Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 41)

Af Redaktionen 5. oktober 2020
Hvad kommer der til at ske i løbet af din uge? Få svaret, ved at læse dit horoskop her!

Trænger du til at kaste dig ud i noget nyt? Støder du og dine veninder ind i uenigheder? Eller bruger du det meste af tiden på at drømme? 

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor, og læs, hvordan din uge bliver!

Horoskoperuge412020

Ugens horoskop

Du har nogle rigtig gode idéer for tiden, som får det bedste frem i dig. Men det er ikke alle i din omgangskreds, der er med på dem eller synes de er lige så gode, som du synes. De holder ikke deres meninger tilbage, men du har heldigvis en masse gode argumenter til at forklare dem, hvorfor du synes, som du gør. Du kan godt blive en smule irriteret over det, men prøv at få det bedste ud af det. Måske kan det hjælpe med at gøre dine idéer endnu bedre?!

Ugens råd: Tag imod andres kritik og brug det til din fordel!

 

Ugens horoskop

Du er ikke bange for at prøve noget nyt i øjeblikket, når det kommer til outfits, hår og makeup. Især derhjemme er du glad for at eksperimentere med forskellige looks og du kan bruge lang tid på at finde inspiration og guides på YouTube. Du synes også det er sjovt at kigge tilbage på gamle fotoalbums med billeder fra da du var yngre – og måske giver det dig lyst til at begynde at skrive dagbog, så du har mere at kigge tilbage på, når du bliver ældre.

Ugens råd: Hold en hyggeaften med dine veninder.

 

Ugens horoskop

En af dine nærmeste har nogle udfordringer i øjeblikket. Du kan ikke selv løse problemet eller udfordringen, men du kan være der for personen, lytte og give et knus, når ham/hende har brug for det. Du er måske allerede begyndt at se frem til efterårsferien, som er lige om hjørnet, men indtil da må du holde fast i dine gode vaner. Og så kan du jo gå i gang med at planlægge, hvad du skal lave i ferien!

Ugens råd: Find på noget, du kan se frem til at lave i efterårsferien. 

 

Ugens horoskop

Du har fundet noget, som du synes er rigtig spændende. Hvad end det er et emne, en bog, en ny hobby eller noget helt fjerde, så kan du bruge timevis på at fordybe dig i det og blive klogere på det. Du føler, du har styr på tingene og måske har du endda planlagt, hvordan din uge skal se ud. Men der kan altså komme noget i vejen, som gør at du må ændre dine planer. Det kan betyde, at du kommer til at opleve noget, som du slet ikke havde regnet med – og måske var det i virkeligheden lige det, du havde brug for.

Ugens råd: Vær spontan!

 

Ugens horoskop

Du kan måske mærke, at dine veninder eller din familie prøver at påvirke dig til at gøre eller mene noget andet, end hvad du selv synes er det rigtige. I den situation kan det være en god idé at lytte til, hvad de siger, men samtidig også at fortælle, hvad DU synes er det rigtige og hvad der føles rigtigt for dig. Du vil gerne gå langt for at sikre den gode stemning mellem jer, men det er jo helt fint at have forskellige meninger, så måske behøver I ikke at blive enige? Uanset hvad skal du ikke lade dig presse til noget, der føles forkert for dig.

Ugens råd: Lyt til andre, men hold også fast i din mavefornemmelse! 

 

Ugens horoskop

I denne uge bliver der lagt mærke til hvad du siger – og hvordan du siger det. Det er især, hvordan du siger tingene, der måske kan have en stor betydning. Det kan betale sig at tænke en ekstra gang over det, inden du siger noget, så du ikke kommer til at gøre nogen kede af det eller sure. Lige for tiden er du ikke så god til at tage imod kritik, men husk dig selv på, at det kan hjælpe dig med at blive endnu bedre til noget!

Ugens råd: Vær opmærksom på, hvordan du siger tingene.

 

Ugens horoskop

Det er ikke lige nu, du skal tage flere ting på dine skuldre eller lave endnu flere planer – i hvert fald ikke i begyndelsen af ugen. Du har rigeligt at se til og selv om du kan klare meget, så skal du ikke komme til at føle dig for presset. I stedet for skal du gøre op med dig selv, hvilke ting der er vigtigst for dig lige nu, så du kan bruge din energi på det. Hvis du så har ekstra overskud og energi bagefter, så er det jo bare en god bonus!

Ugens råd: Lyt til din krop.

 

Ugens horoskop

Du kan bruge meget tid på at (dag)drømme stort i øjeblikket – det giver dig nemlig masser af vilje, håb og energi. Men lige i denne uge kan der være andre, som prøver at få dig til at se mere realistisk på dine drømme og planer. Det bryder du dig egentlig ikke om, men du vil alligevel gerne høre deres gode råd og input. Det er godt, at du lytter til andre, men du skal altså også give dig selv lov til at drømme alt det du vil!

Ugens råd: Gør dine drømme mere overskuelige ved at sætte små mål. 

 

Ugens horoskop

Du gør tingene på den måde, som du synes er den rigtige, men det er ikke sikkert at dine veninder er enige med dig. Det kan godt irritere dig en lille smule, men husk dig selv på, at I ikke behøver at være enige om alt. Det kan nemlig være rigtig godt med forskellige synspunkter, der kan hjælpe jer alle med at blive klogere – både på hinanden og på verden! Sørg for at lytte til deres meninger, sig dine egne højt og diskuter dem, så I kan lære af hinanden.

Ugens råd: Lær af du og dine veninders forskelligheder.

 

Ugens horoskop

Selv om du måske har planlagt ugen til punkt og prikke, så kan du alligevel opleve, at tingene går helt anderledes end forventet. Men det behøver slet ikke at være dårligt! Måske passer det dig egentlig meget godt, at der for eksempel pludselig sker noget spontant eller at du får mere tid til at slappe af i weekenden? Tag tingene som de kommer, og se det som en mulighed, hvis det ikke går som planlagt.

Ugens råd: Prøv at vende de negative ting til noget positivt.

 

Ugens horoskop

Du har stor trang til at gøre noget andet end du plejer. Kast dig ud i det! Også selv om det bare er små ting, for det kan alligevel give dig en god følelse i kroppen. Lige i øjeblikket er du måske ikke den, der går forrest, når det for eksempel kommer til at tage ansvar for en gruppeopgave i skolen. Det betyder ikke, at du ikke hjælper til, men du har det godt med, at der er andre, der har det store overblik lige nu. Midt på ugen kan en af dine aftaler gå i vasken, men lad dig ikke gå på af det. Find i stedet for en anden dag til din aftale – så har du også noget at se frem til!

Ugens råd: Prøv noget nyt!

 

Ugens horoskop

Du har lyst til, at der skal ske noget nyt. Måske overvejer du en ny frisure, en ny hobby eller at lave helt om på værelset? Uanset hvad det er, du synes, trænger til forandring, så giver du ikke så let op – heller ikke selv om andre måske er uenige med dig. Det kan være en god idé ikke at bruge for meget energi på dem, der er meget negative. Det smitter nemlig af på dit humør. Brug i stedet for energi på at finde ud, hvordan du vil føre dine idéer ud i livet.

Ugens råd: Selv små forandringer kan gøre en stor forskel.

 

MegetMere