Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 36)

Af Redaktionen 31. august 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
De fleste stjernetegn kan i denne uge se frem til en rigtig sjov weekend. Det og meget mere, kan du læse om i ugens horoskop lige her!

Et af stjernetegnene har i denne uge meget fokus på kærlighed, mens flere af stjernetegnene kan glæde sig til at rigtig sjov weekend! Er du mon en af dem? Det kan du finde ud af ved at læse ugens horoskop.

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor, og læs, hvordan din uge bliver.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Horoskoperuge362020

Ugens horoskop
Hvis du har en kæreste eller et crush, så er du meget optaget af ham eller hende i øjeblikket. Det kan være, fordi du er megaforelsket og slet ikke kan lade vær med at tænke på personen – og hele tiden har lyst til at være sammen med vedkommende. Det er helt normalt, men du skal også huske på at bruge tid med dine veninder, på skolen og alle de andre ting i dit liv. Du kan se frem til en rigtig sjov weekend, hvor dit humør er helt i top!Ugens råd: Nyd kærligheden, dine veninder og de ting, der gør dig glad!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du tager nemt tingene personligt i øjeblikket og det kan godt gøre dig lidt ked af det. Hvis du møder modstand eller bliver udfordret, så påvirker det også let dit humør. Mind dig selv om, at livet går videre – også når tingene er svære. Du finder heldigvis også en måde at ryste de negative ting af dig og så bliver dit humør meget bedre. Især søndag kan du se frem til en rigtig god dag, hvor du finder glæde i selv de små ting.Ugens råd: Hæng ikke fast i de negative ting.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I første halvdel af ugen kan du godt blive udfordret lidt. Du kan nemlig ikke helt komme til at gøre tingene på din måde – måske fordi der er andre, du skal tage hensyn til? Men når du først har accepteret at tingene ikke altid går som de plejer, så får du en rigtig god uge! Torsdag kan du se frem til en særlig nyhed, som gør dig i godt humør. Måske får du endelig svar på noget, som du har ventet på i lang tid?!Ugens råd: Tag udfordringer med et smil!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis der er noget, du har været i tvivl om på det seneste, så falder det højst sandsynligt endelig på plads i denne uge – og det får dig i godt humør. Hvis du i løbet af ugen får brug for hjælp til lektier, kærligheden eller noget helt tredje, så er der især én person, som du altid kan regne med, har din ryg og er klar til at hjælpe dig. Du har en rigtig god periode i øjeblikket, hvor du føler dig godt tilpas – og det gør dig meget eventyrlysten!Ugens råd: Prøv at lave noget andet end du plejer i løbet af weekenden!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis der er et emne, som du særligt interesserer dig for, så er det altid en god idé at blive klogere på det – også selv om du ved noget om det i forvejen. Det kan nemlig give dig inspiration og idéer, som du for eksempel kan bruge i forbindelse med en opgave i skolen. Hvis der er noget, du gerne vil prøve, som du skal have lov til af dine forældre, så er det en god idé at undersøge det så godt som muligt - på den måde kan du nemlig bedre svare på de spørgsmål, som dine forældre måske vil stille dig.Ugens råd: Dyk ned i noget, som du synes er spændende!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du har mange lektier for i øjeblikket, er det en god idé at få lavet en del af dem i løbet af ugen, så du ikke skal sidde med det hele i weekenden. Du får mange gode idéer i denne uge og hvis du deler dem med dine veninder, så kan I garanteret gøre dem endnu bedre sammen. I er nemlig altid gode til at inspirere hinanden – og måske I finder på noget megafedt, som I allerede kan lave i weekenden!Ugens råd: Få de kedelige ting overstået, så du kan bruge weekenden på noget sjovt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du har en kæreste eller et crush, så har du meget fokus på ham eller hende i denne uge. Det kan for eksempel være, at I ikke altid kan blive enige – og derfor har du ekstra fokus på at skabe god stemning mellem jer. Måske skal du invitere ham eller hende ud og lave noget hyggeligt i løbet af ugen? For eksempel kan I spise en is sammen eller få noget lækkert at drikke på en café. Din weekend bliver rigtig god!Ugens råd: Overrask en person, du holder af.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis der er noget, du er særligt optaget af eller interesseret i for tiden, så deler du gerne dine tanker om det omkring aftensbordet med familien. Det for eksempel være et emne, I har arbejdet med i skolen, en af dine fritidsinteresser eller en god film eller serie, du lige har set. Af og til kan du føle, at det er svært at få ’taletid’, hvis du er sammen med mange mennesker – for eksempel i skolen. Det skal du ikke lade dig slå ud af – det er helt normalt!Ugens råd: Brug tid med dem, du holder af.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Samarbejde er i fokus i denne uge. Det kan være mellem du og dine veninder, din kæreste/crush eller en klassekammerat. I den forbindelse er det en god idé at tænke over, om du er god til at lytte til, hvad andre har at sige – det er nemlig ret vigtigt. Det kan også være en god idé at sætte dig godt ind i det, som I skal lave sammen eller blive enige om, så bliver det måske nemmere for jer at samarbejde. En nyhed eller en overraskelse gør dig i godt humør i løbet af torsdagen!Ugens råd: Sørg for både at få sagt din egen mening OG at lytte til andres!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du har en rigtig god uge foran dig, som du skal nyde. Hvis det halter lidt med oprydning og pligter derhjemme, så er det en god uge at få ordnet det i. I weekenden er det tid til at have det sjovt og få slappet af. Hvad med at finde på noget spontant at lave med dine veninder? Det vil også være godt for dig at bruge tid på dine fritidsinteresser – om det er en sportsgren, at være kreativ eller noget helt tredje!Ugens råd: Lav noget sjovt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Først på ugen kan der opstå uenigheder mellem dig og en anden person. Det kan for eksempel være i forbindelse med en opgave i skolen, at du og en af dine klassekammerater eller veninder ikke kan blive helt enige om, hvordan I skal løse opgaven. Heldigvis bliver stemningen bedre mellem jer i løbet af ugen! I weekenden får du tid til at slappe helt af og især søndag har du fokus på at bruge tid med din familie.Ugens råd: Se positivt på tingene. Uenigheder fører måske til, at du lærer noget nyt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I øjeblikket har du ikke så meget tålmodig og det kan nemt gå ud over din familie og dine veninder. Hvis du har mange ting at se til i forbindelse med skolen og samtidig har mange planer i fritiden, så kan du godt føle dig lidt presset. Tænk derfor over, hvordan du kan komme gennem ugen uden at have for meget på dine skuldre – måske kan du planlægge dig ud af det? Det vil være godt for dig at bruge tid på at slappe helt af og komme ned i tempo.Ugens råd: Tæl til ti, hvis dit temperament løber af med dig.
Foto: Shutterstock