Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 4)

Af Redaktionen 20. januar 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Så er det blevet mandag og tid til ugens horoskoper. Læs her, hvad dit horoskop fortæller om din uge!

Hvis du spørger os, så er ugens horoskoper noget af det bedste ved mandage. Og heldigvis så er ugens horoskoper klar til dig lige her!

Er du mon en af dem, der dagdrømmer lidt meget for tiden?

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor og læs, hvordan din uge bliver!

Horoskoperuge42020

Ugens horoskop
Dine veninder er meget støttende i denne uge og ligegyldigt hvad du siger, så har de din ryg. Du har styr på tingene og hvis du skal fremlægge i skolen, så finder du en måde at gøre det på, hvor alle kan følge med og lære noget af dig. Sejt! Hvis du har brug for viiirkelig at slappe af, så kan det være en god idé at prøve at meditere, dyrke yoga eller måske dykke ned i en god bog.Ugens råd: Nyd at det kører for dig!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge er der god grund til at dele dine meninger og holdninger med andre. For der er nemlig mange, der gerne vil høre, hvad DU synes. Det kan for eksempel være i skolen, i forbindelse med dine fritidsinteresser, dit fritidsjob eller noget helt andet. Og heldigvis så er du god til at forklare andre, hvad du tænker. Du er meget positiv for tiden og det smitter af på andre!Ugens råd: Del dine tanker og meninger med andre.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du dagdrømmer en del for tiden – måske om dit crush? Det kan være fordi der er noget, der fylder dine tanker, som du gerne vil drømme dig lidt væk fra. Det kan være en god idé at snakke med dine veninder, hvis der er noget der fylder i dit hoved. I øjeblikket er der fokus på familie og ting der sker derhjemme. Måske skal du lave noget sjovt med familien, eller måske har du fået lov til snart at lave en værelsesmakeover?Ugens råd: Det er okay at dagdrømme!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Af og til kan du godt få lyst til at lave om på dit værelse – og det sker måske i denne uge. Så hvis du har nogle idéer til, hvad du kan lave om på værelset, så er det måske på tide at komme i gang. Hvis du spørger dine veninder eller søskende, så kan jo være, at de har lyst til at hjælpe dig med en værelsesmakeover. Det er også en god mulighed for at sortere lidt ud, hvis du har for mange ting – og så kan dine veninder måske overtage nogle af dine gamle ting?Ugens råd: Find værelsesinspiration på Instagram eller Pinterest.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge har du mange muligheder for at lave noget, som du godt kan lide og det er med til at gøre dig i rigtig godt humør. Hvis du har tænkt på at begynde at poste lidt flere billeder på Instagram, så er det en god uge at gå i gang. Det kan være du skal finde et tema for dine billeder? Det kan for eksempel være mad, mode, citater eller noget helt andet, som DU synes er interessant.Ugens råd: Lav noget, du synes er sjovt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I skolen er der måske lagt op til gruppearbejde, men i virkeligheden kan det godt være, at du har mere lyst til at arbejde alene. Hvis du har det sådan, så er det en god idé at snakke med din lærer om det i stedet for at gå og være irriteret over det. Du har mange gode idéer i øjeblikket og hvis du gerne vil føre dem ud i livet, så er det bare om at komme i gang!Ugens råd: Prøv dine idéer af!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge bruger du en stor del af din tid sammen med familien – og det bliver megahyggeligt. Det kan for eksempel være, at I skal på en tur eller udflugt sammen, eller at I hygger derhjemme med nogle spil eller film. Hvis du gerne vil i gang med at rydde lidt ud på værelset eller i din garderobe, så er det oplagt at gå i gang med det i weekenden. Du vil nemlig gerne lavet noget lidt andet end du plejer!Ugens råd: Find på noget sjovt med din familie!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Lige for tiden vil du gerne bruge masser af tid på at hygge med din familie. Så måske du skal foreslå en rigtig hyggeaften derhjemme? Hvis du har nogle drømme eller ønsker, du gerne vil have til at gå i opfyldelse, så er det på tide at gå efter dem. Men hvis det er noget, der koster penge, så er det dog ikke heeelt sikkert at det kan lade sig gøre, før du har sparet op.Ugens råd: Brug tid med din familie!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du har måske lidt travlt for tiden med både skole, veninder og fritidsinteresser. Derfor har du brug for at have overblik over din uge og det har du heldigvis også, så du tænker dig godt om, inden du siger ja til nye aftaler. Du kan godt føle, at du aldrig får lov til at bestemme noget. Så måske er det en god idé at finde nogle rigtig gode argumenter, næste gang du gerne vil have ret i noget eller bestemme noget? Ugens råd: Hold overblikket over dine planer og aftaler, så bliver ugen meget nemmere.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du er god til at tænke ud af boksen og én af dine nærmeste veninder, er god til at bygge videre på dine tanker. Især i weekenden får du virkelig mange gode idéer, og du og din veninde kan bruge lang tid på at snakke om dem. Hvis du skal til en fest i weekenden, så kan du godt regne med, at der er rigtig god kemi mellem dig og en anden person – måske dit crush?Ugens råd: Før dine idéer ud i livet!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis der er nogle ting, du har gået og tænkt på her på det seneste, så kan det være, at du endelig får en afklaring på det i løbet af ugen. Sidst på ugen får du måske mulighed for at lave noget, som du rigtig godt kan lide. Så gælder det bare om at sige ja! Heldet er med dig for tiden, så måske du skal finde modet til at kaste dig ud i noget, som du har gået og overvejet et stykke tid?Ugens råd: Grib mulighederne!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis der er sket noget nyt i dit liv for nylig, så er du så småt ved at vænne dig til det. Det kan være små ting, som store ting. Du er klar på at starte et nyt kapitel i dit liv og måske har du også lyst til at blive udfordret lidt ekstra? Det kan både være i skolen, udfordringer du giver dig selv, eller nogle helt andre ting, du synes kunne være sjovt.Ugens råd: Giv dig selv en udfordring!
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.