horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 34)

Af Redaktionen 21. august 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ugens horoskop guider dig til, hvad der er bedst at gøre eller fokusere på i denne uge. Hvad siger stjernerne om din uge?

Er der mon bestemte ting, du skal tænke over i denne uge? Vil dit crush lægge mærke til dig? Eller skal du løse en konflikt i din venindegruppe?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du får svar på, hvor du skal lægge dine kræfter ved at læse ugens horoskop.

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Ugens horoskop (uge 34):

Ugenshoroskop(uge34)

Du har brug for at bruge din krop til noget, fordi du er rastløs. Se, om du kan komme ud og bevæge dig lidt. Måske sammen med en veninde, så det bliver lidt hyggeligt. Så kan I lave hjemmespa bagefter, hvor I forkæler jer selv med et fodbad for eksempel.Ugens råd: Kom udenfor og nyd det sidste af sommeren.
Du har brug for at forkæle dig selv. Sæt tid af til at se Netflix og bare slappe af. Du har nemlig ikke så meget energi, så det er vigtigt, at du prioriterer at komme oven på igen.Ugens råd: Lav ikke planer!
Ugens starter lidt langsomt, men allerede om tirsdagen, får du ny energi. Du er meget mere positiv, og det smitter af på alle andre. Derfor vil du også være en, som alle gerne vil hænge ud med.Ugens råd: Nyd de gode vibes.
I starten af ugen vil du opleve, at noget ikke er, som troede, det ville være. Det er en stor skuffelse for dig, men når du er kommet dig over det, vil du være endnu skarpere på, hvad du vil opnå. Og ikke mindst; hvad du skal gøre for at opnå det.Ugens råd: Tro ikke på alt, hvad du hører.
Det kører virkelig for dig i skolen lige for tiden. Dine projekter bliver vildt gode, og det har det vigtigst af alt sjovt, mens du arbejder med dem. Derfor kan det godt være svært at slappe af – nu går det jo lige så godt. Men husk lige at tage fri engang imellem. Også i tankerne, selv om det kan være svært.Ugens råd: Lav aftaler med veninderne, hvor I ikke snakker om skolearbejde, men kommer ud og oplever noget sjovt.
Du går meget op i, hvordan andre har det, og har måske også været aktiv i en god sag. For eksempel i kampen om menneskerettigheder eller fred i verden. Du skal bare blive ved, for det ser ud til, at du får gode resultater snart.Ugens råd: Bliv ved med at tro på, at du gør en forskel. For det gør du!
Tingene ser nu endelig ud til, at lykkes for dig. Du har i noget tid været lidt irriteret, fordi de ting, du har haft gang i, ikke er gået så godt. Men nu sker det! Du kommer især til at mærke det i skolen, hvor du nemmere end før kan løse opgaverne.Ugens råd: Nyd, at det går godt!
Du har ikke helt vildt meget energi i denne uge, så du bliver nødt til at sige nej til noget af alt det sjove, som du bliver inviteret til. Du har nogle pligter derhjemme, som du bør prioritere.Ugens råd: Snak med dine forældre – måske kan du slippe for nogle af opgaverne.
Du har svært ved at koncentrere dig i starten af ugen. Der kommer en hel masse ting, som du skal sige ”ja” eller ”nej” til, og det kan være megasvært at vide, hvad du skal svare till hvad. Du må stole på den følelse, du har i maven.Ugens råd: Lad dig ikke presse til noget, du ikke har lyst til.
Midt på ugen vil du opleve, at en konflikt mellem dig og en veninde eller ven løser sig. Det har gået dig virkelig meget på, at I har været uvenner, men nu er der endelig gode vibes igen. Og så arbejder du bare rigtig godt sammen med andre lige i denne tid, hvilket er rart, for der er mange gruppeopgaver i skolen.Ugens råd: Vær åben over for alle mulige løsninger i forhold til at få din veninde eller ven tilbage.
Denne uge er rigtig god at planlægge ting i. Jo mere, du får styr på, jo bedre! Der er nemlig gode chancer for, at folk siger ja til alt det, du foreslår.Ugens råd: Husk at skrive alle aftaler i kalenderen, så du ikke glemmer dem.
Du er ikke helt afslappet i starten af ugen. Det kan måske have noget at gøre med, at en person, som du ikke helt kan stole på, har rigtig meget ansvar for en skoleopgave, som I faktisk skal lave sammen. Personen har sine egne idéer, og er i det hele taget i særlig god til at samarbejde. Sidst ugen bliver du gladere og får mere energi.Ugens råd: Du kan ikke styre alt – og det er også okay. Prøv at affinde dig med det.

Læs mere om