Horoskop (læs dit ugehoroskop her)
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 36)

Af Redaktionen 4. september 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ugens horoskop fortæller dig til, hvad du skal satse på, og hvad der muligvis sker i løbet af ugen.

Hvad siger stjernerne om din uge? Er der for eksempel bestemte ting, du skal fokusere på lige nu, for at alt bliver godt i sidste ende?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du får svaret i galleriet med stjernetegn.

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Ugens horoskop:

Ugenshoroskop(uge36)

Der er faldet mere ro på tingene i denne uge, så du har det godt og slapper mere af, end du har gjort i lang tid. Hvis du vil spare penge op, skal du nok gøre en ekstra indsats lige nu.Ugens råd: Læg penge til side hver uge.
Det er som om, du får en slags ny begyndelse i denne uge. Der er et eller andet i dit liv, som har ændret sig til det positive. Det kan godt komme bag på nogle af de folk, der er omkring dig, men det vænner de sig hurtigt til.Ugens råd: Stå ved dig selv.
Det går virkelig godt for dig lige nu. Alt lykkes og der er intet, der kan få dig i dårligt humør. Der er rigtig mange ting, du bliver inviteret til, som du synes lyder sjovt. Så det skal du selvfølgelig bare sige ja til.Ugens råd: Nyd at det går godt!
Du kan godt være lidt mere følsom, end du plejer. Og det er forvirrende for de mennesker, du hænger ud med. Hvor du før var rimelig chill omkring mange ting, er du nu mere påvirket. Du bliver lidt ked af det eller føler dig misforstået.Ugens råd: Sig fra, hvis noget gør dig ked af det.
Det har været en travl periode for dig, men du har dog haft tid til at se dine bedste veninder. I denne uge skal du have styr på nogle ting, som du har arbejdet med i noget tid. Så kan du for alvor komme videre og være klar til efteråret.Ugens råd: Følg din mavefornemmelse.
Du ved ikke helt, hvad du skal gøre eller mene i starten af ugen. Det hele er lidt forvirrende lige nu, og det er ikke sikkert, du får en forklaring på de ting, du undrer dig over. I weekenden møder du nogen, som du faktisk havde glemt.Ugens råd: Følg din mavefornemmelse.
I starten af ugen tænker du meget på penge, og hvordan du skal skaffe dem, så du kan købe det, du gerne vil have. Senere på ugen vil du fokusere på noget andet, og du vil have masser af energi.Ugens råd: Sæt pris på det, du har i dit liv.
Lige nu vil du bruge tid og kræfter på at få nye venner. Det kan være, at du er startet på en ny skole, men det kan også være, at du bare gerne vil have flere venner. Du får følelser for en bestemt person den 6. september.Ugens råd: Vær åben overfor alle mennesker, du møder.
Du får travlt i denne uge. Der er mange skoleopgaver, som ligger og venter på dig. Du bliver nødt til at koncentrere dig om at lave dem ordentligt, da det ikke bliver godt, hvis du skynder dig for meget. Detaljerne er vigtige.Ugens råd: Lav lektieaftaler med dine veninder, så I får det gjort. Det er sjovere, hvis man er flere.
Der kan nemt opstå misforståelser i denne uge. Derfor er det en god idé at dobbelttjekke alt. Du skal også være forsigtig med at tro på alt, hvad du hører. Der florerer nemlig en del fake news – især i løbet af tirsdag.Ugens råd: Vær skeptisk overfor alt, hvad du hører.
Det er en god idé, hvis du tager tingene i dit eget tempo. Brug starten af ugen på at færdiggøre nogle ting, som du arbejder på i skolen. Derefter er dit hoved klar til nye opgaver, og du kommer faktisk til at være lidt kritisk overfor det, du skal i gang med.Ugens råd: Hakuna Matata.
Du har mange kreative idéer i øjeblikket. Især når det kommer til dit værelse. Du vil gerne indrette det lidt anderledes, end andre gør. Heldigvis har du i denne uge tid til at gå på jagt efter alle mulige fede ting, du kan indrette med.Ugens råd: Brug din kreativitet.

Læs mere om