Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 35)

Af Redaktionen 28. august 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ugens horoskop fortæller dig til, hvad du skal satse på, og hvad der muligvis sker i løbet af ugen.

vordan bliver din uge? Lægger dit crush mærke til dig, eller skal du fokusere mere på veninderne lige nu.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Læs dit horoskop i galleriet herunder.

Ugens horoskop:

Ugenshoroskop(uge35)

Der er ved at falde ro på, hvilket er rart, for du har været igennem nogle ting på det seneste. Du kan nu se frem til en god periode.Ugens råd: Gør noget godt for dig selv.
Det er vigtigt, at du får slappet af i weekenden, da der venter en stor uge i næste uge. Du har nogle ting, du skal have gjort i denne uge, som handler om, at du skal have det rart med dig selv. Ugens råd: Hold hjemmespa med veninderne.
Efter en hektisk periode er det godt, hvis du tager det stille og roligt i denne uge. Det går også op for dig, at det nogle gange kan være godt at følge en plan eller manual, fordi så bliver tingene meget nemmere.Ugens råd: Få set de personer, du ikke har nået at være sammen med i din travle periode.
Nogle ting kan godt virke lidt uoverskuelige lige nu. Men bare rolig; det er kun en periode. Det vil være en god idé at få styr på dine penge – måske har du ikke så mange, som du gik og troede?Ugens råd: Spar op!
Det går virkelig godt i skolen for tiden. Denne uge er godt til at gøre nogle skoleprojekter færdig, så du kan komme videre med nogle af dem, som du ikke har haft så meget tid til.Ugens råd: Husk at slappe af ind imellem.
Du har styr på dine ting, og du er klar på de udfordringer, der kommer i efteråret. Du har brug for at hænge ud med veninderne i denne uge.Ugens råd: Saml alle veninderne og find på noget at lave udenfor.
Du har det bedre, end du har haft det i lang tid. Der er dog stadig nogle ting, som du kæmper med, men du må ikke give op.Ugens råd: Alt skal have tid.
Du har ikke særlig meget tålmodighed for tiden, og det føles som om, at tiden næsten er gået i stå. Men du må se, om du kan lave noget, så du ikke fokuserer på, at tiden bare skal gå.Ugens råd: Lav aftaler med dine veninder.
Du kan gøre fuldstændig som det passer dig i denne uge, for du behøver ikke at stå til ansvar overfor nogen eller noget. Du kan godt lide at være sammen med din familie for tiden, så du er meget hjemme.Ugens råd: Tænk over, om du kan hjælpe til derhjemme. Det vil gøre en kæmpe forskel.
Din selvtillid vokser dag for dag. Du har nemlig rigtig mange ting kørende for dig lige nu. Det er som om, at du ser tingene på en helt anden måde. Du er også mere åben overfor nye ting, end du har været før.Ugens råd: Nyd, at det går godt.
Du har masser af energi i denne uge, og hvis du har tid, så skal du helt sikkert lave noget krea. I weekenden har du brug for at være lidt alene, men der dukker også en person om, som har brug for din hjælp.Ugens råd: Tænk over tingene, før du træffer en beslutning.
Du har det rigtig godt for tiden, og det er især dit forhold til dine veninderne, som er fantastisk. Hvis du har en kæreste, så kan du forvente en sød overraskelse.Ugens råd: Spred god karma.

Læs mere om

MestLæste