Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 33)

Af redaktionen 12. august 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ugens horoskoper er klar, og selv om du måske gaber over, at det er mandag og tid til skole, er der måske maaange gode ting at se frem til i denne uge. Læs dit horoskop her!

SÅ blev det mandag, og mandag er for mange ikke yndlingsdagen... Det er nemlig tid til vækkeur, snooze, skole og arbejde. MEN! Mandag er også = horoskoper og en frisk start, så måske er det i denne uge, du skal satse på dit crush, lave nogle hyggelige ting med din familie eller få ryddet ud i dine ting og bytte med veninderne?

Læs også: Stjernetegn: Sådan er løven

Find dit horoskop i galleriet nedenfor, og find ud af, hvad ugen byder på.

Horoskoperuge332019

Ugens horoskop
Du har så småt vænnet dig til tanken om et nyt skoleår, og at du igen skal til at koncentrere dig om skolen, lektier og alt det, der følger med. I denne uge får I nok mest bare en masse informationer, og måske er der nogle nye bøger, som du skal have styr på. Selv om skolen er startet igen, er du glad for endelig at være samlet med din klasse igen. Hvis du er startet på en ny skole, kan du godt regne med en masse sjov i løbet af ugen!Ugens råd: Tag det stille og roligt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge har du svært ved at holde dig i baggrunden. Det kan være fordi du gerne vil gå forrest i skolen og vise, hvad du kan. Men du finder hurtigt ud af, at det faktisk godt kan være en fordel at holde dig en smule tilbage, for på den måde kan du måske nemmere få din vilje, og få tingene til at gå efter dit hoved. Du har måske nogle planer i løbet af ugen, som du ikke rigtigt gider alligevel, og derfor laver du om i dem eller aflyser dem helt. Du når måske ikke helt at tænke på, at det kan gå udover nogle andre.Ugens råd: Det er okay at aflyse, men det kan være en god idé at forklare hvorfor.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du tænker en del på penge lige for tiden. Måske fordi du er ved at spare op til dit drømmekøb, eller fordi der er mange fede koncerter, som du gerne vil have råd til? Men desværre finder du nok hurtigt ud af, at du ikke selv har råd endnu. Så enten skal du spørge dine forældre, om de vil hjælpe dig lidt på vej, eller om du kan få nogle flere pligter derhjemme og på den måde tjene lidt ekstra lommepenge. Det kan også være, at du skal overveje at finde dig et fritidsjob? Og så skal du måske holde lidt igen med pengene, hvis du er ved at spare op!Ugens råd: Prøv at se, hvor meget du kan spare op de næste par uger, hvis du sparer lidt på pengene!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Det er andre end dig, der får opmærksomhed lige nu, og det synes du, er rimelig irriterende. Du vil nemlig helst selv være i spotlightet, og især i den her uge. Måske fordi der er startet en sød en i din klasse, som du allerede crusher lidt på? Du behøver ikke bekymre dig for meget om, at opmærksomheden måske er på nogle af dine veninder eller klassekammerater for tiden, for dit crush skal nok få øje på dig alligevel! Hvis du skal samarbejde med nogle i løbet af ugen, så forbered dig på, at det bliver lidt af en udfordring.Ugens råd: Giv andre i skolen lidt plads!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du har haft lidt for mange ting at se til i løbet af sommerferien, kan du mærke det nu. Du føler dig slet ikke klar til skolestart, og du kunne snildt bruge en eller to ugers ferie mere. Selv om du nok ikke bare kan holde fri, må du prøve at tage den lidt med ro i din fritid det næste stykke tid. Det kan være, at du fik lavet lidt for mange planer i ferien eller brugte lidt for meget tid på et sommerjob. Når ugen er ved at være slut, føler du dig måske mere frisk og klar på det nye skoleår.Ugens råd: Få slappet af.