Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 39)

Af Redaktionen 23. september 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Weekenden er slut, og det er blevet mandag, men heldigvis er ugens horoskoper klar! Læs her, hvordan din uge bliver i følge stjernerne!

Det er for alvor blevet efterår, men måske kan du varme dig lidt på ugens horoskoper! Der er nemlig nogle, der kan forvente en romantisk oplevelse med deres kæreste eller flirt, mens der er andre, det virkelig bare kører for! Det varmer da lidt, gør det ikke?

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor og find ud af, hvad du kan forvente af ugens løb!

Horoskoperuge392019

Det kører for dig, og du har virkelig medvind i øjeblikket. Særligt i starten af ugen går det virkelig godt – især i skolen eller på dit arbejde, hvis du har et. Hvis du har været i tvivl om, hvad du gerne vil arbejde med senere i livet, så kan det være, at du får en meget tydeligere idé om det i løbet af denne uge. Hvis du er i gang med en opgave i skolen, eller er lidt bagude med nogle pligter derhjemme, så kan det godt blive nødvendigt for dig at få lidt assistance fra en veninde i sidste øjeblik!Ugens råd: Måske du skal planlægge din tid lidt bedre?
Foto: Shutterstock
Du kan godt føle, at du står lidt alene, når det kommer til opgaver, der skal laves i skolen eller klares derhjemme. Det kan være, at du synes, at du er den eneste, der bidrager med noget i skolen, eller at dine søskende ikke rigtigt hjælper til og lader dig hænge med alle pligterne derhjemme. Men til gengæld er du også virkelig god til at klare alle opgaverne! Det går nemmere, hvis du ser positivt på situationen og sætter pris på, at du får lov til at bestemme lidt mere. I weekenden vil det være godt for dig at bruge tid med dine veninder eller din kæreste.Ugens råd: En positiv indstilling gør en stor forskel!
Foto: Shutterstock
I øjeblikket bruger du en del ekstra energi på at skabe god stemning. Det kan både være derhjemme eller i venindegruppen. Men det er altså ikke altid nemt at gøre alle tilfredse, og det finder du ud af – særligt i starten og i slutningen af ugen. Hvis der er noget, der ikke fungerer derhjemme eller med veninderne, så prøv at se, om I sammen kan finde en løsning, for du kan ikke klare det hele selv. Lørdag kommer din BFF eller en anden person dig til undsætning med gode råd og opbakning! Ugens råd: Husk, at du ikke kan gøre alle tilfredse, selv om du gerne vil.
Foto: Shutterstock
Der er nogle ting, som du gerne vil lave om på derhjemme, og samtidig er der fokus på penge. Måske fordi du mangler noget efterårstøj eller gerne vil gøre dit værelse lidt hyggeligere? Du får nemt inspiration i øjeblikket, meeen du har altså også nemt ved at lade dig friste af gode tilbud... Selv om det er lidt kedeligt, er det en god idé at holde lidt igen med shoppingen – i hvert fald, hvis du egentlig ikke har råd til at gå helt shop-amok.Ugens råd: Hvis der er noget, du mangler, kan du jo allerede nu begynde på din ønskeseddel til jul!
Foto: Shutterstock
I starten af ugen kan du mærke, at stemningen skifter. Måske kan du mærke efterårsstemningen, der er i luften, og at din energi bliver lidt anderledes, end du er vant til. Derfor skal du bruge noget tid på at finde ud af, hvordan du kan få både din tid og din energi til at gå op i en højere enhed, så du stadig kan følge med både i skolen, i din fritid og derhjemme. Der kan godt være lidt uro derhjemme for tiden – måske du diskuterer lidt for meget med dine søskende? Ugens råd: Tal med dine forældre, hvis du synes, at tingene virker uoverskuelige.
Foto: Shutterstock
