Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 34)

Af redaktionen 19. august 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Skoleåret er for alvor i gang, og den nye uge byder på kærlighed, udfordringer og måske lidt drama?! Læs dit horoskop her.

SÅ blev det mandag, og selv om det betyder vækkeord, skole og pligter, er det også første dag i en ny uge - altså muligheden for at starte på en frisk og se fremad! Det er vi vilde med.

Læs også: Stjernetegn: Sådan er løven

Find dit horoskop i galleriet nedenfor, og læs, om du måske skal fokusere på dig selv, din familie eller noget helt tredje i denne uge.

Horoskoperuge342019

Ugens horoskop
Hvis du ikke føler, at du har overblik over dine skoleting, er det en god idé at spørge andre. Det kan være, at du er gået glip af noget, som dine veninder måske ved, eller måske din lærer bare ikke har givet jer nok informationer endnu? Spørg! For når du først har styr på informationerne, kører det for dig. Du stoler ikke så meget på din mavefornemmelse i øjeblikket, og derfor må du bare være fornuftig, når du tager beslutninger.Ugens råd: Det kan være en god idé at være tålmodig!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge er der meget fokus på det, der sker derhjemme. Det kan for eksempel være, at I snart skal flytte, at du må få et nyt værelse, eller at I skal holde en familiefest! Det kan også være, at du har fået nogle ekstra pligter derhjemme, som tager en del af din tid. Men det gør ikke noget, for uanset hvad det er, så er du virkelig god til at planlægge din tid og sørge for, at der er styr på tingene – sejt!Ugens råd: Udnyt tiden så godt du kan!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du har virkelig sluppet bekymringerne og set meget optimistisk på tingene den sidste måneds tid. Men sidst på ugen begynder dit humør at skifte lidt, og du bliver lidt mere realistisk, end du har været på det seneste. Du indser måske, at det i virkeligheden ikke var så smart at shoppe alle dine lommepenge væk, eller at du måske har brug for at få ryddet ud i alle dine ting – også selv om du måske har prøvet at ignorere det.Ugens råd: Selv om du er blevet mere realistisk, så husk stadig at være positiv!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du kan stadig nå at nyde det sidste af sommeren, inden skolen for alvor kommer i gang. Derfor er det godt, hvis du bruger en masse tid udendørs og med dine gode veninder, så I kan få de sidste sommerminder! Hvis du skal holde fødselsdag eller en anden fest, er det bedst i starten af ugen! Dit humør kan nemlig godt skifte sidst på ugen, og så synes du, at det hele er lidt besværligt. Hvis du alligevel skal holde fest i weekenden, bliver det ret stille og roligt, for du orker ikke så meget …Ugens råd: Få det sidste ud af sommeren!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Der er fokus på dig og én anden person i denne uge. Det kan være din veninde, din kæreste, dit crush eller en anden person, som du snakker meget med? Uanset hvem det er, så kan du ikke helt finde ud af, hvor I står. Måske har I været uvenner, eller måske vil den ene af jer noget andet end den anden? Det er først sidst på ugen, at du finder ud af, hvad DU vil … Men det kan være en god idé at give tingene en chance, og se, hvad der sker!Ugens råd: Fortæl, hvordan du har det.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge kommer du til at snakke med en person, som kan give dig svar på nogle spørgsmål, du har haft det sidste stykke tid. Det kan være, at du overvejer at starte på efterskole eller high school næste år, og snakker med nogle tidligere elever, som kan give dig gode råd? Det kan også være, at du har været i tvivl om, hvor du gerne vil i praktik henne, eller hvilket valgfag du skal vælge i skolen. Uanset hvad det er, så kan du godt regne med, at du bliver klogere i løbet af ugen, og så bliver det nemmere at tage en beslutning.Ugens råd: Stil en masse spørgsmål!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge er der virkelig god mulighed for at få nogle sjove oplevelser. Det kan være, at din veninde spørger, om I skal tage til koncert, eller at du inviterer hende en tur i biografen? Det kan også være, at der sker noget sjovt i din by, som du ikke vil gå glip af! Du overvejer måske at starte til en sport eller en anden fritidsaktivitet, for du har lidt ekstra energi for tiden og vil gerne være lidt mere aktiv.Ugens råd: Undersøg, hvad der sker omkring dig i løbet af ugen!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge er du virkelig god til at snakke med folk omkring dig. Det kan både være i skolen, eller hvis du går til en fritidsaktivitet. Det er nemt for dig at snakke med nye mennesker, og du får måske endda også nogle nye følgere på Instagram! Du er meget charmerende og flirtende for tiden, og derfor får du måske også mere opmærksomhed, end du plejer. Måske det er på tide, at du prøver at charmere dig ind på dit crush?Ugens råd: Brug en masse tid med venner og veninder – måske også nogle nye?
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du har noget kørende med en dreng eller pige, kan det godt være, at du ikke er helt sikker på, om det overhovedet kommer til at fungere mellem jer. Måske har du nok at se til i hverdagen, og derfor er det ikke sikkert, at du kan overskue tanken om en kæreste lige nu. Sidst på ugen prøver dine veninder måske at give dig nogle gode råd, men du opfatter det mere, som at de prøver at belære dig om alt muligt.Ugens råd: Fortæl din flirt, hvor du står!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Samarbejde er i fokus i denne uge – det kan være mellem dig og dine veninder, din kæreste eller måske en af dine klassekammerater? Lige for tiden skal du bruge mere energi og flere kræfter på at få opmærksomhed, end du er vant til ... Dem, du hænger ud med, er nemlig virkelig gode til at få rettet opmærksomheden hen på dem selv. Men når du først får opmærksomheden, så kan du også godt regne med, at de andre vil lytte til dine meninger!Ugens råd: Hvis du lytter til andre, så vil de nok også lytte til dig!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Midt på ugen skifter dit humør, og det kan godt betyde, at du kommer til at bekymre dig lidt mere, end du plejer. Det kan måske være fordi, at skolen for alvor er kommet ordentligt i gang, og du derfor har lidt mere at se til i hverdagen. Du kan godt regne med, at du nok skal til at arbejde sammen med nogle andre i skolen end du er vant til, og det kan godt blive lidt af en udfordring, men hvis du er positiv, skal det nok gå godt.Ugens råd: Planlæg din uge – så får du måske mere ro.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
På det sidste har du virkelig haft det godt og lavet mange sjove ting med dine venner og veninder – der har virkelig været dømt feriestemning! Midt på ugen begynder tingene at skifte lidt. Du er slet ikke lige så meget oppe at køre mere, og tingene går lidt langsommere, end de har gjort før. Det er virkelig blevet hverdag igen, og du skal lige vænne dig til, at lektierne er vendt tilbage. Din weekend bliver god, og måske kommer du til at bruge tid med dit crush?Ugens råd: Selv om det er blevet hverdag, så husk at hygge dig!
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om