Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 40)

Af redaktionen 1. oktober 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læs ugens horoskop, og find ud af, hvad du skal gøre for at få den bedste uge.

En ny uge er kommet, og det betyder et nyt horoskop.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Venter der konflikter eller kærlighed i din kommende uge? Måske skal du lægge mærke til en speciel person, som kan ændre dit liv. Eller måske så får du endelig lov, til at give dit værelse en make-over. Man ved jo aldrig helt præcist, hvad stjernerne gemmer på.

Læs også: Stjernetegn: Sådan er fiskene

Se om du kan tyde deres hemmeligheder, ved at læse dit horoskop herunder.

Ugens horoskoper (uge 40):

Horoskop(uge40)2018

Du har følt dig lidt alene på det sidste, da dine veninder er nogle brokkehoveder for tiden. Men, der er gode chancer for at møde nye mennesker i denne uge. Det bliver dog ikke det perfekte match, men du nyder at blive udfordret i jeres samtaler, fordi det giver stof til eftertanke.Ugens råd: Der er mange forskellige slags venskaber.
Foto: Shutterstock
Du har problemer med at udtrykke dig, og kan ikke finde de rigtige ord i denne uge. Dine veninder kan føle, at du kommer til at træde dem over tæerne ved nogle af de ting, du siger. Din største udfordring bliver at holde dine følelser under kontrol, så du ikke siger noget, du ikke mener.Ugens råd: Dine veninder vil dig kun det bedste.
Foto: Shutterstock
Der sker rigtig meget i dit liv lige nu, og du bruger meget tid på veninderne i skolen. Din familie kan føle sig lidt glemt, og har svært ved at snakke med dig om det. Vær’ åben, og sørg for at få snakket ud med dem, for at bevare husfreden.Ugens råd: Sænk farten – Du skal nok nå det hele.
Foto: Shutterstock
Du bryder dig ikke om at være alene i denne tid. Du vil helst have dine venner omkring dig, så i kan dele jeres oplevelser sammen. Ikke alle dine venner deler det ønske, og en mulighed for at få nye venner præsentere sig selv – måske er det en kommende BFF?Ugens råd: Giv dine venner plads.
Foto: Shutterstock
Du har en masse ideer, som du er klar til at føre ud i livet. Måske er det tid, til at du skal have nye møbler eller lave et DIY-projekt, for at friske dit værelse op. Du skal bare lige overbevise dine forældre om, hvor gode dine idéer er først.Ugens råd: Man kommer længst, ved at være sød og spørge pænt.
Foto: Shutterstock
Du har haft mange konflikter med dine venner på det seneste. Onsdag og torsdag får du mulighed for at sige undskyld, og genfinde balancen i jeres venskab. Denne balance er vigtig, for at du kan være dig selv, og få ro på dine tanker.Ugens råd: Det er ikke altid vigtigt, at være den, der har ret.
Foto: Shutterstock
Der vil være meget samarbejde i denne uge. Jeres gode samarbejde er afhængig af hvem, der tager ansvaret, og får fordelt opgaverne ud på en fair måde. Det kan være svært at give alle deres ønsker, og ingen vil være den, som skal have de kedelige opgaver.Ugens råd: Vær’ så diplomatisk som muligt.
Foto: Shutterstock
Du taler før du tænker – og det kan virke voldsomt for dine veninder. Det er ikke sikkert, at de vil kunne forstå dig, da dine fordomme kommer til udtryk på en uheldig måde, der nemt kan misforstås.Ugens råd: Ingen kan lide at blive bagtalt – Vær’ et godt forbillede for andre.
Foto: Shutterstock
Du føler dig overset og udenfor i skolen i starten af ugen. Du prøver at komme frem, og sige din mening, men sidst på ugen har du opbrugt alt din energi. Derfor du må enten acceptere at du er i baggrunden, eller risikere at skabe en konflikt.Ugens råd: Brug ugen på at tanke op på ”dig-tid”.
Foto: Shutterstock
Du har gang i mange projekter i øjeblikket, og det kan virke overvældende. Du har meget energi, og hvis du bruger den rigtigt, så kan ugen være overkommelig. Men pas på, dine venner og veninder kan føle, at du glemmer dem mellem dine projekter.Ugens råd: Planlæg din tid, så du når det hele.
Foto: Shutterstock
Du har brug for forandring i dit liv. Men ikke alle er enige i dine beslutninger, og det kan give ophedede diskussioner i din familie. Diskussionerne giver dig stof til eftertanke, som hjælper dig i den rigtige retning. Prøv eventuelt at snakke med dine veninder om dine planer.Ugens råd: Lyt til din familie, og giv dem taletid
Foto: Shutterstock
Du trænger til en forandring i dit liv, som kan være både stor eller lille. Din økonomi skaber dog problemer, så du må lede efter din forandring andre steder, end du normalt ville. Det kan være en fordel at holde igen med planerne, for forandring skal nok komme af sig selv.Ugens råd: Du kan ikke ændre alt på en gang.
Foto: Shutterstock

Læs mere om