Ugens horoskop (uge 40)
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 40)

Af Redaktionen 2. oktober 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ugens horoskop guider dig til, hvad der er bedst at gøre eller fokusere på i denne uge. Hvad siger stjernerne om din uge?

Er der mon bestemte ting, du skal tænke over i denne uge? Vil dit crush lægge mærke til dig? Eller skal du løse en konflikt i din venindegruppe?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du får svar på, hvor du skal lægge dine kræfter ved at læse ugens horoskop.

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Ugens horoskop:

Ugenshoroskop(uge40)

Du er endelig ved at være færdig med sidste uges opgaver, hvilket er SÅ rart. Du kan slappe lidt mere af nu og fokusere på dig selv. Tag eventuelt en chill-dag med en veninde. Lav for eksempel en filmaften, hvor I ser jeres yndlingsfilm (igen)!Ugens råd: Husk masser af slik til filmaftenen.
Du har lyst til at bruge sindssygt mange penge i denne uge, men prøv at holde lidt igen. Alle ved, at det er awesome at shoppe, men alt med måde. Hvis du virkelig ikke kan lade være, så tag en veninde med, der kan hjælpe med at styre din vanvittige shoppetrang.Ugens råd: Lav et budget over dine penge. Så ved du, hvor meget du bruger.
Du har lyst til at bruge sindssygt mange penge i denne uge, men prøv at holde lidt igen. Alle ved, at det er awesome at shoppe, men alt med måde. Hvis du virkelig ikke kan lade være, så tag en veninde med, der kan hjælpe med at styre din vanvittige shoppetrang.Ugens råd: Lav et budget over dine penge. Så ved du, hvor meget du bruger.
Du har ret mange meninger om alt muligt for tiden, og det kan godt få dig rodet ud i skænderier med andre. Sørg for at argumentere ordentligt for dine holdninger, og at tale i en god tone, så andre ikke bliver såret. Dine veninder bakker dig op som altid, også selv om I ikke altid er enige. Ugens råd: Vær ekstra opmærksom på din BFF denne uge.
Du skal i denne uge finde hoved og hale i et forhold til en helt særlig person. Jeres forhold har længe været lidt svær at finde ud af, så i denne uge er det tid til at få på plads, hvad der præcis skal ske. Det er vigtigt for dig at få en afklaring, og du vil få ny energi bagefter.Ugens råd: Vær åben!
Der skete nogle ting i sidste uge, som stadig går dig på, men i løbet af ugen vil du kunne slippe det og komme helt videre. Det er vigtigt for dig at få afsluttet tingene på en ordentlig måde, og det sørger du for i denne uge. Nu kan du endelig se frem mod nye projekter med ro i maven.Ugens råd: Dyrk dine interesser mere. Du har tiden til det.
Du fokuserer meget på din familie, og det vil du særligt have brug for på torsdag. Du har haft det svært på det seneste med nogle af dine veninder, så søg hjælp derhjemme. Det er vigtigt at kunne snakke med sin familie om det, der er svært, så brug dem.Ugens råd: Lav en hyggeaften med familien.
Det er dit crush, der fylder meget i denne uge. Hvis der er problemer mellem jer, vil det især vise sig sidst på ugen. For at komme igennem de svære tider er det vigtigt, at du får snakket om tingene med dit crush. Alternativt kan du snakke med dine veninder om det, så de kan hjælpe dig. Selv om følelserne svinger meget, så husk at holde humøret oppe.Ugens råd: Få snakket ud om de ting, der går dig på.
Du er meget fornuftig for tiden, selv om dine inderste følelser måske fortæller dig noget andet. Du har brug for at finde ud af, hvad du præcis føler for dit crush. Snak med dine veninder, og find ud af, hvad du selv føler, inden du går videre. Det er vigtigt at være afklaret med sig selv.Ugens råd: Følg din mavefornemmelse.
Prøv at få overblik over det, du skal, så du ikke forvirrer dig selv. Rigtig mange af dine venner og veninder vil gerne lave ting sammen med dig, så sørg for at planlægge frem i tiden, så du ikke bliver overbooket. Selv om du har lyst til alle aftalerne, må du også huske dig selv.Ugens råd: Tag en slappedag så du ikke bliver stresset.
I denne uge fokuserer du meget på skolen. Det er en god idé at lave om på nogle af dine skole-rutiner, for at komme bedre igennem din uge. Vær sammen med en veninde som ser skolen på en anden måde end dig, så du får flere input til din hverdag.Ugens råd: Lav et skema over dine lektier, så du får styr på dem.
I denne uge bør du fokusere på at finde din indre ro, selv om det kan være svært. Du har mange ting at se til, og det kan godt virke overvældende. Vær derfor meget sammen med folk, du holder af, så du kan få lidt ro på og chille med dine tætteste.Ugens råd: Lav en spa-dag med dine veninder.

Læs mere om