Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 4)

Af Redaktionen 22. januar 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Venter der krise eller kærlighed i den kommende uge? Tjek dit horoskop lige her!

Endnu en uge betyder endnu et horoskop. Vil du have et sneak peak på, hvordan din uge bliver? Så find dit stjernetegn i galleriet nederst i artiklen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Ugenshoroskop(uge4)

Du prøver at få lidt styr på det hele og finde ud af, hvad du egentlig drømmer om i fremtiden. Du kommer til at snakke med en, som du kan være helt ærlig overfor, og som virkelig inspirerer dig. Det får dit humør til at stige.Ugens råd: Lyt til gode råd.
Hvis der er noget, du har lyst til at gøre, eller noget, som du tænker meget over, så er der gode chancer for, at du får gjort noget ved det i løbet af ugen – og så kan du endelig starte på en frisk og komme videre med dit liv.Ugens råd: Dyrk dine interesser.
Du går med nogle tanker og idéer, men du er ikke sikker på, om de kan blive til noget lige nu. Vælg det rigtige tidspunkt at dele dem. Der er en person tæt på dig, som har brug for at snakke – selv om det ikke har noget med dig at gøre, så hjælp til.Ugens råd: Vær ærlig.
Der er et problem, som har generet dig længe, der bliver løst i løbet af ugen, og det er jo skønt. Der er også en person, som du gerne vil i kontakt med (måske et crush eller en ny veninde?), men det lykkes ikke helt, som du gerne vil…Ugens råd: Hav fokus på samarbejde.
Der er ro på i den her uge, og du har ikke så travlt. Brug den ekstra tid til at få afsluttet de opgaver og projekter, som du mangler at få styr på. Det vil give dig masser af overskud og energi at få fikset det hele, og især i weekend er du helt på toppen.Ugens råd: Hjælp til, hvor der er brug for det.
Du har det godt med at være alene for tiden, og derfor kan det være lidt svært for andre at fange din opmærksomhed. Der er dog én person i løbet af ugen, som du får talt en masse med, og det bliver en rigtig god oplevelse for jer begge to.Ugens råd: Få styr på dine penge.
Du har masser af overskud for tiden, og derfor er der også mange, der gerne vil have dine gode råd og din støtte. Din opmærksomhed vil virkelig blive værdsat af de mennesker, som du har omkring dig – og du kan virkelig gøre en forskel i løbet af den her uge.Ugens råd: Vis andre, hvem du er.
Der kommer både gode og dårlige oplevelser i løbet af ugen. Du bliver konfronteret af en person, der kræver, at du siger sandheden om noget, men du kommer også til at få en superhyggelig dag med en, du holder af.Ugens råd: Tag lidt alenetid.
Du har masser af idéer i hovedet, og det udnytter du i skolen, som du går meget op i for tiden. Der sker dog noget i løbet af ugen, som får dig til at stoppe op og tænke lidt mere over tingene – måske noget, der minder dig om fortiden …Ugens råd: Udnyt din kreativitet.
Det er vigtigt for dig at have ro omkring dig, så du kan samle tankerne, og det er en rigtig god idé at give dig selv tid til at slappe af. Det vil nemlig gøre dig mere tryg indeni. Måske du skulle prøve at meditere? Det kan hjælpe dig!Ugens råd: Brug tid på dig selv.
Der er en ting i skolen, der kommer til at tage meget af din opmærksomhed i løbet af ugen, men din uge ender med, at du får styr på tingene, får krydset en masse ting af din to-do-liste og kan holde weekend med god samvittighed.Ugens råd: Gør dig klar til nye opgaver.
Du vælger at holde dine tanker for dig selv og prøve nogle ting af på egen hånd – sådan har du det nemlig bedst i løbet af ugen. Midt på ugen har du stort fokus på din familie, og der er et problem, som endelig bliver løst.Ugens råd: Drop den dårlige samvittighed.

MestLæste