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du har god energi i den her uge! Det er en god idé at udnytte det og få lavet de ting, som du normalt ikke gider – for eksempel lektier. Så er du nemlig godt med i skolen fra start! Der kan være lidt udfordringer derhjemme for tiden, og du kan ikke rigtigt komme udenom, heller ikke selv om du prøver. Det kan være, at dine forældre har sagt, at de vil snakke med dig om noget? Det kan også være, at dit værelse sejler lidt for tiden, og du virkelig har brug for at få ryddet op i tingene.Ugens råd: Brug din energi fornuftigt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I løbet af ugens første dage er du måske lidt oppe at køre følelsesmæssigt, men du prøver at skjule det for dine veninder. Måske fordi du er megaforelsket, og de ikke kender til dit hemmelige crush endnu? Sidst på ugen får du lidt nemmere ved at styre dine følelser. Fordi du måske svæver lidt på en lyserød sky, kan du ikke helt finde ud af, om du kan stole på din mavefornemmelse for tiden. Du må prøve virkelig at mærke efter!Ugens råd: Nyd det, så længe du svæver på den lyserøde sky!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du skal måske til at træffe en beslutning om noget vigtigt. Det kan være hvor du skal i praktik henne, eller det kan være, at I allerede nu snakker om, hvilke muligheder der er efter 9. klasse? Det kan også være noget helt tredje. Du når måske at skifte mening flere gange i løbet af ugen, men når ugen er ved at være slut, har du fået en meget bedre idé om, hvad du skal vælge! Du har en masse energi og god humor at dele ud af i den her uge, og det gør, at du meget nemmere kommer igennem den.Ugens råd: Det gør ikke noget, at man skifter mening et par gange!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Der sker en del derhjemme for tiden, og du må bare finde dig i, at det ikke lige er dig, der får al opmærksomheden. Måske dine søskende er i centrum lige for tiden? Du hader, når der ikke bliver lagt mærke til dig, men lige nu er der ikke så meget at gøre. Sidst på ugen er opmærksomheden tilbage på dig, og det er du glad for. Selv om skolen kun lige er startet, har du måske allerede en del lektier eller andre skoleting at se til …Ugens råd: Prøv at dele opmærksomheden med dine søskende!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Selv om du måske ikke viser så mange følelser og lader dig påvirke af følelser i den her uge, så betyder det bestemt ikke, at du er ligeglad med alt og alle. Du tackler nemlig tingene på din helt egen måde, og det hjælper dig med at komme igennem udfordringer. Det kan være, at skolestarten er lidt hård, eller at du har diskuteret med din veninde. Det kan være en god idé at begynde at skrive dagbog, snakke mere med din BFF eller på en anden måde komme af med dine tanker, hvis tingene er lidt svære for tiden. Det kan også være, at det ville hjælpe dig at lave noget aktivt, så du kan tænke på noget helt andet?Ugens råd: Tal om de svære ting.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Selv om skolen kun lige er startet, er du måske allerede nået til et punkt, hvor du ikke rigtig kan overskue det. Prøv at planlægge nogle sjove ting, som du kan lave med dine veninder efter skole i løbet af ugen, eller i weekenden, så sommerferieviben kan vare bare lidt længere. Du elsker nemlig at være social for tiden, og især torsdag vil være en god dag at bruge med dine venner og veninder. Det kan også være, at I skal overveje at holde en klassefest snart – så bliver skolen måske lidt sjovere og mere overskuelig?Ugens råd: Prøv at sprede lidt feriestemning – også selv om ferien er slut.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du før har fået dine følelser lidt i klemme, kan det godt være svært for dig at finde ud af, om du er forelsket nu, eller om det bare er venskabelige følelser, du har til en person tæt på dig. Måske din bedste ven eller veninde – eller en du har mødt i sommerferien? Selv om I måske ’bare’ er venner, kan det hurtigt udvikle sig i løbet af ugen, og det er derfor, du godt kan blive i tvivl om dine følelser … Det kan også være, at det bare var en ferieflirt, som ikke bliver til mere lige nu.Ugens råd: Prøv at finde hoved og hale i dine følelser!
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om