Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 37)

Af Redaktionen 7. september 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er det mon dig, der kan se frem til kærlighed i luften? Læs dit horoskop her, og få svaret!

Er du mon en af dem, der kan se frem til en uge med kærlighed i luften? Eller skal du gøre dit bedste for at undgå misforståelser? Det får du svar på ved at læse ugens horoskop.

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor, og læs, hvad du kan forvente i ugens løb!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Horoskoperuge372020

Ugens horoskop
Selv om du er god til at sige din mening, så kan du i løbet af ugen godt føle, at du er under pres. Det kan for eksempel være i skolen, at du føler, du er nødt til at skifte mening eller holde dig tilbage for at gøre andre tilfredse. Men mon ikke I kan finde ud af at mødes på midten i stedet for? Du skal i hvert fald sige fra, hvis du synes, at noget er ubehageligt. Sidst på ugen får du mere energi og du føler virkelig, at tingene kører for dig!Ugens råd: Gør dit bedste for at løse udfordringerne.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Lige for tiden vil du gerne både ses og høres af andre. Det kan for eksempel være i skolen eller i din venindegruppe. Måske fordi der er noget, du er særligt stolt af? I denne uge har du måske ikke helt så meget tålmodighed, som du plejer. Men hvis du er opmærksom på det, så kan det være nemmere for dig at håndtere. Selv om du rigtig gerne vil hjælpe både dine veninder og klassekammerater, så er det ikke sikkert, at du kan løse deres problemer – og det kan du komme ud for i løbet af ugen.Ugens råd: Giv dig selv et skulderklap af og til!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du er ved at spare op til noget, så har du måske mere fokus på det i denne uge end du plejer. Måske fordi du er ved at være i mål og endelig rigtigt kan se frem til at få dit drømmekøb! I løbet af ugen kan du risikere, at der opstår misforståelser. Derfor en det en god idé at sige det højt, hvis du er i tvivl om noget.Ugens råd: Planlæg noget hyggeligt i weekenden!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du allerede nu ved, at du kommer til at få udfordringer med noget bestemt i skolen, så er det en god idé at imødekomme det. Det kan for eksempel være ved at læse noget ekstra, prøve at løse nogle opgaver eller se nogle videoer på YouTube, som forklarer et emne, som du har svært ved. Hvis du har mange planer i denne uge, så gælder det om at finde ud af, hvilke ting der er vigtigst for dig! Der kan godt opstå misforståelser i løbet af ugen, så spørg en ekstra gang, hvis du er i tvivl om noget.Ugens råd: Hvis du gør dit bedste, så er det godt nok!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du er virkelig god til at samarbejde med andre, og især i ugens første halvdel kan du være sikker på, at gruppearbejde i skolen kommer til at gå rigtig godt. Du er også altid klar til at hjælpe dine klassekammerater, hvis der er noget, de har problemer med. Omkring weekenden er det vigtigt, at du spørger en ekstra gang, hvis der er noget, som du ikke helt forstår. Der kan nemlig nemt opstå misforståelser!Ugens råd: Husk også selv at spørge om hjælp, hvis du har brug for det.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis der er noget, der irriterer dig eller udfordrer dig i hverdagen, så er det på tide, at du får løst problemet. Det kan for eksempel være, at du trænger til at få sorteret i dine skoleting på computeren, så de er nemmere at finde, eller måske har du brug for at få ryddet ud i nogle ting på værelset. Hvis du er ved at spare op til noget, er det en fordel, hvis du har styr på dine penge. Måske har du mere eller mindre end du regner med?Ugens råd: Selv små ting kan gøre en forskel.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du er uvenner med en af dine veninder eller en person i skolen, så er det måske på tide at prøve at vende situationen. Det er træls at være sure på hinanden, så se, om du ikke kan gøre noget for at blive gode venner igen. Du skal ikke miste modet, hvis du bliver udfordret af noget i skolen i løbet af ugen. I stedet for kan du se det som en mulighed for at lære noget nyt eller en mulighed for at finde nye måder at gøre tingene på.Ugens råd: Se de positive ting frem for de negative.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du kan få en virkelig god uge, hvis du gerne vil. Det handler nemlig om at se de positive ting i stedet for de negative – hvad end det drejer sig om noget i skolen, dine veninder eller noget helt tredje, så kan du sagtens, hvis du virkelig vil! Hvis du på det seneste har følt, at alting har været lidt kedeligt, så vender det heldigvis nu. Det kan for eksempel være fordi, du får en masse gode idéer, som du gerne vil føre ud i livet!Ugens råd: Vær tålmodig.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Der er særligt én person, som du snakker megagodt med i øjeblikket. Selv om I måske ikke er enige om alt, så er I gode til at lytte til hinanden og hygger jer i hinandens selskab. Hvis der er noget, du går og tænker meget over eller bekymrer dig meget om, så er det en god idé at dele det med nogen, så du ikke skal gå med det alene. Du er måske allerede begyndt at glæde dig til efterårsferien, hvor du kan lave lige præcis det, som DU gerne vil.Ugens råd: Brug tid med dem eller den person, som gør dig i godt humør.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du gider ikke rigtigt drama og gossip i øjeblikket. Derfor blander du dig heller ikke, hvis der for eksempel foregår noget i skolen. Til gengæld så vil du rigtig gerne hjælpe dine veninder, hvis de har brug for gode råd eller støtte. Der er måske også kærlighed i luften i denne uge, som gør, at du bruger ekstrameget energi på at få opmærksomhed fra dit crush. Måske er det nu, du skal samle dig mod til at spørge vedkommende, om I skal lave noget sammen en dag?Ugens råd: Flirt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge har du fokus på din familie – og det vil du også have det næste stykke tid. Derfor bruger du måske mere tid sammen med dem end du plejer. I løbet af ugen kan der opstå en situation, hvor det bliver nødvendigt for dig at give slip på nogle af dine meninger eller vaner. Det kan for eksempel være fordi, du skal samarbejde med nogle i skolen, som du ikke er vant til at arbejde sammen med – og så kan det være nemmere at starte på en frisk! Ugens råd: Vær åben!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du kan godt føle, at alting er gået lidt i stå. Det kan for eksempel være fordi, du ikke har så mange planer lige i denne uge. Hvis du har haft meget at se til på det seneste, så har du brug for at slappe af og lade op, så du kan få ny energi. Det kan være en god idé at lave en plan, hvis du for eksempel har mange lektier, du skal nå at lave – så bliver det nemlig nemmere at overskue!Ugens råd: Sæt din yndlingsfilm på og slap af!
Foto: Shutterstock