Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 38)

Af Redaktionen 14. september 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er blevet mandag og selvfølgelig også tid til ugens horoskoper. Læs dit horoskop her!

Er du en af dem, der har følelserne udenpå tøjet? Eller får du mon endelig komplimenter og opmærksomhed fra dit crush?! Det er noget af det, som ugens horoskoper fortæller om.

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor, og læs, hvordan din uge bliver.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Horoskoperuge382020

Ugens horoskop
I denne uge er der særlig fokus på du og dine veninder – eller du og din kæreste. Der kan nemlig opstå uenighed mellem jer, som I skal finde en løsning på. Lige for tiden vil du meget gerne have ret i alt, så derfor er du måske heller ikke helt så god til at lytte til andre, som du ellers plejer. Men hvis du er opmærksom på det, så bliver det helt sikkert meget nemmere at tackle!Ugens råd: Det gælder ikke altid om at få ret!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du får opmærksomhed fra en person, som du måske ikke lige havde regnet med – og det gør dig i rigtig godt humør. Men der kan også være noget, der udfordrer dig i denne uge. Måske er det noget i skolen, som er svært? Eller måske er der opstået en diskussion, som du ikke rigtigt kan overskue lige nu? Det kan være en fordel at lade det ligge indtil næste uge, hvor du har mere ro og overskud til at tage dig af det. Du kan nemlig nemt overreagere – og det får du ikke noget godt ud af i denne situation.Ugens råd: Nyd opmærksomheden - og giv lidt tilbage!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I øjeblikket har du måske ikke lige så meget energi og overskud, som du plejer. Derfor kan det være, du skal slå dig sammen med en af dine veninder. Så kan I hjælpe hinanden med lektier, oprydning eller hvad I nu lige har brug for – og som bonus så bliver det jo bare ekstrahyggeligt, når I hjælpes ad! I weekenden vil du gerne have, at der skal ske noget, men det kan altså godt være, at du selv skal sørge for det.Ugens råd: Tag initiativ til noget sjovt i weekenden!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge tænker du ekstrameget over, hvor mange penge du bruger. Måske fordi der er noget, du gerne vil spare op til at købe? Det kan også være, at du har overvejet at finde et fritidsjob, så du kan tjene lidt ekstra. Du er vant til at dele alt med dine veninder eller din kæreste, men i øjeblikket kan det godt være lidt svært. Du vil gerne gøre alle glade og tilfredse, men du skal også huske at tænke på dig selv.Ugens råd: Snak også om de svære ting.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis der er noget, du længe gerne har villet snakke med nogen om, så er det oplagt at gøre i denne uge. Det kan være, du vil snakke med dine forældre om noget særligt, eller at der er noget, du gerne vil fortælle dine veninder. Hvad end det drejer sig om, så vil de helt sikkert have forståelse for det, du siger – og de er helt sikkert også klar med både gode råd og masser af støtte, hvis du har brug for det!Ugens råd: Lyt til andre, men stol også på dig selv!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du kan godt lide at få ros og komplimenter og det ser ud til, at du får det af en person, du ser i hverdagen. Måske er det dit crush, der gerne vil i kontakt med dig?! Uanset hvem det er, så gør det dig i godt humør og du bliver meget positiv. Hvis du på det seneste har været lidt bagud med lektier, oprydning eller lignende, så får du indhentet det i denne uge – og heldigvis i tide til at du kan bruge weekenden på at lave lige det, du har lyst til!Ugens råd: Giv et kompliment - det føles også godt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis der er noget, der udfordrer eller driller dig i skolen, kan det være en fordel at se på det fra en anden vinkel og med friske øjne. Hvis du har mulighed for det, så læg det fra dig og tænk på noget andet – og så kan du starte på en frisk bagefter. Du kan godt lide at være selvstændig og stoler meget på dine egne beslutninger i øjeblikket. Det kan hjælpe dig med at lægge en plan for ugen, måneden eller hvor lang tid, du har brug for at planlægge frem.Ugens råd: Tænk ud af boksen, hvis du sidder fast!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis der er en opgave i skolen, der kræver at du samarbejder med andre, så kan der være grund til at tænke dig godt om, inden du vælger gruppe. I behøver ikke være enige om alt, men det kan være en fordel, hvis I har samme motivation eller mål. Sidst på ugen kører det for dig – og du kan især regne med at weekenden bliver rigtig god! Måske du skal finde på noget sjovt at lave med dine veninder?Ugens råd: Brug weekenden på at lave noget, som DU har lyst til.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis der er noget, du har svært ved at tackle eller løse, så er det en god idé at bede om hjælp. Det kan både være i forhold til skolen, kærlighed eller noget helt tredje. Du og dine veninder er altid gode til at hjælpe hinanden, og særligt i denne uge forstår I virkelig hinanden og ved lige præcis, hvad hinanden har brug for. Derfor bruger I måske også endnu mere tid sammen lige i øjeblikket!Ugens råd: Det er ALTID okay at spørge om hjælp!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge vil du allerhelst selv bestemme og det har du svært ved at skjule. Derfor kan der midt på ugen godt opstå lidt diskussioner, som kan give en smule dårlig stemning mellem dig og andre. Det kan for eksempel være, at du gerne vil tage styringen i skolen, men at dine klassekammerater ikke er helt med på den. I den forbindelse er det en god idé at sørge for at lytte til hinanden, så I kan blive enige om, hvordan det skal løses. Weekenden bliver rolig og du får tid til at slappe af!Ugens råd: Sig din mening, men lyt også til andres!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I løbet af ugens første dage kan følelserne godt løbe af med dig. Du lægger altså ikke skjul på, hvad enten du er irriteret eller i megagodt humør – og det kan måske være en fordel, at andre nemt kan læse dit humør. Uanset hvad så trænger du til at slappe af og måske endda også at lave noget alene, hvor du ikke skal tage hensyn til nogen. Sidst på ugen får du styr på humøret – og du er også meget fornuftig. Så måske skal weekenden både bruges på hygge med dine veninder, og på at få klaret de sidste lektier og lidt oprydning?Ugens råd: Det er okay at vise sine følelser.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du har måske meget at se til i skolen i øjeblikket og det kan også være, at du bliver lidt udfordret af og til. Derfor kan du godt føle, at du har brug for en tænkepause. Så måske du skal bruge noget tid på at slappe af med en god film eller en god bog i løbet af ugen? Det er ikke sikkert, at alle er med på dine idéer lige for tiden. Så hvis du gerne vil have lov til noget af dine forældre, kan det være du skal vente lidt med at prøve lykken.Ugens råd: Forkæl dig selv lidt i løbet af ugen!
Foto: Shutterstock