Hvis der er nogle i din omgangskreds, der er blevet uvenner, så tager du rollen som den, der gerne vil løse problemerne. Det kan være nogle af dine veninder eller klassekammerater, der ikke helt er på bølgelængde for tiden. Det tager måske lidt tid for dig at finde ud af, hvordan du skal tackle det, men du vil virkelig gerne hjælpe, så det gør dig egentlig ikke noget. Det er en god idé, hvis du prøver at se tingene fra alles synspunkter, så ingen føler, at de bliver overset eller glemt i situationen.Ugens råd: Hvis situationen bliver for svær, er det helt okay at bede andre om hjælp.
Foto: Shutterstock
Din uge bliver stille og rolig, men så kan du bruge tid på at få helt styr på dine lektier og måske endda komme lidt forud. Selv om der måske ikke er så meget hjælp at hente, så klarer du det faktisk rigtig godt selv, og du har det godt med, at du har klaret det helt på egen hånd. Det vil være godt for dig at få ro i sindet og slappe helt af. Måske du skal prøve yoga, meditation eller bare slappe af på sofaen med en god film eller serie?Ugens råd: Sørg for at koble helt af!
Foto: Shutterstock
Alt bliver nemmere for dig i denne uge, fordi du har fået afklaret noget, der har bekymret dig. Det gør det nemmere for dig at se fremad, fordi du føler, at du har fået styr på tingene. Du kan godt regne med, at alle dine veninder bakker dig 100 procent op i denne uge, om det så handler om gode råd, hjælp til lektier eller noget helt andet. I skal måske til at i gang med et nyt projekt eller en ny opgave i skolen, og sidst på ugen er du slet ikke i tvivl om, hvem du gerne vil arbejde sammen med.Ugens råd: Nyd, at du har styr på tingene!
Foto: Shutterstock
Nogle beskylder dig måske for at se lidt negativt på tingene for tiden. Det kan være i skolen eller måske på dit fritidsjob, hvis du har et. Du har svært ved at acceptere, hvis noget pludselig bliver lavet om eller bliver gjort anderledes, end du er vant til. Du har brug for lige at tænke lidt over tingene og finde ud af, om du synes, det giver mening. Det kan godt skabe lidt dårlig stemning… Ugens råd: Selv om du ikke er overbevist, så prøv at vær positiv!
Foto: Shutterstock
Hvis du har en kæreste eller en flirt, kan du være så heldig, at der bliver skruet op for romantikken og for de gode oplevelser. Måske din kæreste/flirt inviterer dig på en hyggelig date, hvor I kan bruge tid sammen? I starten af ugen kan det være en god idé, at I snakker om jeres forhold med hinanden, for måske er der noget, du har oplevet i fortiden, som gør, at du ikke rigtig tør lade dig rive med af dine følelser…Ugens råd: Tal om tingene!
Foto: Shutterstock
Generelt står du meget fast ved dine holdninger og meninger, og midt på ugen kan det godt betyde, at du føler dig lidt fanget, eller at du sætter begrænsninger for dig selv. Det er svært for dig at lave om på, og det kan godt komme til at påvirke de ting, du går og planlægger. Måske du skal overveje, om du kan se anderledes på tingene? Lørdag er der god mulighed for, at du kan få nogle gode råd af en person – måske en af dine forældre, din BFF eller en helt tredje.Ugens råd: Prøv at se tingene fra flere sider!
Foto: Shutterstock
Du stoler mest på din egen mavefornemmelse, og du lader dig ikke rigtigt påvirke af andre, der prøver at få dig til at skifte mening eller holdning – og det er der nok flere, der prøver at gøre i løbet af ugen. Du står fast ved din mening, og det kan godt skabe lidt diskussioner mellem dig og dem, der forsøger at overbevise dig om noget andet, og I skal nok ikke regne med, at I bliver helt enige. Det kan for eksempel være, at du mener, at en opgave i skolen skal løses på en helt bestemt måde.Ugens råd: Se, om du kan finde en balance mellem at lytte til andre og stole på dig selv.
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.