Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 33)

Af Redaktionen 10. august 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
For mange er det blevet tid til skolestart og det er én af de ting, som ugens horoskoper fortæller om. Læs dit horoskop her!

Sommerferien er ved vejs ende og et nyt skoleår begynder. Mon du er en af dem, der ville have godt af at sætte mål for det nye skoleår? Det er en af de ting, som ugens horoskoper svarer på.

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor, og læs, hvordan din uge bliver!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Horoskoperuge332020

Ugens horoskop
Du har gode muligheder for at få dine planer gennemført i denne uge. Det kan for eksempel være, at du har sparet op til at købe dit drømmekøb og endelig har fået råd! I skolen holder du dig måske lidt tilbage med din meninger og lytter i stedet for meget til, hvad de andre har at sige. På den ene side er det rigtig godt, at du er god til at lytte til de andre, men måske du også skal udfordre dig selv til at sige din mening engang i mellem?Ugens råd: Hold fast i dine drømme!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I ugens første dage kan du godt være lidt nervøs eller spændt. Måske fordi du er startet i en ny klasse, på en ny skole eller har glædet dig til at komme i gang efter sommerferien. Hvis du i løbet af ugen føler dig presset, så har du det bedst, hvis du selv kan få lov til at bestemme over din tid og de ting, du skal nå. Din weekend kan blive ret travl – måske fordi du allerede har mange lektier for, som du skal se til? Heldigvis er du ret motiveret til at få dem lavet!Ugens råd: Stol på dig selv - det hele skal nok gå!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge gælder det om at få alle dine planer til at gå op i en højere enhed. Det kan være, du har mange planer med dine veninder, men også har både pligter og lektier at se til. Derfor kan det være nødvendigt for dig at planlægge, hvornår du skal nå hvad. Måske kan det også være en god idé at alliere dig med en veninde, når det kommer til at få klaret lektierne? På den måde bliver lektielæsningen både sjovere og hyggeligere – og måske kan I hjælpe hinanden med forskellige ting.Ugens råd: Planlæg din tid - så kan du nå meget mere!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Selv om du måske har planlagt din uge til punkt og prikke, så kommer det højst sandsynligt til at gå meget anderledes end du forventer. Det gælder især i weekenden, hvor du kan få brug for at lave om i dine planer, men det gør egentlig ikke noget – for måske bliver det meget federe. Det kan for eksempel være, at der dukker noget spontant op, som du meget hellere vil!Ugens råd: Vær åben!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge har du masser af energi – og derfor er det en god idé at bruge noget af den på at få en god start på det nye skoleår. Det kan være, du gerne vil sætte nogle mål for dig selv i det nye skoleår eller at der er en fritidsaktivitet, du gerne vil starte til. Den gode energi varer ved hele ugen, så selv om du måske i starten af ugen bruger en masse tid med dine veninder, så når du alt det, du gerne vil alligevel!Ugens råd: Nyd din energi!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du har lektier for allerede fra ugens start, så er det bare om at få dem klaret hurtigst muligt. Så har du nemlig også tid til alle de andre ting, du gerne vil nå. Når du først kommer i gang, så er du meget målrettet og fortsætter indtil du er færdig eller når dine mål – og det gælder ikke kun for skolen. Andre kan have lidt svært ved at følge med i dit tempo, derfor kan det være en fordel for dig at klare nogle ting på egen hånd. Hvis der er noget nyt, du gerne vil prøve, så er det nu, du skal kaste dig ud i det.Ugens råd: Få de kedelige ting overstået!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du har lagt en plan for noget eller sat dig et mål, så vil du gerne have det gennemført uanset hvad. Du har en stærk vilje og den vil helt sikkert hjælpe dig med at komme i mål - om det så er, at starte til en ny aktivitet, lave lektier hver søndag eller at stå tidligere op om morgenen. Senere på ugen får du måske en god idé til, hvordan du kan gøre det sjovere at få klaret de lidt mere kedelige ting – det kan for eksempel være pligter derhjemme eller de lektier, som du har svært ved.Ugens råd: Gå efter dine mål!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Måske trænger du til at prøve eller opleve noget nyt? I så fald er det bare om at finde ud af, hvad du gerne vil – det kan også give dig en masse ny energi. I denne uge har du også gode muligheder for at nå dine mål, hvis du har nogen – det kan både være små eller store ting, som du gerne vil opnå. For eksempel kan det være at rydde op på værelset hver mandag, nå flere ting i weekenden eller noget helt tredje. I denne uge er dine veninder ret gode til at lokke dig med på deres planer, hvis de har fundet på noget sjovt.Ugens råd: Prøv noget nyt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du trænger til at prøve noget nyt eller gerne vil skille dig mere ud, skal du ikke holde dig tilbage. Det kan for eksempel være, at du har overvejet at få en ny frisure eller gerne vil lave HELT om på dit værelse. I øjeblikket kunne du måske godt tænke dig lidt mere opmærksomhed – det kan både være hjemme i familien, i skolen eller blandt dine veninder. I den forbindelse skal du huske dig selv på, at det ikke skal være for enhver pris – der er nemlig ingen grund til at såre nogen eller gøre noget, du kommer til at fortryde. Ugens råd: Vær ikke bange for at prøve noget nyt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du er meget åben i øjeblikket, snakker meget og får en del opmærksomhed. Men i farten kan du komme til at overse eller glemme noget. Det kan for eksempel være, at du bruger så meget tid på at være sammen med dine venner og veninder, at du glemmer alt om både pligter derhjemme og lektier. Derfor kan det være en god idé at planlægge din uge, så du kan nå alt det du skal og gerne vil. Hvis nogle af dine planer bliver aflyst, så gør det dig ikke så meget. Ugens råd: Lav en plan for ugen, så du når det hele!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I øjeblikket er der fokus på din familie. Alt efter hvilket humør du er i, når du bruger tid med din familie, kan det påvirke stemningen. Hvis du for eksempel er i megagodt humør, så smitter det af på din familie og omvendt! Hvis du har mange tanker og følelser, som du går alene med, så kan det være en god idé, hvis du prøver at sætte ord på dem – det kan gøre tingene en del nemmere at håndtere.Ugens råd: Del dine tanker med en, du stoler på.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge kan der ske en masse ting på kærlighedsfronten. Det kan være, at du får en sød overraskelse, fanger dit crushs’ opmærksomhed eller måske får du endelig mulighed for at hænge ud med ham eller hende, du er vild med. Lige for tiden fungerer det bedst for dig at lade dine veninder finde på, hvad I skal lave – så kan du nemlig læne dig lidt mere tilbage. Hvis der er noget nyt, som DU gerne vil prøve, så er det en god idé at undersøge det lidt nærmere.Ugens råd: Vær åben overfor kærligheden!
Foto: Shutterstock