Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 4)

Af redaktionen 21. januar 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
SÅ er der horoskoper - og hvad kan du mon forvente af denne uge? Find ud af det lige her.

Skal du tage dig sammen i skolen, forkæle dig selv eller bruge mere tid sammen med familien?

Det kan også være, det hele bare lykkes for dig i denne uge! Find dit horoskop i galleriet nedenfor og læs, hvad stjernerne spår for dig.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Ugenshoroskop(uge4)2019

Det går bare megagodt for dig i skolen i den her uge! Dine lærere giver dig ros, og du synes næsten, det er for godt til at være sandt. Men det bliver altså bare endnu bedre som ugen går frem. Dine kreative projekter lykkes rigtig godt, så hvis du vil lave om på dit værelse, er det altså nu, du skal i gang!Ugens råd: Færdiggør de ting, du er i gang med. Det kører nemlig vildt godt for dig!
Foto: Shutterstock
Du føler, du har travlt i begyndelsen af ugen, og der er en del, du skal nå. Du må ikke blive sur, hvis dine veninder eller forældre laver om i nogle aftaler. Om torsdagen bliver du dog mere frisk, og alt bliver nemmere for dig. Det ville være rigtig godt for dig, hvis du prioriterer dig selv og dyrker lidt yoga eller andet.Ugens råd: Vær god ved dig selv, så bliver din uge meget bedre!
Foto: Shutterstock
Du går meeeget op i dig selv for tiden, og du tænker ret meget over, hvordan du kan få dig selv frem! Du bliver nødt til at tænke lidt anderledes, hvis du vil have mere succes i skolen eller med din hobby. Lad være med at lade følelserne styre dig, så får du det ikke, som du gerne vil. Du får lyst til at shoppe helt vildt, så tjek lige kontoen først!Ugens råd: Lad være med at lade dig friste alt for meget af januar-tilbud.
Foto: Shutterstock
I den her uge er der virkelig fokus på dit forhold, hvis du har en kæreste. I skal arbejde sammen, og det er du også rigtig god til – selvom du ikke er heeelt så vild med det, hvis du ikke kan få din mening! Du bliver dog bedre og bedre til det, og du kan også godt forstå hvad din kæreste mener.Ugens råd: I spiller på samme hold, så lad være med at gå imod ham/hende.
Foto: Shutterstock
Du har travlt med en masse skole, men du føler, at tiden går laaaangsomt. Du må lade være med at være så utålmodig, for det hele skal nok gå. Der kan være en grund til, at du lige skal slappe lidt af – for gode ting venter, måske endda en date eller en hyggelig dag med en veninde! Pengene har du helt styr på.Ugens råd: Lad være med at være utålmodig – vent på det gode!
Foto: Shutterstock
Det bliver en megagod uge, hvor du har heldet med dig, og næsten alt, du laver, går bare så godt. Men det er der måske nogle af dine veninder, der godt kan blive lidt misundelige over, men det gider du ikke tage dig af. Om fredagen skal du være opmærksom: der er der nemlig fuld fokus på kærligheden! Så er det nu, du skal sige ja.Ugens råd: Smil og vær åben, så har du alle muligheder foran dig!
Foto: Shutterstock
Du er virkelig træt i starten af ugen og kan bare SLET ikke komme op om morgenen. Det kan dine forældre godt blive lidt trætte af, så det er en god idé at vente til senere på ugen med at lave det store, for energien begynder stille og roligt at komme tilbage. Du er god til at skjule, at du er træt, så det er altid noget.Ugens råd: Lad være med at lave for mange ting, bare tag det stille og roligt.
Foto: Shutterstock
Allerede fra ugens start føler du dig lidt presset – der er bare så meget, du skal nå, og alle hiver i dig fra alle sider. Du er også ret perfektionistisk og vil gerne have, at alt er godt, inden du går videre til næste opgave. Men når weekenden nærmer sig, har du nået det meste, og du bliver lettet og mere rolig.Ugens råd: Tag én ting ad gangen, ellers bliver alt meget sværere.
Foto: Shutterstock
Stjernerne er med dig i den her uge, så det tegner godt! Men du skal alligevel lige tjekke tingene igennem en ekstra gang – det kan være, der er nogle, der låner lige lovlig mange af dine noter i skolen, og du kan altså risikere at blive snydt. Du er rigtig god til at spare op for tiden, så bliv ved med det!Ugens råd: Overvej, hvem du virkelig kan stole på.
Foto: Shutterstock
Du er virkelig populær i den her uge – både dine veninder, din familie og dit crush eller kæreste kæmper om din opmærksomhed. Du orker det nærmest ikke, men du er lidt af en pleaser, så du vil gerne være der for dem alle. Det kan betyde, at du måske kommer til at virke lidt sur udadtil, men din energi vender tilbage i løbet af ugen!Ugens råd: Prøv at fokusér på det positive i stedet for det negative.
Foto: Shutterstock
Det kører megagodt for dig, men du er nødt til liiige at stoppe op og mærke efter i starten af ugen. Der kan nemlig være lidt forandringer undervejs med dit crush eller din kæreste, så du skal lige overveje tingene en ekstra gang! I weekenden vil det være godt for dig med en tur ud af byen.Ugens råd: Tænk dig godt om, før du træffer beslutninger.
Foto: Shutterstock
Du tænker på vildt mange ting for tiden, og du taler meget med veninderne om det og skriver viiildt mange sms’er! Det er altså vigtigt, at du får sagt tydeligt, hvad du mener, så der ikke er nogen, der er i tvivl! Der er mange, der ser op til dig, og du tænker både entusiastisk og positivt! Måske kan det betyde, at du får mange flere følgere på Instagram.Ugens råd: Vær opmærksom på, hvad du lægger ud og hvordan.
Foto: Shutterstock

Læs mere om