Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 35)

Af Redaktionen 24. august 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du held i kærlighed eller bliver du hurtigt utålmodig? Det er noget af det, som ugens horoskoper fortæller om. Læs dit horoskop her!

Er det mon dig, der skal satse på kærligheden i denne uge? Skal du være ekstra tålmodig? Eller er det dig, der skal tænke ud af boksen? Det kan du få svar på ved at læse ugens horoskop.

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor, og læs, hvordan din uge bliver!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Horoskoperuge352020

Ugens horoskop
Du tænker meget på, hvordan andre har det lige for tiden. Det kan både være din familie, dine veninder eller andre, som du holder meget af. Du kan hurtigt mærke, hvis der er noget galt og så er du straks klar til at hjælpe og du gør dit bedste for at få andre til at smile. Hvis der opstår en diskussion mellem dig og en af dine nærmeste i løbet af ugen, så påvirker det dig ikke så meget. Du ved nemlig, at I nok skal finde ud af det hele!Ugens råd: Husk også at tænke på dig selv.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Der er noget, du skal have afklaret i løbet af ugen. Det kan for eksempel være, at du har spørgsmål til noget i skolen, at du har været i tvivl om noget i forhold til dine veninder eller dit crush, som du gerne vil have svar på – eller noget helt tredje. Hvis du drømmer om at lave om på dit værelse, så er det et godt tidspunkt at kaste dig ud i det. Husk, selv små ændringer kan gøre en stor forskel! Ugens råd: Spørg, hvis du er i tvivl!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du kan føle dig lidt splittet i denne uge. På den ene side, så har du brug for at trække dig lidt tilbage og bruge tid på de ting, som DU godt kan lide. På den anden side, så vil du også gerne kaste dig ud i noget nyt og bruge tid sammen med dine veninder. Heldigvis, så kan begge dele sagtens lade sig gøre. Du skal bare sørge for at tage tingene i dit eget tempo og lytte til dig selv.Ugens råd: Brug tid på det, som DU har lyst til.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Allerede fra ugens start har du masser af gode idéer – og så er det bare om at komme i gang med at føre dem ud i livet. Sidst på ugen har du især held i kærlighed, så måske er det i weekenden, du skal prøve at charmere dit crush? Hvis der er noget, du går og er i tvivl om, så kan det være en fordel at vente med at tage en beslutning til du føler dig mere afklaret.Ugens råd: Gå efter kærligheden!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Dine veninder kommer til dig, hvis der er problemer eller konflikter – de ved nemlig, at du altid gerne vil hjælpe og er klar med gode råd. Men hvis du ender med at være i midten af det hele, så kan det godt blive lidt af en udfordring for dig. De andre involverede har nemlig svært ved at give slip på deres meninger eller holdninger. Måske du kan finde en alternativ måde at løse konflikten på?Ugens råd: Tænk ud af boksen!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Der er særlig fokus på hverdagen og dine rutiner i denne uge - måske fordi der er noget, du gerne vil lave om på? Hvis du gerne vil ændre på en af dine vaner, så må du regne med, at det godt kan blive lidt af en udfordring. Det kan for eksempel være at du vil bruge mindre tid på din telefon og mere tid på at være aktiv, læse eller noget helt tredje. Uanset hvad det handler om, så skal du i hvert fald være tålmodig og finde viljestyrken frem – så skal det nok lykkes!Ugens råd: Tro på dig selv!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du er meget arbejdsom og flittig i øjeblikket, men du kan let blive irriteret, hvis tingene ikke går, som du havde tænkt. Allerede fra ugens start kan din tålmodighed blive sat lidt på prøve, fordi andre ikke kan følge med i dit tempo - det kan for eksempel være, hvis I skal lave gruppearbejde i skolen. Du vil gerne have styr på tingene og hvis du har sat dig et mål eller har en forestilling om, hvordan det skal gå, så går du efter det!Ugens råd: Vær tålmodig.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du er ved at spare op til noget, så kan du få en del tid til at gå med at udregne og planlægge, hvordan og hvornår du kan få råd til dit drømmekøb. Måske har du tænkt på at finde et fritidsjob eller måske vil du gerne hjælpe mere til derhjemme, så du kan tjene lidt lommepenge? Hvis der opstår uenighed mellem dig og dine veninder i løbet af ugen, så er det en god idé at lytte til, hvad de har at sige – så vil de helt sikkert også lytte til dig!Ugens råd: Fokuser på de positive ting!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis der er noget derhjemme, som går dig på, så er det på tide at få det løst. Det kan for eksempel være, at du ofte skændes med dine søskende, synes noget er uretfærdigt eller noget helt tredje. Det er ikke sikkert at du og din familie er helt enige om alt lige for tiden, men hvis du er åben og lytter til dem, så vil de helt sikkert også lytte mere til dig – og så kan I garanteret finde ud af at mødes på midten, så alle bliver glade og tilfredse.Ugens råd: Snak om tingene!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du føler dig helt på hjemmebane i denne uge. Det kan for eksempel være fordi, det kører for dig i skolen eller til en af dine fritidsaktiviteter. Men det kan også handle om, at du er god til at få klaret både lektier og pligter derhjemme eller at du har en masse gode idéer, som du kan føre ud i livet med det samme. Du vil have godt af at lave noget spontant, så måske du skal holde igen med at planlægge ugen alt for meget.Ugens råd: Klap dig selv på skulderen en gang imellem!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge kan det virkelig betale sig at lytte til din mavefornemmelse - og særligt først og sidst på ugen. Måske skal du tage en beslutning, der kræver, at du virkelig mærker efter i maven. Nogle ting i løbet af ugen kan for dig virke ulogiske og firkantede, men det er der ikke rigtigt noget, du kan gøre ved andet end at prøve dit bedste. Det kan for eksempel være noget i skolen, som du slet ikke synes giver mening. Der kan også være nye regler eller lignende i skolen, som du har svært ved at forholde dig til – måske fordi du synes, at de begrænser dig lidt …Ugens råd: Lyt til dig selv!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I øjeblikket synes du, at tingene omkring dig går lidt for langsomt – og du kan have svært ved at styre din utålmodighed. Det er især i ugens første dage, at både du og måske også dine veninder og familie kan mærke det. Hvis du har mange lektier for i denne uge, kan du godt have lidt svært ved at komme i gang med at lave dem, men heldigvis skal du nok få klaret det alligevel – det kræver bare en del vilje og stædighed.Ugens råd: Tag en dyb indånding, hvis du bliver utålmodig.
Foto: Shutterstock