Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 40)

Af Redaktionen 2. oktober 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ugens horoskoper er klar, og for nogle betyder det en masse god karma. Læs dit horoskop lige her!

Kalenderen skriver oktober, og efteråret er for alvor over os, og mens du sikkert (ligesom os) venter på efterårsferien, så kan du jo fordrive tiden med at læse ugens horoskop!

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor og læs, hvad du kan forvente af ugens løb.

Læs også: Stjernetegn: Sådan er Vægten

Horoskoperuge402019

Du har styr på tingene, og du ved lige præcis, hvad du gerne vil. Selv om du måske har lagt store planer for ugen eller den kommende tid, så kan det godt være en god idé, at overveje om det nu også er realistisk. Lige for tiden interesserer du dig for noget helt særligt, og du vil kun dele din interesse med andre, der går ligeså meget op i det, som du gør! Måske er det en ny serie, sport eller hobby, du har fået øjnene op for?Ugens råd: Vær realistisk, så bliver du ikke skuffet!
Foto: Shutterstock
Hvis du skal til at aflevere en større opgave i skolen, er der stadig et par ting, du lige mangler at få styr på. Først når du har fået opgaven ud af verden, kan du igen begynde at slappe af og hygge dig med dine veninder – men du skal finde tålmodigheden frem, for det er ikke sikkert, at ugen går i det tempo, som du gerne vil have. Du kan føle, at du har fået en anden rolle i venindegruppen, end du plejer, og du føler nu, at det er dit ansvar, at alle bliver hørt.Ugens råd: Selv om du har svært ved at slappe af, så er det altså nødvendigt!
Foto: Shutterstock
Hvis noget har gået dig på den seneste tid, så kan det godt være, at det dukker op igen… Øv. Det kan være, du føler, at venskabet mellem dig og dine veninder ikke er, som det plejer, at din kæreste har ændret sig, eller at du er lidt frustreret over, at du ikke helt ved, hvad du vil. Heldigvis har du lige nu en styrke og energi, som gør, at du alligevel holder hovedet koldt og humøret oppe.Ugens råd: Vær positiv, så bliver ugen meget bedre!
Foto: Shutterstock
I den første halvdel af ugen er du ret forsigtig, når det kommer til at sige din mening. Du pakker tingene ind og deler i virkeligheden slet ikke dine meninger og holdninger. Måske fordi du er bange for at såre andres følelser? Det ændrer sig dog senere på ugen, hvor du måske ender i et skænderi eller en diskussion, hvor det bliver nødvendigt for dig at sige, hvad du mener, tænker og føler.Ugens råd: Måske du skal finde en balance mellem at sige tingene ligeud og pakket pænt ind?
Foto: Shutterstock
Ugens tema er samarbejde, og det kan både være i skolen, derhjemme eller med dine veninder. Du skal nok bruge lidt mere energi på at finde kompromisser, og det er ikke sikkert, at du selv får noget godt ud af dem denne gang… Du vil nemlig gerne gå langt for at andre skal have det godt og enes, også selv om du selv er uenig i tingene og de løsninger, de kommer frem til.Ugens råd: Hold ud!
Foto: Shutterstock
Hvis du ikke i forvejen dyrker sport eller anden motion, kan det være en god uge til at komme i gang. Du kan nemlig godt mærke, at du trænger til at bruge noget energi og få gang i kroppen. Det kræver dog, at du liiige tager dig sammen, hvis du gerne vil i gang. Måske det er nemmere, hvis du kan overtale en veninde til at være aktiv sammen med dig, eller du kan spørge dit crush, hvor han/hun træner? Du kan se det som ugens udfordring at komme i gang med at lave noget aktivt!Ugens råd: Find noget, som du synes er sjovt!
Foto: Shutterstock
På det seneste har du fået ordnet en helt masse ting med stor succes! Sejt! Det kan være, at du endelig har fået ryddet op på dit værelse, har klaret alle lektierne før tid eller noget helt andet. Uanset hvad du har fået klaret, så har det givet dig meget mere tillid, og dine veninder kan mærke, at du har fået ny energi. Fredag kan det godt blive nødvendigt at slappe af – måske med slik og en god serie på sofaen?Ugens råd: Stol på dig selv – du har styr på det!
Foto: Shutterstock
Du vil virkelig gerne stå på egne ben og klare dig selv. Så føler du nemlig, at du har bedre styr på alt, og du behøver ikke blive enige med andre om, hvordan du skal gøre tingene. Det kan være, at du søger et fritidsjob, så du ikke er afhængig af lommepenge fra dine forældre? Det ville de helt sikkert også synes var sejt! Torsdag sker der noget, som du bliver meget glad for! Måske dit crush inviterer dig ud?!Ugens råd: Glæd dig til torsdag, og nyd, at du har styr på tingene!
Foto: Shutterstock
Skolen kræver mere arbejde end normalt – måske fordi du er kommet lidt bagud eller er i gruppe med nogen, som ikke gider lave noget? I så fald kan det godt være, at I bliver uenige om, hvordan I skal lave jeres opgave, og I får nok svært ved at træffe beslutninger, som hele gruppen er enige i. Du siger din mening, men gider ikke lade dig påvirke af, hvordan andre ser på tingene.Ugens råd: Snak med dine klassekammerater! Du er garanteret langt fra den eneste, der synes, at det er lidt hårdt for tiden!
Foto: Shutterstock
Du er virkelig i dit es, og du er indbegrebet af god karma. Du er social med dine veninder og din familie, og du fortæller gode historier og gode nyheder til alle. Din situationsfornemmelse er også god, og du ved lige præcis, hvad og hvornår du skal sige hvad. I hvert fald indtil torsdag. For i løbet af ugens sidste dage begynder du at tænke meget mere over tingene og over det, du taler med blandt andet dine veninder om. Måske du skal overveje, om du kan fortælle dem alt lige nu? Ugens råd: Smit andre med dit gode humør!
Foto: Shutterstock
Du møder nok lidt modstand i starten af ugen. Det kan være i skolen, på arbejdet eller derhjemme, men heldigvis stoler du så meget på dig selv, at du kan løse udfordringerne uden at blive påvirket af det. Sejt! Hele ugen har du god mulighed for at nå de ting, du gerne vil, og der er også god mulighed for, at du få nogle gode oplevelser med dine veninder eller din flirt.Ugens råd: Få nogle gode oplevelser.
Foto: Shutterstock
I denne uge kan du regne med at blive udfordret! Især i løbet af weekenden, hvor du godt kan føle, at du bliver nødt til at ændre din mening eller holdning for at please nogle af dine veninder… Men du orker nok ikke rigtigt at diskutere med dem lige nu, for du gider ikke drama – og har slet ikke lyst til at blive uvenner over noget, som kan undgås.Ugens råd: Selv om du gerne vil please andre, så skal du også huske at følge din egen mavefornemmelse!
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.