Ugens horoskop (uge 39)
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 39)

Af Redaktionen 25. september 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ugens horoskop guider dig til, hvad der er bedst at gøre eller fokusere på i denne uge. Hvad siger stjernerne om din uge?

Er der mon bestemte ting, du skal tænke over i denne uge? Vil dit crush lægge mærke til dig? Eller skal du løse en konflikt i din venindegruppe?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du får svar på, hvor du skal lægge dine kræfter ved at læse ugens horoskop.

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Ugens horoskop:

Ugenshoroskop(uge39)

Det er ekstra vigtigt for dig i denne uge at være sammen med dine tætteste, så brug ugen på at se dem. Du kan have svært ved at være fokuseret, så lad dine veninder beslutte, hvad I skal lave. I løbet af onsdagen finder du ud af, hvem du kan stole 100 procent på.Ugens råd: Gør noget sødt for en veninde.
Først på ugen møder du en person, der giver dig inspiration og god energi, så sørg for at bruge dette til at få lavet så meget som muligt. Midt på ugen ændrer du dig dog lidt. Du bliver mere fornuftig og forsigtig, når det kommer til at tage beslutninger.Ugens råd: Dyrk lidt meditation og find din indre ro.
Du kan føle dig rastløs i denne uge, og du har svært ved at finde ud af hvorfor. Det kan muligvis være fordi, en af dine veninder har det svært for tiden. Så sørg for at hjælpe og spørge ind til hende, så I begge kan få det bedre. Husk, at det er okay ikke at have kontrol over alting, men at du kun kan gøre dit bedste.Ugens råd: Tag ikke alle problemer på dine skuldre.
Du er superfokuseret i denne uge, så sørg for at få ordnet en masse ting. Nogle gange føler du dig dog forvirret, og kan ikke beslutte dig for, hvad du skal gå i gang med først. Lyt derfor til din mavefornemmelse, og gør det, der føles rigtigt.Ugens råd: Mærk efter. Hvad siger din mavefornemmelse?
Selv om du ofte har ret, så skal du huske på, at du også godt kan tage fejl en gang i mellem. Vær derfor ekstra opmærksom på, hvad der sker omkring dig, så du ikke misforstår andre. Du kan blive i tvivl om, du skal gå efter din mavefornemmelse eller din fornuft i denne uge.Ugens råd: Søg råd hos dine veninder.
Du har haft megatravlt med skolen på det sidste, men bare rolig; det ændrer sig nu. Du vil få mere ro og tid, og det er noget, du lige skal vænne dig til. Det giver dig mere tid til veninderne, og til at tænke lidt ekstra over hvad du skal gøre ved dit crush.Ugens råd: Lav nogle hyggeaftener med veninderne, hvor I catcher up.
Det er i denne uge tid til at færdiggøre ting, som du har arbejdet meget med i den sidste måned. Du er helt klar til at sige farvel til gamle beslutninger og goddag til nogle nye. Husk at tænke over, hvordan du taler til andre i denne uge, og sørg for, at der altid er god stemning omkring dig.Ugens råd: Vær glad og åben over for andre.
Du har brug for at lave noget andet, end du plejer i starten af ugen. Indret for eksempel dit værelse på en ny måde. Det vil give dig en frisk start og ny energi. I løbet af onsdagen kommer du til at mærke en ændring i dit humør, og du får brug for at fokusere på dine veninder. Der er brug for ekstra omsorg og støtte fra veninderne.Ugens råd: Lav en venindeaften, hvor I fokuserer på hinanden.
Denne uge er oplagt til at finde ud af de sidste detaljer om noget, du har undersøgt her på det sidste. Det er noget, du har tænkt meget over, og nu kan du få det afsluttet. Weekenden bruger du på familien, hvor der vil ske noget overraskende. Så sørg for at være åben for forandringer.Ugens råd: Kom i gang med nye projekter.
Selvom du føler, at du har fuldstændigt styr på tingene, kan du godt blive usikker og forvirret nogle gange - især i forbindelse med skolen. Det kan godt gøre dig lidt ukoncentreret, men i løbet af fredagen bliver du mere klar og sikker, og får din power tilbage.Ugens råd: Tro på dig selv og dine evner.
Vær i denne uge opmærksom på folk omkring dig, for du bliver måske snydt eller skuffet af en, der er tæt på dig. Vent med de store beslutninger til næste uge, for du er ekstra følsom i øjeblikket. Senere på ugen bliver du mere klar omkring dine følelser. På fredag møder du en veninde, du ikke har set længe.Ugens råd: Lyt til dine følelser.
Du bliver bombarderet med informationer fra skolen i øjeblikket. Så det er vigtigt at holde hovedet koldt, og sørge for at holde overblik. Du må ikke lade det stresse dig, så sørg for også at hygge dig med venner og familie. Du vil opleve at få klarhed og perspektiv i slutningen af ugen.Ugens råd: Lav et skema over det, du skal.

Læs mere om

MestLæste