Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 34)

Af Redaktionen 17. august 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I denne uge byder ugens horoskoper både på flirt, masser af energi og lyst til at opleve noget nyt. Læs dit horoskop her!

Er du en af dem, der har masser af energi og overskud i denne uge? Eller er det dit stjernetegn, der i løbet af ugen har flirt og romantik i luften? Det kan du finde ud af ved at læse ugens horoskop.

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor, og læs, hvordan din uge bliver!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Horoskoperuge342020

Ugens horoskop
Der er fyldt op på din energikonto i denne uge og det bør du udnytte. Du kan for eksempel bruge noget af din energi på at få ført nogle af dine planer eller idéer ud i livet. Dine veninder eller din familie vil helt sikkert gerne hjælpe dig, hvis du ikke helt selv ved, hvordan du skal gribe det an! Lige for tiden passer det dig ret fint, når andre hjælper til – måske fordi det er lidt hyggeligt?Ugens råd: Brug din energi!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du har lyst til at gøre noget andet end du plejer. Det kan for eksempel være i forhold til din frisure eller dit tøj – måske vil du prøve noget helt nyt? Du bruger i hvert fald gerne lang tid på at tjekke gode tilbud ud både online og i butikkerne for at blive inspireret. Måske det ville være prikken over i’et på din uge at invitere en af dine veninder med på en hyggelig shopping tur?Ugens råd: Hvis du vil prøve noget nyt, så spring ud i det!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du føler dig lidt doven i øjeblikket og nogle gange har du mest lyst til bare at passe dig selv. Men lige i denne uge er det altså en lidt dårlig idé … Du har nemlig mange gode muligheder for at opleve nogle sjove ting med dine veninder og dine klassekammerater. Måske er der en klassefest eller et andet arrangement lige om hjørnet? Eller måske er det fordi du møder dit næste crush i løbet af ugen? Stjernerne vil i hvert fald anbefale dig at smide dovenskaben på hylden for en stund og komme ud og opleve noget!Ugens råd: Brug tid med dine klassekammerater!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Lige for tiden vil du gerne vise andre, hvad du kan. Det kan for eksempel være, at du gerne vil vise i skolen, at du har styr på tingene. Men det kan godt blive lidt af en udfordring, for der er nemlig en del andre, der har det på samme måde – og så kan det godt blive sværere at gøre sig bemærket. Du er fyldt med energi og især i weekenden er du god til at få klaret både oprydning, pligter og lektier!Ugens råd: Hvis du gør dit bedste, er det godt nok!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
En af dine venner eller klassekammerater kommer tæt på dig i ugens start. Måske skal I lave en opgave sammen i skolen, måske har han/hun brug for din hjælp eller måske vil I gerne lære hinanden bedre at kende? Du får i hvert fald en del opmærksomhed fra vedkommende og det viser sig, at I er ret enige om de fleste ting. I weekenden er det tid til at få ordnet de praktiske ting. Det kan være, dit værelse trænger til en oprydning eller måske har du en del lektier, som du skal have lavet.Ugens råd: Lær en ny person at kende, hvis du har mulighed for det!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Skolen er nærmest kun lige begyndt efter ferien, men alligevel dagdrømmer du måske en smule om at holde ferie igen. Måske er du faldet over et sted på Instagram, som du vildt godt kunne tænke dig at besøge? Men selv om det nok ikke kan lade sig gøre lige nu, så kan det være godt for dig at opleve noget nyt eller noget andet end du plejer – så måske er det dét, du skal bruge weekenden på. I øjeblikket holder du dig ikke tilbage med dine meninger!Ugens råd: Oplev noget!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Yes! Du er helt på toppen i denne uge – og det kan både dine veninder og din familie mærke på dig. Du føler dig godt tilpas, har meget overskud og måske er du endda også begyndt at være mere aktiv. I skolen er du engageret og du er god til at holde humøret højt selv på de sene eftermiddage – og det smitter af på dine klassekammerater. Det kan være en god idé at bruge noget at overskuddet på også at få klaret lektier, oprydning og lignende hurtigst muligt, så kan du nemlig slappe mere af bagefter!Ugens råd: Nyd ugen - den bliver megagod!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge skal der ske noget, i hvert fald hvis man spørger dig! Du har lyst til at se og opleve noget nyt og du drømmer måske også en del om at rejse til et lækkert sted. Men skolen er startet igen og en ferie er lidt urealistisk lige nu, så derfor kan du få brug for at være lidt kreativ. Du kan jo for eksempel tage ud og opleve noget i dit lokalområde eller i den nærmeste storby? Eller hvad med at invitere dine veninder over på en tema-aften, hvor I går all in på mad, drikke og pynt? Det er kun fantasien der sætter grænser!Ugens råd: Vær kreativ!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du har brug for lidt ekstra opmærksomhed, så er det især i disse dage, at du kan få det. Det kan for eksempel være, at du gerne vil gøre dig mere bemærket i skolen – måske ved at række hånden op mere end du plejer? Dine veninder lytter ekstrameget til dig i øjeblikket, både når du fortæller dem om noget, men også når du hjælper dem eller giver dem gode råd. Du kan godt tvivle lidt på, hvad andre siger, men så må du prøve at undersøge tingene nærmere!Ugens råd: Sæt et mål for dig selv!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge er det oplagt at bruge tid med dine klassekammerater, venner og veninder – også i hverdagen. Måske er du startet i en ny klasse og vil gerne lære de andre bedre at kende? Du er meget målrettet i øjeblikket, så hvis du beslutter dig for noget, så gør du det også – og det er altså ret sejt. I løbet af fredagen er det din familie, der får din opmærksomhed og det sætter de helt sikkert pris på.Ugens råd: Brug tid på dine veninder - og/eller på nye venskaber!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Selv om du måske har planlagt din uge til punkt og prikke, så bliver det nok ikke helt, som du forventer. Men i stedet for at blive irriteret over det, så giv dig selv lov til at være spontan – så bliver det sikkert mindst lige så fedt! Du tænker meget på din familie i øjeblikket og heldigvis er der god mulighed for, at I kan lave noget hyggeligt sammen i løbet af ugen. Du har også meget fokus på dit værelse – måske tænker du på at lave det helt om? Ugens råd: Lav noget spontant med dine veninder!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du har en megagod uge foran dig! Du har masser af positiv energi – og måske er det oplagt for dig at bruge den på nogle af dine interesser. Hvis du gør det, kan du nemlig være rimelig sikker på, at det går godt – og måske får du endda noget positiv opmærksomhed fra dit crush. Midt på ugen er der lagt op til flirt og romantik, så hvis du ikke allerede flirter med en, så er det måske nu, du skal kaste dig ud i det. Det kan også være, at det er nu du skal spørge dit crush, om I skal lave noget sammen en dag?Ugens råd: Flirt, hvis du har mod på det!
Foto: Shutterstock