendige diskussioner. Prøv at bevare den gode stemning! Det er også tid til at lægge hverdagen bag dig og nyde efterårsferien sammen med din familie og dine venner.

Ugens råd: Giv plads til dem, der gerne vil hjælpe dig.

 

Ugens horoskop

Du kan godt komme til at stille for høje krav til dig selv, men det skal du slet ikke. Lige nu er det allervigtigste, at du bruger mere tid på at være sammen med dem, du holder af. I denne uge kommer kærligheden snigende på flere områder, og du kan mærke, at du er vigtig for andre. Måske der endda også sniger sig en besked ind fra dit crush?! Hvis der er noget, du har drømt om, så er det måske ved at gå i opfyldelse …

Ugens råd: Tag ud og oplev noget!

 

Ugens horoskop

Selv om du måske drømmer om en rejse til sydens sol, så bliver det nok ikke til virkelighed. Få i stedet det bedste ud af efterårsferien herhjemme. Der er garanteret mulighed for masser af oplevelser i din by eller i den nærmeste større by. Hvis du ikke synes, der er noget at lave, så er det bare om at tænke lidt kreativt. Du kan for eksempel give dig i kast med at lære et nyt sprog eller en dans? Selv hvis du ikke har de store planer for ugen, så kan den sagtens blive en helt speciel og magisk!

Ugens råd: Tjek, hvad der sker i din by.

 

Ugens horoskop

Hvis du har efterårsferie i denne uge, så er det oplagt at bruge mere tid sammen med din familie. Lad vær med at tænke for meget på skoleopgaver og pligter i denne uge. Du har nemlig brug for at slappe af, hygge dig og lade masser af god energi op. Du tænker måske lidt over, hvad du gerne vil i fremtiden og sidst på ugen er der god tid til at undersøge det nærmere og gå i dybden med det. Hvis der er noget, du er stolt over, så giv dig selv et skulderklap – det fortjener du!

Ugens råd: Gør lidt ekstra ud af at skabe en hyggelig stemning derhjemme.

 

Ugens horoskop

Det er nemt at lave aftaler i denne uge – og det er du rigtig glad for. Sidst på ugen kan det være svært at træffe beslutninger, fordi du bliver i tvivl om, hvad der er det bedste. Måske er det en god idé at spørge dine veninder, søskende eller forældre til råds? Ugen er perfekt til at bruge en masse tid med venner og veninder, eller måske endda opsøge nye venskaber, hvis du har lyst. Du får også masser af tid til at dyrke dine interesser – og måske lærer du noget helt nyt!

Ugens råd: Lav nogle hyggelige venindeaftaler.

Ugens horoskop

Hvis du kan lægge skole, pligter og lignende på hylden, så har du mulighed for at få en dejlig efterårsferie, hvor du kan opleve noget. Selv om du måske drømmer om at rejse, så bliver det nok ikke lige nu. Ugens første dage er perfekte til at tage en hyggelig udflugt eller dykke ned i nogle af dine interesser. Måske du skal høre dine veninder ad, om I skal tage på en lille tur sammen? Det kan også være, du har lyst til at være fysisk aktiv – du har i hvert masser af energi!

Ugens råd: Brug tid med dem du holder af!

 

MegetMere