Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 33)

Af Redaktionen 14. august 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ugens horoskop fortæller dig til, hvad du skal satse på, og hvad der muligvis sker i løbet af ugen

Skal du gøre noget ekstra ud af romantikken eller skal du tage den lidt med ro? Dit horoskop afslører, hvordan din uge bliver.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Ugens horoskoper:

Ugenshoroskop(uge33)

Du vil diskutere en del med nogle fra din familie snart. Prøv at se, om du kan løse tingene, inden det bliver til store problemer. Du skal også huske at spise sundt – din krop har brug for god næring, når du laver så meget.Ugens råd: Lav noget sjovt med din familie.
Du har lidt problemer med en person for tiden, som du diskuterer helt vildt meget med. Det er ikke noget nyt, men det går dig ret meget på lige nu. Hvis du har en kæreste, får du muligvis en dårlig nyhed, men det er ikke noget, der gør dig helt vildt ked af det. Du kommer hurtigt oven på igen.Ugens råd: Gør noget godt for dig selv.
En af dine veninder har brug for hjælp, men hun tør ikke selv række ud efter hjælp. Derfor er det vigtigt, at du er ekstra opmærksom på dine veninder i denne uge.Ugens råd: Spørg ind, hvis du kan mærke, at din veninde har brug for at snakke.
Du er rigtig glad for tiden, og der er mange personer i skolen, der lægger særligt mærke til dig. Du skal dog huske at tage dig lidt alene-tid, så du kan være dig selv. Det er hårdt at være på hele tiden.Ugens råd: Planlæg en forkælelsesdag for dig selv.
Der er rigtig mange personer, som gerne vil snakke med dig i denne uge. Det kan godt være lidt belastende, men du er jo som sædvanligt sød, så de kan være svære at slippe af med. Til sidst må du sige din ærlige mening, så de forstår, at du ikke kan være der for alle hele tiden. En person hjælper dig med at sige fra.Ugens råd: Det er okay at sige nej.
Du skal snart i gang med nogle skoleprojekter, som du faktisk går helt vildt meget op i. Og det kan man selvfølgelig se på resultatet. Du interesserer dig virkelig for emnerne. Det påvirker de andre i gruppen at se dig så engageret, så alle er vilde med at arbejde sammen med dig.Ugens råd: Fordel arbejdet, så du ikke skal lave det hele.
Hvis du har en kæreste, vil han eller hun tage rigtig meget af din tid og energi i denne uge, fordi vedkommende har det svært. Det kan også være en af dine søskende, som har brug for støtte.Ugens råd: Dine forældre vil være til stor hjælp, hvis du beder om det.
Dit værelse er et stort rod for tiden, så du bliver nødt til at bruge tid på at rydde op snart. Du får også brug for penge snart, så det er godt, hvis du har sparet lidt op.Ugens råd: Gå systematisk til værks på dit værelse – og kom helt ud i krogene.
Hvis du går og har det lidt dårligt for tiden, kan det være en god idé at kigge på din kost. Får du nok vitaminer, som gør, at du har energi til hele dagen? Små ændringer kan gøre en stor forskel.Ugens råd: Prøv nogle sunde smoothie-opskrifter af.
Du er meget stædig, og det bliver et problem for dig i starten af ugen, hvor du har lyst til at ændre mening, men ikke helt kan få dig selv til at give andre ret. Det kommer til at påvirke dit humør resten af ugen.Ugens råd: Prøv at set tingene lidt ude fra.
I denne uge kommer du i gruppe med en, som er virkelig dygtig, og som du længe gerne har villet prøve at arbejde med i skolen. Men vær også opmærksom på det, der sker derhjemme. Nogen er måske utilfredse i din familie.Ugens råd: Vær der for din familie.
Der sker mange ting for tiden. Både derhjemme og i skolen. Det kan være svært at finde ud af, hvad der er vigtigst at fokusere på. Men prøv i første omgang at rydde op og gøre rent på dit værelse. Det vil spare dig for mange diskussioner med dine forældre, og som bonus vil du igen kunne sidde i ro og fred og lave lektier derinde.Ugens råd: Sorter i dit tøj – du har alt for meget.

Læs mere om