Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 39)

Af Redaktionen 21. september 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Trænger du til forandring? Eller er du en af dem, der er liiidt utålmodig i denne uge? Få svaret ved at læse dit horoskop lige her!

Selv om det er blevet mandag og weekenden er slut, så glæder vi os over, at ugens horoskoper er klar. Denne gang fortæller de, at en del af stjernetegnene er lidt utålmodige ...

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor, og læs, hvordan din uge bliver.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Horoskoperuge392020

Ugens horoskop
Du er ikke helt afslappet i denne uge og det kan der være mange grunde til. Men det er vigtigt, at du sørger for at du får tid til at slappe af og lade op – så kan du nemlig samle energi til alle de ting, du gerne vil i løbet af efteråret. Det kan være en god idé at tage en dag ad gangen i denne uge, så du bedre kan vurdere, hvad du kan overskue på dagen. Du kan godt være lidt optaget af penge i øjeblikket – måske fordi der er en masse lækre ting, du går og drømmer om?Ugens råd: Hold en hyggeaften for dig selv!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du er meget social i øjeblikket og elsker at bruge tid med andre og få deres opmærksomhed. Selv om det ikke er lige så nemt at være social lige nu, så finder du en måde, hvor du alligevel kan bruge tid med dem, du holder af. Hvis du ikke kan mødes med folk i virkeligheden, så 'mødes' I måske online i stedet for. I midten af ugen er der fokus på et samarbejde mellem du og en af dine klassekammerater og her kan det godt blive lidt svært at blive enige … Ugens råd: Tæl til ti, hvis din tålmodighed slipper op!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du er ikke meget for at sige din ærlige mening i skolen i øjeblikket. I stedet siger du måske kun din mening til dine tætte veninder eller tætte klassekammerater. Du har ret meget at se til i denne uge. Det kan være, at du har en masse planer med dine veninder og samtidig har en masse skolearbejde, der skal laves. Derfor gælder det om at bruge tiden fornuftigt - måske kan du slå venindedate og lektier sammen?Ugens råd: Få overblik over din uge.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du er ret hurtig til at tage beslutninger og finde den rigtige løsning, og det kan komme dig til gavn i denne uge. Måske i skolen hvor du skal tænkte hurtigt for at løse en opgave eller blandt dine veninder, hvis I ikke kan finde ud af eller blive enige om, hvad I skal lave. Du har mange gode idéer lige for tiden, men det er ikke sikkert, at andre er med på dem lige med det samme, så find dine gode argumenter frem.Ugens råd: Sørg for at bruge tid på både skole og veninder.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du vil gerne bruge tid med både familie, veninder og din kæreste (eller dit crush). Det gælder både i denne uge, men også i den kommende tid. Du vil også gerne gøre dem alle tilfredse, men af og til kan det godt være svært for dig at finde tid til det hele. I den forbindelse er det vigtigt, at du ikke føler dig stresset eller presset over det. Du skal tage tingene i dit eget tempo og hvis du ikke kan nå det hele, er det okay at sige fra. Det er også vigtigt, at du sørger for at bruge tid på dig selv og dine egne hobbyer.Ugens råd: Planlæg ugen - og gem en dag til dig selv!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du får måske ret travlt i løbet af ugen. Det kan være, du har mange lektier og samtidig skal passe et fritidsjob eller en fritidsaktivitet. Hvis du kommer i en diskussion, så har du det bedst med at være rimelig neutral – især hvis du ikke føler dig helt på hjemmebane. Du har nemmere ved at sige din mening, hvis det er til nogle, du føler dig helt tryg ved som for eksempel dine veninder eller dine forældre.Ugens råd: Følg din mavefornemmelse.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du kommer længst, hvis du tænker dig godt om, inden du udtaler dig om noget bestemt. Hvis du ikke når det, kan du godt komme til at sige noget, som du måske fortryder bagefter. Det kan du ikke lave om på, men du kan altid give en undskyldning. Du har ikke så meget tålmodighed lige for tiden og derfor kan du have svært ved at styre dit temperament – især hvis du føler dig presset.Ugens råd: Find noget, der giver dig ro.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du kan mærke at tingene kører for dig lige i øjeblikket, men du har måske brug for lidt mere energi – især hvis du har haft lidt travlt de seneste par uger. Derfor kan det være en god idé at sætte tid af til at slappe af eller skrue lidt ned for planerne i løbet af ugen. Så kan du nemlig lade op og få mere energi og overskud! Hvis der opstår en diskussion eller et skænderi i klassen, så er du god til at lægge en dæmper på den og skabe god stemning.Ugens råd: Smit andre med dit gode humør!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du er i gang med en større skoleopgave, så er det vigtigt at du bruger tid på at fordybe dig i den, eller sørger for at blive færdig med den, inden du går i gang med alle mulige andre projekter – ellers kan det blive svært for dig at overskue det hele. Tag tingene i dit eget tempo, også selv om dine veninder godt kan være lidt utålmodige. Derhjemme kan det godt være, at dine forældre er lidt utilfredse … Måske synes de ikke, at det går helt hurtigt nok med at du får klaret lektier, oprydning eller lignende?Ugens råd: Tag et skridt ad gangen.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du og for eksempel din veninde eller dine søskende skal beslutte noget sammen, så kan det godt blive lidt af en udfordring. I er nemlig ikke helt enige, men heldigvis så er du ret åben for at mødes på midten, så I kan finde en løsning. På den måde kan du undgå, at der bliver dårlig stemning og det passer dig helt perfekt. Du gider helst ikke bruge tid på at diskutere, men det er altså ikke helt sikkert, at det kan undgås i denne uge. Når I først får løst problemet, så tænker du på helt andre ting!Ugens råd: Vær positiv.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge har du meget fokus på dit værelse. Måske er du i gang med en makeover, eller måske drømmer du om at dit værelse skal se ud på en helt bestemt måde?! Uanset hvad så husk på, at selv små ting kan gøre en forskel. Start med at sortere dine gamle ting og find ud af, om der er noget, du kan give væk eller smide til genbrug. Bagefter kan du prøve at rykke rundt på tingene! Hvis du undervejs finder ud af, at der er noget, du mangler, så skriv det ned – så længe er der jo heller ikke til jul, vel?!Ugens råd: Forandring fryder!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I øjeblikket skal der ikke så meget til før dit temperament løber af med dig. Derfor trækker du dig måske lidt tilbage, så du ikke får sagt noget, du i virkeligheden ikke mente. Hvis du alligevel mister tålmodigheden og kommer til at sige noget i løbet af ugen, der måske ikke var så smart, så er det vigtigt at du ikke er bange for at sige undskyld til den person, det gik udover.Ugens råd: Fokuser på de gode ting.
Foto: Shutterstock