Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 42)

Af Redaktionen 14. oktober 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
YAAAS! Det er efterårsferie, og så er ugens horoskoper klar til at fortælle, hvad du kan forvente af ferien!

Det er endelig blevet efterårsferie, og så gør det pludselig ikke så meget, at det er mandag. Ugens horoskoper er selvfølgelig også klar, og i denne uge fortæller de om alt fra crushes til diskussioner og ferieplaner.

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor og læs, hvad du kan forvente af din efterårsferie!

Læs også: Stjernetegn: Sådan er Vægten

Horoskoperuge422019

Det er endelig blevet efterårsferie, og måske skal du ud at rejse eller på tur med din familie. Om du skal rejse eller ej, så kan du i hvert fald godt regne med at få en god ferie med en masse sjove oplevelser med din familie og/eller dine veninder. Du får heldigvis også tid til at slappe af med en masse gode film. Lige for tiden går du meget op i stjernetegn og spirituelle ting, så måske du også bruger en del tid på at lære nogle ting, som du ikke vidste før?Ugens råd: Hvis du ikke har ferieplaner, kan du jo spørge dine veninder, om I skal holde sleepover!
Foto: Shutterstock
Hvis du ender i en diskussion i løbet af ugen, så kan det godt være, at du bliver nødt til at holde lidt lav profil og lade andre om at diskutere. Det er i hvert fald det smarteste at gøre, hvis du gerne vil undgå dårlig stemning. Heldigvis så er der rigtig god stemning mellem du og dine veninder, og I får mulighed for at lave nogle sjove ting sammen i løbet af efterårsferien.Ugens råd: Vær sammen med de personer, som gør dig glad.
Foto: Shutterstock
Hvis du har haft travlt på det seneste, så kan du endelig falde mere til ro og få slappet af – også selv om du faktisk har en del planer i efterårsferien. Du vil gerne bruge noget tid derhjemme, måske fordi du gerne vil lave om på dit værelse eller endelig få sorteret ud i garderoben? Det kan også bare være fordi, at det er derhjemme, at du virkelig kan slappe af.Ugens råd: Brug tid med dine bedste veninder!
Foto: Shutterstock
Hvis du har været lidt bagud i skolen på det seneste, så har du mulighed for at få indhentet det i denne uge – din koncentration er nemlig virkelig god for tiden! Hvis du har gået og tænkt på noget, som du gerne vil snakke med dine veninder eller din kæreste/flirt om, så er det et godt tidspunkt at gøre det på – og bare rolig, det skal nok gå! Du kan godt regne med, at efterårsferien går, lige præcis som du havde planlagt den.Ugens råd: Hvis du har noget på hjertet, så sig det!
Foto: Shutterstock
Du har en del at se til i efterårsferien, og måske har du og din familie en masse hyggelige ting, som I skal lave sammen. Derfor kan du også godt have lidt svært ved, også at skulle finde tid til at lave noget med dine veninder, for du vil ikke gøre nogen kede af det - hverken din familie eller dine veninder. Måske det ville være en god idé at lave en plan for ugen, så du kan nå alt det, du gerne vil? Sidst på ugen har du mulighed for virkelig at slappe af og lade op, inden skolen starter igen. Ugens råd: Prøv at finde en løsning, så du får tid til både familie og veninder!
Foto: Shutterstock
Hvis du er kommet bagud med både lektier, pligter og oprydning på værelset, så kan du godt føle, at det hele er lidt uoverskueligt for tiden – endda også nogle af dine aftaler i efterårsferien. Det bedste du kan gøre, er at få de kedelige ting af vejen, så du hurtigst muligt kan nyde ferien! Måske kan en af dine veninder hjælpe dig med at få klaret det, så det bliver lidt sjovere? Ugens råd: Husk, at nyde ferien!
Foto: Shutterstock
I øjeblikket er der fokus på dine forhold til andre - det kan for eksempel være forholdet til dine veninder, venner eller din kæreste/dit crush. Du kan måske føle, at nogle af dine tætte veninder eller venner ændrer sig, og derfor kan du godt komme til at savne, at tingene er, som de plejer at være. Det kan også være at du møder nogle nye mennesker, som er anderledes end dem du plejer at hænge ud med – og så er der ret stor chance for, at du møder en person, som du kommer til at crushe riiimelig meget på!Ugens råd: Snak med dine veninder, hvis du føler, at de opfører sig anderledes.
Foto: Shutterstock
Du har en masse energi for tiden, og det nyder du virkelig – måske fordi det pludselig ikke føles så hårdt at rydde op på værelset? Dit gode humør og din gode energi gør, at du kan bruge ferien på at lave lige de ting, som du har lyst til – om det så er at hænge ud med dine veninder eller slappe max af med en masse gode film. Du kan dog godt have lidt svært ved at beslutte dig, fordi der er så mange til, du gerne vil.Ugens råd: Lyt til dig selv og lav de ting, du gerne vil!
Foto: Shutterstock
I denne uge får du masser af støtte og opbakning fra især to personer- måske din BFF og dit crush? Uanset hvem det er, så kan du godt regne med, at de altid er der for dig og vil gøre alt for at få dig i godt humør, hvis du er lidt nede. Der er også dømt ægte ferie-vibes, men selv om du har det megasjovt med dine veninder (og dit crush?!), så kan det være, at I måske også skal snakke om nogle lidt mere seriøse ting, som I ikke normalt snakker om. Ugens råd: Fortæl dine veninder, hvis du har noget på hjertet.
Foto: Shutterstock
Du har det bedst, når tingene går efter dit hoved, og i denne uge kan du godt regne med, at de fleste ting går, lige præcis som du vil have dem til. Der er endda mulighed for, at et af dine ønsker går i opfyldelse – måske får du endelig en sød besked fra dit crush? Du føler dig både stærk og selvsikker for tiden, og så er du der også altid for dine veninder. Ugens råd: Nyd ugen, for den bliver virkelig god!
Foto: Shutterstock
Lige for tiden holder du dig mere tilbage med dine holdninger og meninger, end du plejer. Det kan være fordi, du måske kommer i en situation, hvor du ikke føler dig helt så tryg, og derfor synes du, at det er nemmere at lade andre bestemme. Der er især én person, som rigtig gerne vil være sammen med dig, og som altid er klar til at hjælpe dig – måske en fremtidig kæreste?Ugens råd: Hold øjnene åbne, hvis din drømmefyr/drømmepige skulle dukke op!
Foto: Shutterstock
Du har liiidt travlt i denne uge, og du ved ikke rigtigt, hvordan du egentlig har det med det. På den ene side vil du nemlig gerne lave en hel masse sjove ting og på den anden side, så har du også bare brug for at få slappet helt af og hygge dig. Du kan derfor godt komme til at sige ja til at lave nogle aftaler, som du faktisk måske slet ikke kan overskue…Ugens råd: Det er okay at sige fra, hvis du hellere vil slappe af.
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.